Test af Remingtons nye keratin serie – Testfamilien
BLACK FRIDAY FAVORITTER - TOP 10 - ALT HVAD DU SKAL BRUGE!

Test af Remingtons nye keratin serie

Vores testere Pia, Julia, Sophie, Rikke, Mie og Linda har testet Glattebørste, Glattejern, Krøllejern samt Hårtørrer fra Remingtons nye Keratin-serie.

Remington Keratin-serie: Med vinterens køligere temperaturer oplever mange at håret har svært ved at bevare sit naturlige fugtindhold. Brug af stylingtools kan, grundet varmen, gøre yderligere skade og medføre tørt efterårshår. Remington har udviklet en ny serie af stylingredskaber, som med plejende keratinbelægning gør håret mere modstandsdygtigt over for varme, og sørger for et smukt hår fra rod til spids. Keratin Protect-serien består af syv stylingtools, som alle er tilført keratin og mandelolie, der plejer håret og sikrer et glansfuldt og velplejet look, samtidig med at der opnås holdbare styling-resultater. Serien er perfekt til styling af efterårets frisurer, hvad enten der skal laves krøllede lokker eller en klassisk glat frisure.

Læs med herunder, hvad testernes erfaringer er, med de enkelte modeller.


Pia fortæller: “Jeg har været så heldig at få lov at teste kreatin protect glattebørsten fra Remington, en kombineret børste og glattejern i ét”

Glattebørsten har en plejende keratinbelægning som gør håret mere modstandsdygtigt over for varme, og sørger for et smukt hår fra rod til spids.
Glattebørsten har tilført keratin og mandelolie, der plejer håret og sikrer et glansfuldt og velplejet look, samtidig med at der opnås holdbare styling resultater.
billede-1
Inden jeg fik afprøvet glattebørsten, var jeg en smule skeptisk og tvivlede lidt på at den nu også kunne gøre sit arbejde lige så godt som lovet.
Jeg har tidligere været vandt til at bruge et glattejern og tvivlede på at glattebørsten kunne give det samme resultat – men det kunne det.
billede-2billede-3
Glattebørsten har 3 indstillinger til tyndt/fint/skadet hår, normalt/sundt hår og tykt/krøllet – så den kan indstilles til præcis ens hårtype.
Jeg har haft indstillet glattebørsten på niveau 3, da jeg har tykt og lettere krøllet hår, og jeg er meget imponeret over resultatet. Jeg opnåede glat hår allerede efter jeg havde kørt børsten igennem den ene side af håret, meget positiv.
Da jeg har tykt og lettere krøllet hår, har jeg redt mit hår igennem med en børste inden jeg brugte glattebørste, hvilket var nødvendigt. Efter ca. 5 min var mit hår helt glattet og jeg havde opnået et flot resultat.
Jeg var meget imponeret over hvor nemt det var at glatte, og jeg var stor fan af at håret ikke blev vildt varmt eller at jeg ikke brændte min hovedbund undervejs.
Jeg har kunne glatte mit hår med en arm mens jeg har haft min datter på den anden arm, en ting jeg tidligere ikke kunne med et traditionelt glattejern. Et kæmpe plus for mig. Glattebørsten er nem at betjene og bliver hurtigt varm, samt har en god længe på ledningen og køler hurtigt af efter brug.
billede-4billede-5
Jeg har været tilfreds med glatningen af hele mit hår, både oppe ved hovedbunden og ud til spidserne. Jeg har brugt glattebørsten til både hverdag og til festlige lejligheder.
Glattebørsten sælges bl.a. hos Matas og Elgiganten og koster vejledende 599 kr.
Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

NYTTEVÆRDI: MEGET GOD. Nem glattebørste som er nem at håndtere og som giver et flot glat resultat. Bliver hurtigt varmt og klar til brug samt køler hurtigt ned efter brug. Kan bruges med én hånd.

HOLDBARHED: GOD. Håret holder sig pænt glat efter brug af glattebørsten. Glattebørsten virker meget solid og holdbar.
PRIS: MEGET GOD. Glattebørsten koster vejledende 599 kr, hvilket jeg synes er en fin pris for et godt produkt.
KVALITET: GOD. Glattebørsten virker robust og har 3 indstillinger, så den passer til netop dit hår. Men børsten skal køres igennem et par gange, før dit hår er helt glat.

Julia fortæller:
“For godt tre uger var vi så heldige, at der kom en rigtig lækker test ind ad døren. Vi skulle teste et krøllejern fra Remington.
En rigtig lækker test for vores to piger, Frederikke og Frida på henholdsvis 7 og 4 år.  Begge piger har langt hår, som de elsker der skal ske noget med hele tiden. De sætter deres mor på prøve med at få sat deres hår.
Med denne test så jeg mit snit til at kunne score nogle nemme point. At kunne lave noget lækkert med deres hår, som de ikke var vant til.
I starten syntes jeg dog ikke, det var helt så nemt, at få krøllejernet til at gøre det, som jeg gerne ville. Med det mener jeg, at jeg på ingen måde har erfaring med at bruge en krøllejern (er korthåret), og jeg, lidt blåøjet måske, havde troet, at det bare var at sætte stikket i, vente på den blev varm, og vupti så ville det bare køre derudaf.
image1
Men, sådan gik det ikke helt. De første mange gange, havde jeg lidt svært ved at få det til at krølle ordentligt på Frida. Om det er fordi, at hendes hår er for fint, for tykt eller…? Ja, det kunne jeg ikke helt finde ud af. Men, som så meget andet, så bliver alting bedre, jo mere du forsøger dig.
Efter råd fra andre, fandt jeg ud af, at det ville blive nemmere at styre hendes hår og give et pænere resultat, hvis man puttede hårlak i håret, inden man gik i gang. Efter at prøve det, kan jeg sige, at det virkede. Vi fik en meget pænere resultat ud af det, og hendes krøller holdt længere, end de gjorde de
første mange gange.
image2image3image4
Efter at have testet krøllejernet i tre uger, er min umiddelbare konklusion dog, at det tager rigtig lang tid at krølle mine pigers hår, og at jeg desværre ikke synes, at det holder længe nok, i forhold til hvor lang tid det tager at krølle, heller ikke med hårlak. Om mine pigers hår bare ikke egner sig til dette krøllejern, det kan sagtens være. Jeg håber stadig på, at jo mere erfaring jeg får, jo bedre resultat, vil jeg opnå. Jeg har hørt, at jeg skal prøve at putte saltvand i håret inden, at det vil give bedre holdbarhed – det må jeg prøve næste gang. Og for pokker hvor vil jeg gerne, at det skal lykkedes at få det til at gå hurtigere og holde længere, for prøv lige at se så skøn hun ser ud med krøllet hår!
image5
Bedømmelsen bliver i dette tilfælde:

Nytteværdi: Middel – man skal have god tid til at kunne opnå det ønskede resultat, da der tager noget tid at få det krøllet ordentligt.Holdbarhed: Meget god – krøllejernet virker solidt, og de gange vi har haft det afprøvet, har der ingen problemer været.

Pris: Middel – det koster 499,-, hvilket jeg synes, er en fin pris, hvis man kan opnå det ønskede resultat, ellers er det ikke.

Kvalitet: Meget god. Den virker robust, solid og holdbar.


Sophie fortsætter:

“Jeg har haft fornøjelsen af at teste det smukke automatiske krøllejern fra Remington – jeg tror de fleste kvinder kan nikke genkendende til at et smukt produkt er det halve, det at krøllejernet fremstår top moderne, lækkert og eksklusivt gør oplevelsen helt fantastisk ! velvære er i højsædet, man kan opnå de smukkeste krøller på kort tid.”

image1

Krøllejernet er automatisk hvilket betyder, at man tager en tot hår og presser ind i jernet og trykker på start hvorefter den kører håret ind og fremtryller de fineste krøller. Man kan vælge at give håret lang tid og lave smukke kraftige slangekrøller eller kort tid så man får bølger i håret, stylingen efterfølgende har også en del at sige, hvis man efter hver tot givet håret lidt lak bliver det kraftige krøller der holder længe.

image2image3image5Krøllejernet er med Keratin Protect – hvilket betyder at det er skånsomt for håret, det har keramisk keratin belægning med mandelolie der giver et sundt og velplejet hår.

Jeg har lavet forskellige former for krøller som ses på billederne.

image3image4

Jeg er yderst tilfreds med produktet, eneste negative side for mig er at jeg har et enormt stort og kraftigt hår, derfor tager det lang tid at krølle hele håret da man ikke kan tage ret store topper hår af gangen, så protestere apparatet.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er et super godt produkt der lever op til det, det skal .

Holdbarhed: MEGET GOD – umiddelbart et super godt produkt jeg er sikker på man kan have i mange år.

Pris: GOD – prisen er 799,- hvilket er en god pris, kvalitet og pris hænger meget godt sammen.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er lækker, der er tænkt over detaljerne


Rikke beretter:
“Keratin Protect Auto Curler fra Remington er et krøllejern til alle længder hår. Det har keramisk belagt krøllekammer infunderet med keratin og mandelolie, som hjælper til at skabe glatte og skinnende krøller”

Det indeholde hukommelsesfunktion, 3-vejs krøllesystem, forskellige temperaturer indstillinger, 30-sekunders opvarmning og digitalt LCD-display.
img_e0749
Jeg glædede mig helt vildt til at teste Keratin Protect Auto Curler fra Remington. Jeg ELSKER krøller men jeg har aldrig kunne finde ud af at lave dem selv så de blev pæne, og bare en smule ensartet.
Jeg har derfor længe været på udkig efter et produkt der nemt og hurtigt kunne lave fine krøller, og jeg har flere gange kigget på dette produkt fra Remington, da det virkede som om at det var super nemt og brugervenligt.
img_1295
Keratin Protect Auto Curler har rigtig mange gode funktioner. Jeg kan bla. rigtig godt li at det kan lave forskellige typer af krøller, og så elsker jeg at det bliver varmt på 30 sekunder.
img_1290
Det er dog ikke så nemt at bruge som jeg havde håbet. Jeg er som sagt VIRKELIG dårlig til at lave krøller, så jeg havde håbet på at dette produkt bare var lige til at gå til. Det var det desværre ikke. Det kræver noget øvelse og så skal man sørge for at læse brugsvejledningen INDEN man begynder, da man ellers godt kan risikere at komme til at sætte fast i krøllejernet.
Når det så er sagt, så er det et rigtig fedt krøllejern der kan bruges til både stramme krøller og mere bølge krøller. Man skal bare lige blive venner med det først.
I dette tilfælde bliver vurderingen :
Nytteværdi : MIDDEL – Det er et fint krøllejern til at lave forskellige typer krøller med, men det er ikke nemmere at bruge end andre typer krøllejern.
Holdbarhed : GOD – Du kan godt få krøllerne til at holde længe, hvis du bruger nogle styling produkter
Pris : MEGET GOD – Prisen er 799,- hvilket jeg synes er en helt fin pris

Kvalitet : MEGET GOD – Krøllejernet er fint og robust og kommer med 5 års garanti


Linda fortæller:

“Jeg har testet glattejernet Kreatin Protect model nr.S8598 fra Reminton til 699kr inkl. en opbevaringstaske.”
billede-1-1
Jeg har langt hår som kruser ret meget så et glattejern er et must for mig da jeg er vild med glat hår så da jeg blev tilbudt at teste glattejernet model S8598 Fra Remington takkede jeg naturligvis kæmpe JA TAK. Normalt bruger jeg glattejern fra et andet mærke, så var mega spændt på at afprøve det her glattejern.
Glattejernet har et mega flot design med sin grå farve og de flotte kobberfarvede detaljer og så følger der en lækker samt flot opbevaringstaske med.
billede-2-1Glattejernets 110 mm lange svævende plader har keramisk keratin belægning med mandelolie som hjælper til et sundere og mere velplejet hår.Det er udstyret med en intelligent sensor (funktionen kan slåes til og fra) der måler fugtniveauet i håret og justerer temperaturen derefter så man er sikret at man ikke b ruger for høj varme.Grundet varmesensoren bliver ens hår beskyttet mod skader op til 62% bedre sammenlignet med et standard glattejern uden varmesensor. Glattejernet har et digitalt display og man kan indstille temperaturen fra 160° – 230°C. Det er udstyret med en automatisk slukke funktion dvs. at hvis man ikke har brugt glattejernet i et stykke tid så slukker det automatisk af sig selv.

Der ydes 5 års garanti hvilke for mig siger at det er kvalitet da et firma ellers ikke ville “turde” yde så lang garanti.
billede-3

Jeg har testet det næsten hver eneste dag og ærligt så overgår det mit GHD glattejern. Det her river ikke i håret og mine små nye hår som normalt stritter helt vildt har slet ikke strittet lige så meget som de plejer.

Mit hår er virkelig glat og blødt efter burg af glattejernet. Jeg syntes det varmer hurtigt op og er mega nemt at betjene. Brugsanvisningen er overskuelig og funktionerne er nemme at indstille. Det er vildt behageligt at holde på og man skal ikke trykke hårdt eller bruge kræfter på at lukke det omkring håret.
billede-4Hvis du trænger til nyt glattejern eller gerne vil opgradere dit nuværende glattejern så kan jeg virkelig helt ærligt kun anbefale dig at anskaffe et Kreatin Protect glattejern model nr.S8598 fra Reminton, jeg er blevet mega glad for mit.
billede-5

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – MEGET GOD: For mig er det et must at have et glattejern, måske en luksus men jeg vil hellere spare et andet sted.

Holdbarhed – MEGET GOD: Jeg har testet glattejernet næsten hver eneste dag og det ser stadig ud som nyt og fungere uden nogen problemer så holdbarheden er helt i top.

Pris – MEGET GOD: Jeg syntes prisen på 699kr er en helt fair pris når man får et glattejern der er SÅ godt også sammenlignet med andre dyre mærker som feks. GHD som koster meget mere.

Kvalitet – MEGET GOD: Kvaliteten er virkelig lækker. Både udseende og funktion er lækker kvalitet.


Mie afslutter:
Når man som mig har langt hår og gerne snupper et bad hver morgen – så er det et must med en god hårtørrer. Det var derfor super skønt, at vi skulle teste den nye Remington Keratin Protect hårtørrer AC8820.
img-1722skaermbillede-2017-11-24-kl-08-17-22
En ting, som jeg synes er et stort plus ved netop denne hårtørrer er, at der er indlejret keratin og mandelolie i tørrerens frontgitter, hvilket sikrer et sundere og mere glansfuldt føntørringsresultat. Hårtørreren er designet til at give håret ekstra beskyttelse fra skadelig varme. Der er to hastigheder – to temperaturer samt en kølingsfunktion – og derudover medfølger der to mundstykker.
Jeg må indrømme, at jeg faktisk godt kan mærke at den giver mindre varme, end min gamle hårtørrer gjorde. Derudover larmer den også væsentligt mindre. Den gør jobbet, som den skal – og tørrer håret forholdvist hurtigt. Jeg har MEGET tykt hår, så det kan altså godt tage lidt tid at få det gennemtørt. Og jeg plejer også at slutte af med lige at glatte spidserne med glattejernet.
Også ungerne derhjemme er blevet stor fan af den nye hårtørrer.
a62fddb0-64ff-46e6-b69a-247ee7a1f019

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – MEGET GOD: En god hårtørrer er en nødvendighed for mig.

Holdbarhed – MEGET GOD: Hårtørreren har været i brug hver eneste dag – holdbarheden vurderes til at være meget god.

Pris – MEGET GOD: Den koster 499 kr., hvilket er en rigtig god pris for en hårtørrer i den kvalitet.

Kvalitet – MEGET GOD: Kvaliteten er helt i top.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY FAVORITTER - TOP 10 - ALT HVAD DU SKAL BRUGE!