Test af Rasmus Klump Skibe fra bObles + konkurrence – Testfamilien
Test af sokkeklemmer fra minimusling.dk

Test af Rasmus Klump Skibe fra bObles + konkurrence

Vores testere Mie, Trine, Pia og Regitze har testet det nye medlem af bObles familien, nemlig Rasmus Klump skibet. 

0e84fcb1-452a-486d-96e9-dd0ce95736d3

Mie begynder:

“Magnus og Anna er så heldige, at de har fået lov til at teste de helt nye Rasmus Klump skibe fra bObles.

72759afa-9e6f-4131-a0bc-b73041c9d34f

Der findes skibe i tre størrelser:

Det lille skib koster 349 kr. og fås i grøn og lyserød.

skaermbillede-2017-12-10-kl-20-29-40

skaermbillede-2017-12-10-kl-20-30-11

Det mellem skib koster 899 kr. og fås i rød og grå.

skaermbillede-2017-12-10-kl-20-29-59

skaermbillede-2017-12-10-kl-20-30-21

Det store skib koster 1.499 kr. og får i Brun.

skaermbillede-2017-12-10-kl-20-29-21

Anna (9) og Magnus (5) har haft bObles så længe jeg kan huske og vi er kæmpe fans. Jeg var meget i tvivl om de måske var for store til disse produkter. Men her tog jeg MEGET fejl. For de er et kæmpe hit.

Vi tester det lille skib og skibet i mellem størrelse og de får rigtig gode udfordringer ved at stå og vippe skibene. Magnus får meget sjov ud af at hoppe fra det lille skib til det store og omvendt – og så kan de også bruge skibet sammen, hvor de står på hver sin side og vipper.

67e25533-251d-447a-9c9b-3f963de957bb

bbcb0729-54dd-4236-96b7-022b7095459e


Trine fortæller:

Vi modtog inden jul det flotte nye Rasmus Klump skib fra bObles med Fru Klump og Skæg på. I pakken lå der også et lille rødt skib til leg og en lille bog med en sød Rasmus Klump/bobles historie. Så fint, og hyggeligt med lidt læsestof. 🙂

Børnene var meget begejstrede allerede fra start af, og der gik ikke to sekunder før alle var over den og skulle prøve det nye legetøj/tumlemøbel. Skibet er det største ud af 3 størrelser, det er en perfekt størrelse når man som jeg har børn på meget snart 3,6 og 8 år. Alle kan være med. Skibet er i 2 dele, da man kan tage selve styrhuset af og bruge separat.
test-1 test-2
Vi er herhjemme meget store bObles fans, og med årene har vi efterhånden samlet en del af dem. Derfor ved vi også hvad de står for, og hvor meget glæde, leg og motorik de har givet os gennem tiden.

Derfor var vi også specielt spændte på denne nyhed, og om den kunne leve op til de forventninger vi havde. Det må man sige at det kunne. Skibet falder så godt ind sammen med alle de andre, og så kan det altså bare noget som er helt fantastisk, nemlig at vippe og tippe. Det har virkelig skabt stor glæde, at man kan stå to og vippe sammen, og så er det jo bare generelt helt fantastisk at man kan øve balancen ved vippe/tippe funktionen. Jeg tænker også, at hvis man har baby, så ville det være super godt f.eks. at træne nakke på.
test-3Derudover er skibet også blevet brugt meget til jorden er giftig sammen med alle de andre bobles, det er et hit at lege herhjemme, og der kan skibet skilles ad, og bruges adskilt, hvilket er super fedt.
test-4 test-5Og hvis vores mindste dreng  har haft svært ved at nå ting, så har han brugt det som skammel.
test-6Personligt syntes jeg at bObles er noget af det bedste legetøj vi har haft til vores børn, og helt klart også det der bliver brugt allermest. Og det er altid det der bliver slæbt frem og tilbage, rullet, vippet, hoppet på eller fra når vennerne er på besøg, og det er skønt!

Vi ELSKER skibet og syntes at det er et af de bedste i vores samling. Det vil uden tvivl blive brugt meget flittigt herhjemme i fremtiden.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Skibet er motorisk rigtig godt. Udover alm leg, så er det fantastisk til at øve balance mm. på.

Holdbarhed: GOD. Materialet det er lavet i er super holdbart og nemt at rengøre med en fugtig klud.

Pris: MIDDEL. Prisen er i den høje ende, men selve produktet er alle pengene værd. Prisen er 1499,-

Kvalitet: MEGET GOD. Kvaliteten er super som bObles altid er.
_________________________________________________________________________________________

Pia fortsætter:
“Ellienora på 1 år og Liam på snart 7 år har testet bObles Rasmus Klump skibe. Vi har testet det lille skib med Pildskadden i grønne nuancer og mellem skib med Rasmus Klump og Mille i røde nuancer.”

Ellienora var med til at pakke skibbene ud ved ankomst, og det første hun virkede meget interesseret i var den lille tilhørende minibog. Hun ville allerede igang med at læse bogen så snart hun så den.

Ellienora tager selv initiativ til at lege med skibbende, kravler op på dem og tumler rundt med dem. Selvom Ellienora kun er 1 år, vejer skibbende så lidt at det intet problem er for hende at løfte og flytte rundt på dem. Det mellem skib består af to dele, som Ellienora formår at skille ad, men ikke helt at samle dem igen.

bobles-1 bobles-2

Ellienroa har stået på skibene, kravlet over dem, ligget på maven, balanceret på dem, gynget og brugt mange timer på at med tumle med skibene. Det er virkelig et produkt med mange lege – og anvendelsesmuligheder.
Begge skibe er blevet brugt til at vippe på. Det lille skib har de siddet alene på og det mellem skib har både Ellienora og Liam brugt som gynge på samme tid.

bobles-3 bobles-4

Ellienora har haft brug for vores hjælp og støtte til at balancere på skibbende. Ellienora synes det er vildt sjovt at gynge på skibene, både sammen med Liam eller med vores hjælp. Liam har haft meget sjov med skibene, dog mest det mellemskib, som han har brugt til at surfe på og brugt den som skammel i køkkenet når han har hjulpet med madlavningen og ikke kunne nå.
Skibene kan anvendes på alle leder og kanter og være med til at udforske børnenes kreative sanser. Skibbene har været rigtig god underholdning.

Skibbene er med til at udfordre begge børn på balancen.
bobles-5 bobles-6 bobles-7

Jeg er stor fan af bObles tumlemøbler, da det er et genialt motorisk legetøj til børn, med utallige muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser.

Vi har allerede nogle andre bObles produkter herhjemme, som bliver brugt flittigt, og derfra kendte vi allerede deres produkter og vidste at de 2 skibe ville komme til at underholde børnene i mange timer.

Med vores to test skibe, har det ikke været nødvendigt at rengøre dem endnu, men fra tidligere erfaring med vores andre bObles produkter, har en våd klud eller en tur under bruseren været nok til at rengøre tumlemøblerne.

Det lille skib, kan jeg også sagtens se en masse muligheder med lillesøster, som lige er kommet til verden. Det lille skib tænker jeg vil være perfekt til nakketræning og senere til at gynge frem og tilbage på mens vi forældre holder barnet.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/Nytteværdi: MEGET GOD – Uanset alder er der uendelige muligheder for hvad skibene kan bruges til. Skibene er perfekte til at udforske de smås balance og til at træne deres kroppe.

Holdbarhed: MEGET GOD – I vores testperiode er skibene blevet brugt dagligt, og man kan næsten ikke se at de er blevet brugt. bObles er udført i kraftig skum, som samtidig er et “blødt” matriale, som kan få mærker efter skarpe genstande, men dette ser jeg slet ikke som et problem da det blot er et lille mærke der bliver efterladt og det blot er synsmæssigt og betyder ikke noget funktionelt. Samtidig skal jeg ikke være bange for at børnene kan komme til skade ved at tumle rundt med bObles.

Pris: MEGET GOD – Det lille skib koster 349 kr og mellem skib koster 899 kr, hvilket jeg synes er en fin pris for tumlemøbler som indeholder så mange times god leg og stimuli til børn og som holder i mange år.

Kvalitet: MEGET GOD – Holder til daglig brug i mange år og holder form og farver.


Regitze har også testet det store skib med sin datter Alberte på 6 år og søn August på 1,5 år.
Regitze fortæller:Skibet kom fint pakket ind i en gennemsigtig embalage, som passede præcis med skibets form og på skibet hang en fin minibog med en Rasmus Klump/bObles historie i. Jeg kan afsløre at det er en rigtig sød, lille historie.

26829590_10156704558052580_1543470525_o

Vi har alle dage været kæmpefans af bObles hjemme hos os. Jeg bliver ofte overrasket over, at de hele tiden er i stand til at producere nye og spændende ting, men dét er altså noget de er gode til. Vi har altid bObles på ønskesedlen til fødselsdage og jul.

26852979_10156704558082580_175571747_o

Vi har brugt de sidste uger på at teste ”Skibet Mary” og det er blevet brugt flittigt lige siden vi modtog det, både af vores datter på 6 år og vores søn på 1,5 år.

De har brugt den til at ”vippe” med hinanden på, til at øve deres balance, stå på når der skulle laves mad i køkkenet – og især Alberte har brugt den til at øve balance foran fjernsynet ved f.eks. at stå i midten og vippe lidt frem og tilbage på ét ben. Faktisk kan man øve balancen på den hvor den vender begge veje – når den vender på hovedet tipper den, hvis man går frem og tilbage.

26853134_10156704558202580_702841963_o

Skibet kan bruges i alle aldre (det er min mening). Hvis man har en baby, er den også god at øve nakken på, da man kan tage midten af og barnet derfor ligger helt flad på maven. Mor eller far kan vippe baby lidt frem og tilbage så baby også får øvet sin balance lidt.

Jeg synes, det er dejligt, at vores børn har legetøj, som de kan bruge til SÅ mange ting, som der er mulighed for med bObles. De bruger dem til stort set alt. Forhindringsbane, skammel, bord, vippe, balanceøvelse og jeg kunne blive ved med at nævne eksempler.

Vores første bObles fik vi, da Alberte var 1 år og de er så gode som nye (selvfølgelig har de lidt overfladiske skrammer efter 5 års brug) men de bliver brugt flittigt hver dag af begge børn.

26906269_10156704558122580_152769738_o

Mine vurderinger bliver:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – bObles indbyder til alle former for leg, og skibet er ingen undtagelse. Jeg synes virkelig, børnene har stor glæde af den og kan bruge den til rigtig mange ting, ligemeget om man er 6 eller 1,5 år.

Holdbarhed: MEGET GOD – som skrevet længere oppe synes jeg, de holder super godt. De får kun overfladiske skrammer, men det har absolut ingen betydning for funktionaliteten.

Pris: GOD – jeg har lyst til at skrive meget god her, men jeg ved, der sidder folk derude, som vil synes 1499,- er mange penge og det kan jeg sagtens give dem ret i, men pris og kvalitet hænger oftest sammen – præcis som i dette tilfælde. 1499,- er en god pris når man ser på hvor mange år de har glæde af den.

Kvalitet: GOD –  Der er ingen tvivl om kvaliteten er god. Skibet bliver brugt til aktiv leg og skal kunne holde til en del, men det er der heller ingen tvivl om at det kan. Det eneste minus jeg kan komme i tanke om er at der godt kan komme et mærke hvis det kommer i kontakt med andet legetøj – men som sagt har det ingen betydning for at det kan leges med.

Skibet er virkelig et godt stykke legetøj som vi kan anbefale på bedste vis.

26909309_10156704558472580_1680729429_o


KONKURRENCE

DU har også muligheden for at vinde dette skib fra bObles (der er tale om modellen i mellem str. til en værdi af 899 kr.)
ba2a8396-cd43-4c8e-8d8b-5daef4d3af72
Du deltager ved at følge Testfamilien.dk på Facebook og kommentere her på bloggen, hvordan du tænker motorikken ind i hverdagen med dit barn/dine børn.
Du kan også deltage på Testfamilien.dk på Instagram for et ekstra lod i puljen. Der findes dog kun én vinder.
Vinderen findes allerede på onsdag d. 31/1-2018. Vinderen får direkte besked, så husk din mailadresse.

116 kommentarer

 • Majbrit olesen

  Til mine børnebørn 😍💙❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til min lillebror ( og mig fordi jeg stadig i alderen 12 ELSKER at leg med bobles). Håber jeg vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Vægter

  De er så fine de nye Rasmus klump skibe. Bobles er så godt. Har ingen børn selv med hat niecer og nevøer. Bobles er god for deres træning af motorikken og bevægelse i hverdagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine

  Min dreng fylder snart 1 år, og er så småt begyndt at gå nogle skridt indimellem, men han kæmper stadig lidt med balancen, og da han stadig er utryg for at falde tør han ikke give helt slip. Bobles redskaberne vil kunne hjælpe ham med balancen og kan give ham nogle motoriske udfordringer, så han måske tør noget mere.
  Som alenemor er der ikke altid råd til sådan nogen dyre ting, så det ville være rigtig dejligt at vinde!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Kristensen

  Med en dreng på 1 år der lige er begyndt at gå, har vi meget fokus på motorik, balance og styrke. Med hjælp fra hans bobles møbler kravler han op og ned fra sofaen og sengen så vi kan skåne vores rygge. Han lærer at gå på trapper ved at gå op og ned af krokodillen fra bobles, og ellers bruger vi meget tid på at slå kolbøtter, stå på hovedet og svingture.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kicki Hesselberg

  Vi bruger vores bobles og gerne en triomadras til at tumle, træne koordination og balance. Vi laver udfordrende baner og ruller rigtig meget i øjeblikket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Terp

  Jeg er uddannet fysioterapeut og har altid haft meget fokus på motorikken. Vi har både bobles, sansegynge og forskelligt motoriklehetøj herhjemme. Derudover er vi tit i skoven, hvor børnene altid får lov at prøve kræfter med egne evner og klatrer, balancerer mm. På træstubbe og væltede træer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Gydesen

  Vi er vilde med Bobles herhjemme. Det gælder alle vores drenge. 8 mdr, 3 år og 9 år. De leges med på mange forskellige måder. Udvikler moterikken og sætter gang i fantasien❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Bobles er godt for motorikken, fordi de er stabile selv for små børn. Vi elsker bobles hjemme ved os. Der bliver kravlet op og hoppet ned – der bliver vendt og drejet …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hansen

  I forbindelse med at træne min datter på knap 4 måneder motorisk, bruger vi meget kyllingen, den lille larve og zoo paraden fra bobles. Samt øver vi kryds koordinering og det at hun får lov til at udforske sin egen fysisk og legetøj nede på gulvet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hansen

  Min datter på 4 måneder på fredag, hjælper jeg motorisk, ved at øve kryds koordinering med h

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Simonsen

  Jeg har en søn på 4md og her hjemme bruger vi bl.a BObles kyllingen og det lille skib til dagligt at træne hans ballance men også til at styrke hans ryg når han ligger på maven. Ud over bObles bruger vi også et aktivitetstæppe, spejel og alm. Tæpper til at træne hans motorik og udvikle hans sanser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Min søn på 17 måneder elsker at gå op/hoppe ned fra ting. Rasmus klump båden vil udfordre ham på balance mm., og den vil med sikkerhed blive en kæmpe succes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lien

  Vi leger meget udenfor på legepladsen, og indendørs har vi Bobles som vi bruger til hygge med vores to dejlige piger. Motorikken er meget vigtigt for de små fordi de vokser hver eneste dag og de udvikler sig konstant. Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Vi tænker moterikken ind i alt vi gør. Så vi lader børnene gøre så meget som muligt selv og støtter dem, hvis der er noget der er svært.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Hvass

  Mine børnebørn elsker deres bobles, både balance, jorden brænder, som skammel og ikke mindst det bedste rullebræt det er noget af det bedste 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Sørensen

  Min søn og svigerdatter venter deres første barn( termin d2.2)
  De har allerede købt flere af produkterne da de begge er glade for bevægelse og ved at det er vigtigt fra start. Så tænker at de meget bevidst vil arbejde med babys motorik fra starten👶🏻🎀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Vi leger rigtig meget med vores bobles men også klatrer i træer, på de træningsredskaber dee står i vores park og fx når vi venter på bussen kan tiden udnyttes til at øve at stå på et ben, hinke eller hvad vi nu finder på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christiane

  Jeg tænker, at vores lille dreng på 8 måneder med vores hjælp kan vippe på båden. Når han begynder at rejse sig kan han stå op af den 💪 Senere finder han jo nok selv på en masse mere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Veronica

  Herhjemme, tænker vi meget i at bruge og stimulerer til det naturlige bevægemønster. Både når der skal gribes efter noget, når vi skal trille og når vi skal ligge på maven og træne og nakken. Det betyder, at jeg som den “onde” mor til en dreng på 4 måneder, hjælper ham så lidt som muligt, lader ham mærke sin krop i sin helhed. Vi har særligt brugt Næbdyret til at ligge på maven. På hvilket han nu øver sig i at trække benene ind under sig i en kravle position.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Vi har i forvejen en del bobles herhjemme som vi bruger dagligt til at lave forhindringsbaner med. Min søn på 3 elsker det. Har en datter på 9 mdr som er rigtig glad for at klatre og kravle rundt på de forskellige ting. Børnene har netop fået deres helt eget legeværelse, så den ville vække stor glæde her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Vi har gået til babytummel med begge vores børn fra debat helt små, vi har ønsket bobles til begge børn til deres barnedåb, vi har selv købt bobles til dem til fødselsdage, Begge børn har gået til gymnastik fra de var henholdsvis 13 mdr. Og 19. Mdr. – de klatrer i alt, elsker at bevæge sig, stabler bobles ovenpå hinanden, bygger baner med bobles og sidder også gerne og vipper på det når se de bygger med klodser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har efterhånden en fin samling i dagplejen og den bruges hver dag af både store og små. Det fedeste er at hver bobles har hver sin funktion men sammen giver de en fantastisk bane der udfordre og motivere børnene til mere bevægelse. Og et stort plus er at børnene selv kan tumle modulerne.
  Vi ønsker os rigtig meget det fine skib til endnu flere timers leg 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Guldberg Hagen Hansen

  Det er ikke noget jeg tænker ind for det kommer automatisk når at hun tumler rundt i stuen. Eller hun bruger sine bobles tumlemøbler til at tumle på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Christensen

  Vi har en pige på 6 måneder. Der bliver tumlet og rumsteret på alle mulige måde. Alt bliver brugt, lige fra vasketøjskurven til sofapuderne.
  Det er egentlig ikke noget vi tænker så meget over, det kommer helt af sig selv og opstår spontant.
  Hun har allerede en del bObles tumle legetøj og vi skal uden tvivl anskaffe mere, da det virkelig indbyder hende til at udfordre sig selv og mærke forskellige former.
  Også store søster (der er multihandicappet) har gavn af bObles til især balancetræning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Vi bruger meget bobles til at tumle og øve motorik derhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne være så fedt at vinde et Rasmusklump skib den har vi ikke i vores ellers så elsket bObles samling, mine 3 prinsesser vil elske den ❤️ De bruger det rigtig meget til baner, den lille øver kravle teknik op og ned og balance, selv når de tager en slapper med ipad sidder de på dounots eller ormen 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne være så fedt at vinde et Rasmusklump skib den har vi ikke i vores ellers så elsket bObles samling, mine 3 prinsesser vil elske den ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenia C

  Det har været direkte været pga bObles produkterne at vi kunne få gang i min datter motorisk da hun var lille. Hun gik fra passiv sur der absolut intet ville, til en aktiv lille prut der ville prøve og udforske mere ❤ Hun lærte at ligge på maven, og kravle pga det. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dennis

  Vores lille pige på 3 måneder er ikke så glad for at lege på gulvet. Efter vi er begyndt at bruge kyllingen til hende, er det meget nemmere for os at lege at træne hendes motoriske sanser. Det er meget vigtigt for os, at hun får en god start på motorikken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Den store (10 år) går til svømning og gymnsatik og derudover har vi diverse bObles bl.a skilpadden der kan bruges som vippebrædt til at træne ankler (hun forstuver ofte foden) og så leger hun selvfølgelig med sin lillesøster og sine venner 🙂
  Den lille (2 år) går til sømning og tumler generelt meget rundt 🙂 hun har diverse bObles bl. a elefant og rullebrædt og generelt er ting der kan kravles, køres og vippes på et hit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv Juul

  Herhjemme tænker vi motorikken ind i dagligdagen, favoritten lige nu er balancen, min datter øver sig i at rejse sig op og der er meget af bobles jo et hit, vi er også begyndt at vippe med hende, så hun skal få styrket hendes vestibulærsans ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Salli

  Her hjemme øver den lille at gå, og det er altså meget godt med balanceøvelse med elefanten da den er tilpas høj til at han kan nå og fange en når han er ve dat vælte. Vi øver også med krokodillen at få på små trin op og komme rigtigt ned igen uden at falde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Hemma hos oss har dottern haft några Bobles sedan hon var ca 1 år och hon är nu 3.5 år. Vi älskar att träna motoriken med dessa fantastiska motorikmöbler!
  Går att använda på så många olika sätt, bygga, balansera, hoppa, krypa, gunga, klättra, sitta, stå, styrka, tillbehör till annan lek m.m. Så oändliga möjligheter!
  Dags att utmana på nya sätt och snart kommer det finnas flera barn att utmana här då jag kommer ha pedagogisk omsorg här hemma.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Herhjemme er krokodillen fra Bobles populær til at øve sig i at komme op at stå

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Tindahl

  Herhjemme bliver vores bObles flittigt brugt i udviklingen af børnenes motorik. Der bliver bygget, klatret, kravlet, vippet, balanceret og meget mere, når vores børn i alderen 1 – 6 år finder deres bObles frem😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chatarina

  Vi er endnu kun en enkelt bobles herhjemme og det er kyllingen. Den bliver tilgengæld brugt flittigt hver eneste dag. Det er som om at min søn William helt instinktivt begyndte at afprøve sin balance da han fik den. Vi er ikke i tvivl om at øvelsen på den har bevirket at han selv kan gå på trapper, med én for foran den anden. Ellers bruger vi hvad vi har herhjemme til at tumle og balancere; skamler, puder og så har vi en skinne liggende i gulvet ved overgangen fra køkken til stue, som han også selv så en dag og begyndte at gå på line på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Dohn Jensen

  Hjemme hos os tænker vi motorikken ind i hverdagen, ved at min datter sidder på forskellige bobles ting, eks donut, omvendt kylling eller lign, mens vi samler puslespil, tegner, ser tv….. Vi laver også forhindringsbaner.
  Min datter går desuden til gymnastik, hvilket styrker hendes motorik meget 👧🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chalotte Christiansen

  Vi synger, danser og laver sanse lege, så hun lærer sin krop at kende, med al den udvikling der sker næsten dagligt for tiden (6,5 mdr).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hansen

  Vi bruger ællingen og små krokodiller til at træne nakke og balance med😊 ku være godt med noget der var lidt større, da han vokser💙👶🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vi bruger motorik på mange måder, specielt med bobles.
  Vi går på ligne, ruller på donuts, laver forhindringsbaner, vipper, hopper, danser og hvad vi ellers kan finde på😊🙈 for mig er bevægelse meget vigtigt og det er sund for både store og små at være motorisk aktive ❤️😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Herhjemme har vi mest fokus på balance, når vi leger med bObles.. E er 1/2 år gammel og elsker at ligge på båden og blive vippet frem og tilbage.. En Rasmus Klump båd til samlingen vil derfor være helt perfekt! 😍
  Udover det, øver vi styrke i ryg og ben, så vi snart er klar til at kravle… 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Min søn på 11 mdr, elsker at lege med bObles, vi øver ham i at holde balance, gå på trapper (krokodillen) og krave over.
  Han ville elske en ny og spænende model til hans samling

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Schiødte

  Motorikken tænkes ind ved leg med børnene, hvor vi tumler, laver baner, hopper på trampolin og leger med bolde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vi bygger forhindringsbane og tumler i sengen inden puttetid – vi hinker, hopper, løber og danser. Vores udestue er blevet til tumlerum med gynger, telt og en begyndende samling af bobles 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Vi bruger rigtig meget bobles elefant til motorisk udfordring. Mine børn er 19 mdr og spurter en del rundt især når de leger en form for fangeleg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vi bygger forhindringsbaner og tumler i sengen inden puttetid. Vi hinker, hopper og balancerer – og vi har lavet vores udestue om til tumlerum med gynge, bobles, telt mm. Vi vil elske at vinde båden, og få en tumleting mere i huset 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Min søn på 2 årer vild med bobles, han bruger dem til at øve sig i balance på især kylling i mens den vipper. Så vi kunne godt bruge en ny i samling til at balancer på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Møller Jensen

  Vi bygger forhindringsbaner, vipper med 4 mdr gammel baby på krokodille og træner nakken med kylling, hører musik eller synger og laver bevægelser til. Hopper ned fra ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berat

  Hej testfamilien 😊
  Jeg bliver helt misundelig, da vi dsv. Ikke ejer en bObles endnu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Min søn træner rigtig meget i at gå, og går også rigtig godt når der er fladt, men med Rasmus klump skibet vil det være muligt at gå over en “lille” bakke hvis det ligges med bunden i vejret. Det vil jeg bruge det til, og så vil han selv opdage en masse man kan med det, som jeg slet ikke overvejer når jeg ser på den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca Hansen

  Vi bruger meget bobles her hjemme til at stimulere vores datter til at begynde at gå. Hun er nu 15 mdr og går stadig ikke. Og hun syntes det er sjovt at kravle rundt og rejse sig op m.m. ved hendes bobles. Vi har desværre ikke så meget, men vi er super glade for det vi har. Og vi bruger det dagligt til at motivere og stimulere hende. Og vores datter på 11 syntes også det er super sjovt at balancere på det. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Lige så snart der bliver fundet bobles frem, er der gang i vores datter på halvandet år og der bliver tumlet på livet løs, så her behøves ikke opmuntring til at øve motorik 😂😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie

  Med sanglege, lade min datter gøre så meget som muligt selv, lege med alle vores bobles og opmuntre når hun prøver nye lege med balancen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Da sønnike ikke er så gammel, så har vi øvet nakketræning på bobles krokodillen også laver vi kryds med arme og ben, kuskeslag, og gynger og vugger en del. Så vi skal hve bobles til han også bliver ældre, for vi kan se venners børn laver agility baner med det, og den glæde de har ved det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Juhl DeNittis

  Jeg prøver at få motorikken med ind i dagen så meget som muligt, stå på noget og hjælpe med at lave mad, danse, snurre rundt, gymnastik – et af de store hit er at balancere og leget på vores bobles tumlemøbler, så det ville være fedt at vinde et skib til udvidelse af disse (har ik så mange endnu). Glæder mig til at prøve flere forskellige af dem:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Thisted

  Min datter på et år har krokodillen som hun bruger som trappe for at komme op i sofaen, og kyllingen som hun bruger som skammel og også god kan lide at stå at vippe på op af vores trappegitter. Vi elsker bObles og deres mange forskellige funktioner og ville elske et Rasmus Klump skib, så hun rigtig kan komme til at vippe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana Hansen

  Bobles er geniale til alle former for motorik, lege, sanglege osv. Samtidig er de super gode til dagligdagsting som, skammel, stol og bord mm. Vi har desværre ikke Rasmus klump båden men tænker den vil være super god til vores datter på et år som er igang mes at lære at gå. Hun kan f.eks stå og vippe på den og øve balancen. Eller bruge den som skammel nu hvor lillesøster kommer til verden til april så hun kan være med ved puslebordet og skifte ble.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Vi har mange forskellige bobles og andre motorikting, og det hele står tilgængeligt i stuen, og hvor vi ellers leger. Om det bliver brugt til baner eller som en del af andre lege er meget forskelligt! Som minimum er alle tingene helt automatisk med til at lave forhindringsbaner, da vi bor meget småt og har virkelig mange ting 😂 Skulle jeg vinde en Rasmus klump både, så skulle den være til min lille niece i Tyskland, hun har endnu ingen bobles.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne

  Min søn bliver snart 1 år, og jeg har købt en legetunnel til ham og bilen fra bobles, ligesom vi har elefanten. Gymnastikbolden bruger vi også. Vi kravler rundt og han bliver drejet rundt af mig og vendt på hovedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Det gør vi med sang og bevægelses lege, mange børnesange er gode til en omgang motorik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Det har jeg gjort næsten fra start af.
  jeg har en stor gymnastikbold som er blevet brugt flittigt, da sådan er billig at få i
  Nu er min som blevet en tumling så kunne det være fedt med bobles tumlemøbler også

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Andersen

  Motorik er mange ting hjemme hos os😊 det er alt lige fra at hente børnene på cykel i stedet for i bilen, til at hjælpe med aftensmaden 😁 Vi prøver hver dag at have en time, hvor vi alle er sammen og laver noget fysisk. Tumleleg, med diverse bobles ting, jorden er giftig eller lidt stille sæbeboble hygge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hua

  Min mand lægger arm og er tidligere parkour udøver, så han er rigtig god til at udfordre vores søn på lidt vildere og sjovere måder end mor her xD vores søn er 4,5 måneder, så der bliver bla. øvet balance ved at sidde i fars hånd, leget i stofposer og lagen og så har vi lige fået købt vores første Bobles møbler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Min ældste datter bruger dem meget når hun er med i køkkenet. Og ellers bare til at lege på – hun vipper meget. Min yngste er 5 mdr, og her her vil godt i gang med at vippe på næbdyret og skal snart have gang i noget større/vildere.
  Vi elsker de muligheder der er i bObles.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Herhjemme er bObles et kæmpe hit. Der bliver især trænet balance og leget jorden er giftig. Derudover bliver der danset, sunget masser af (fagte-)sange, løbet, hoppet og spillet bold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Stage Abildskov

  Det gør jeg ved, at mine børn får lov til at klatre i træer, og vi danser også, imens maden laves 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi nielsen

  Den ville hjælpe, når vi er i køkkenet. Og hun vil kigge med. Og hun kan styrke sin motorik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Hjøllund

  Vi sørger for at tumle med hovedet oppe og bede hver dag og får leget på ryggen og maven:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sina

  Vi elsker at bygge forhindringsbaner og lave parkour og balance øvelser. Så det vil helt klar være et kæmpe hit for mine 3 børn i alderen 0-5.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Ved bl.a. at lave baner med bobles og andre ting vi kan komme på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Det gør vi med bobles 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vi laver baner af vores bobles næsten dagligt og hver i sær bliver de brugt dagligt, til at komme højere op og nå ting, hoppe ned fra, sidde på, løbe efter når de ruller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria K

  Vores 6 måneder gamle søn er en meget aktiv og stærk lille fyr. Han vil gerne selv bruge sin krop så vi har meget fokus på motorik. Lige nu er det bla. via babygymnastik, sanglege, flyveture, tumleri, “armbøjninger” og det nye store hit “at kommer op at stå på knæ”. Generelt prøver vi at, lade han gøre lige hvad han har lyst til, så fysisk udfoldelse bliver en spændende leg og ikke en sur pligt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Antonsen

  Vi skal begynde at tumle med vores tvillinge piger, som bliver 5 måneder. Vi har allerede fået en masse bobles i gave og dette ville være perfekt til samlingen sådan det kan styrke deres motorik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MP

  Vi tænker motorik ind i hverdagen ved at “opfordre” vores søn på 6 måneder til
  selv at klare de udfordringer han oplever når legetøjet ruller, vipper eller ligger for langt væk (men naturligvis er vi klar til at støtte ham når nødvendigt).
  Derudover diverse sanglege (“Hjulene på bussen” og “Når man bygger høje huse” er favoritterne) samt babygymnastik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Herhjemme er vores første på 8 mdr så småt begyndt at ville gå og da vi bestemt ikke håber hun er vores sidste barn, ville det være dejligt med nogle holdbare tumle møbler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Vi har i forvejen en del bObles, som bruges til at styrke motorikken via leg. Derudover danser og tumler vi en masse med blandt andet kolbøtter..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Min søn ligger meget på maven og tumler og så leger vi mange balancelege

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Herhjemme er bobles en naturlig del af vores hverdag❤️ Min store datter bruger dem rigtig meget til, at lege på – både som “bane” og som motoriske redskaber i form af, at hun vipper, kravler og køre på dem. Og min Bette datter på knap 8 mdr. leger jeg med hende dem der på, vi bruger rigtigt meget, at vippe på dem, bliver vendt med hovedet ned af, hun bliver kørt rundt på rullebrættet osv. Jeg kan se, at de har rigtigt meget glæde af dem, så derfor har vi også lidt at vælge imellem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja E.

  For os er der læring i hver enkelte lille ting. Så i hverdagen kommer motorikken rigtig meget i spil i bare de mindste ting – så som at selv kravle op i sofaen eller stolen, men også dét at spise/drikke selv. Vi leger også meget, hvor vi slår kolbøtter, svinger frem/tilbage, oppe, nede og vender hovedet nedad. Det er både finmotorikken, men også grovmotorikken. Vi har også virkelig gode erfaringer med bObles, så vi krydser fingre for at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessi

  Det gør vi ved en masse leg hvor vi kravler op og ned og rundt og under en masse bobles og kegler..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tulle

  Herhjemme tumler vi både på ryggen og maven, men dette bliver gjort på et tæppe. Det vil glæde os at tumle en masse med bObles, når vi når så langt. ☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva p

  Motorik har Jeg tænkt ind på forskellige måder med min datter. I starten trænede vi meget når vi puslede hende eks ved at synge “hjulene på bussen” og lave bevægelser med ben og arme imens. Senere lærte vi hende at kravle ved at købe en tunnel, som var stor nok til at vi voksne også kunne bruge den – hun kunne stå før hun kunne kravle. Senere balanceleg – gå til rytmik og gymnastik m.m

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Jensen

  Hej testfamiluen.dk 🙂
  Jeg er ny i rollen som mor til min skønne søn Theis på snart 3 mdr. Til dagligt tumler vi hverdag med flyvturer, krydsbevægelser, nakketræning mm. Har fået anskaffet os en bObles Skildpadde og håber da på flere redskaber til stimuli af bettemanden. Vil klart bruge bObles til stimulation af balancen og sanserne med vip, rul, træning af nakke og meget mere. Har tilmeldt mig et tumlearrangement med bObles hos Arnold Busck, så håber at lære meget mere om mulighederne for brug af bObles redskaber her 🙂 Så at vinde bObles Rasmus Klump skib vil være absolut fantastisk, da vi fortsat er nye i dette univers og ønsker det bedste til vores lille dreng (og til en forhåbentlig nr. 2 engang i fremtiden)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Mine tvillinger bliver hver evig eneste dag underholdt, leget med og stimuleret af vores store børn på 8 og 9 år.. de vil ELSKE at have dette som redskab til leg med deres to guldklumper..
  derudover vil jeg elske at have kvalitetslegetøj til mine børn som kan holde i mange år og blot udvikle sig sammen med børnene ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Vi bruger meget senge og gynmastik bold som vores nørn hopper ruller på, plus vi har en bobels rutsjebane de bruger meget ti at gå og ligge på vi har også mange køretøjer som vores pige på to elsker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Philippa

  Herhjemme bruger vi meget bobles til forhindringsbaner, samt dans og musik og generelt masser af tumletid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karola

  Min datter er endnu ikke så gammel, så her lader jeg det være en naturlig del af den daglige leg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min yngste går i en idrætsvuggestue, hvor de er meget motorik-orienterede. Vi er også selv optaget af at træne hans balance, da hans balance har været udfordret og væske på mellemøret. Vi bruger vores bobles (kylling, fisk, hval og krokodille) rigtig meget i den forbindelse og laver forhindringsbaner og lader ham balancere på vores knæ, hoppe etc. Vores to ældste træner vi øje – hånd – koordination med. Kaster og griber, laver klappe – sanglege og sjipper. De bruger også vores bobles hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Frederiksen

  Vi slår koldbøtter, danser, snurre rundt, køre på løbehjul, rinker, leger jorden er giftig – jeg synes det er vigtigt, at legen/motorikken er sjovt, og noget som vi alle kan være med til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Lausen Bersan

  Vi tænker ikke specielt meget over motoriktræning til hverdag. Det kommer helt af sig selv, når vi leger. Vi har flere bObles figurer og til jul fik den store på fire år river stones og den lille på otte måneder fik en tumletop. Desuden har vi en IKEA gymnastikmåtte. Det kan der komme meget sjov ud af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussi

  Den vil Isabella og Kalle blive mega glad for 💙❤️🍀🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Vi prøver at få vores piger til at svinge, snurre, hoppe, løbe og vende på hovede næstenhver dag og det er utroligt vigtig at det bliver leget ind i hverdagen og bliver oplevet som noget positivt. Vi er store fans af bobles og bruger vores meget til fx hoppe og balance osv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Vi danser, tumler, læser bøger og lægger puslespil liggende på maven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Kathrine

  Jeg elsker den mulighed bobles giver for at træne motorikken for børn i alle aldre…
  Jeg bruger bobles igennem leg på gulvet med min datter på 7 måneder…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Årh, det ville vores lille Alfred bare elske, er jeg sikker på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Alt er jo motorik 😉
  Men herhjemme laver vi rigtig ofte forhindringsbaner, både ude og inde – ude kan man tage elementer med i hvor man skal skubbe eller trække sig selv eller andet op. Hoppe ned fra noget eller gå balancegang.
  Inde bygger vi også huler hvor man skal kravle ind. Laver tårne som skal væltes og ja det e Raun fantasien der sætter grænserne 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vi danser meget og elsker at bruge Bobles til at lave baner der skal holdes balancen på. Der ud over så tumler vi meget for at styrke balancen og træner i at samle genstande op fra gulvet mens vi tumler. Min søn elsker at lege med Bobles.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Raun

  Min niese elsker at springe rundt på dem, og det fedeste er at moster Nanna også gerne må gå på dem 👍🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda frandsen

  Jeg har en dreng på 1 år og en pige på 5 år. Vores bobels ( krokodille , elefant, fisk og 3 andre bruges næsten dagligt. I dag til fælles leg som de kravler og klatre på. Min søn som lille brugte krokodille. ( vendt om ) til at styrke nakken)
  Bobels er et stort og effektivt lege udviklings redskab ( legetøj her hjemme som bruges af alle. Også som skammel og sæde at side på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg har en dreng på 3,5 mdr. og vi bruger blandt andet bObles kylling til mave/ryg træning hvor han både kan vippe på den – siddende eller liggende på maven, samt som støtte når han ligger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane østergaard

  Årh vi elsker bobles. Sally er 22 måneder og hun er allerede vild med at lege med det. Og især at bruge dem som skamler til at vaske fingre eller tømme skabe 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Vi leger tit gymnastik agtige lege og laver forhindingsbaner med bobles, skamler, puder osv, sjovt, aktivt og godt for fantasi og motorik! Vi ville elske det skib til vores lege.. 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Andersen

  Valdemar elsker Bobles. Han elsker at lave baner, som han kan rende rundt på, så skibet vil helt klart blive et hit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R

  Vi prøver at vidt muligt at lade drengene prøve selv og så guide dem hvis de skal bruge hjælp. Og ellers så er hittet jo og lave en forhindringsbane ud af legetøj på gulvet 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Vil forkæle min datters veninde der venter barn til marts, hvis jeg er den heldige 🙂 Der er også en dejlig storebror på 3 år som vil elske det flotte skib <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg venter mit første barn til marts, men har stor erfaring med motorik og bObles produkterne fra mit arbejde som pædagog. Jeg synes det er vigtigt at lade børnene finde deres styrker og deres interesser ift motorik og motorisk udvikling, og så gælder det for den voksne – hvad end man er forældre eller pædagog, at udfordre barnet ud fra dets udviklingsstadie, fx ved at bygge motorikbaner, helst i samspil med barnet afhængig af alder og udvikling, som er lidt mere udfordrende end den bane barnet kan gennemføre uden hjælp. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Vi prøver dagligt at stimulere og opfordre vores børn til at sætte motorikken i spil. Om det udendørs på klatrestativ eller trampolin eller ved en bobles bane . Vi bruger også vores bobles som skamler og de til tider sjove faconer udfordre naturligt balancen og koncentrationen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bødker Namyslo

  Ved at have tumlemøblerne stående fremme i stuen, så de er lige til at hive fat i når ungerne får lyst. Nogle gange sætter vi en motorikbane op og andre gange hiver de dem selv frem og bruger dem på en anden måde end jeg havde tænk man kunne. Learning by doing 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Den store på 4 har fint styr på grovmotorikken og holder den ved lige når der tumles og leges i børnehaven. Vi træner primært finmotorik pt med perler, malebøger, modelervoks O. Lign.
  Den lille på 3 mdr træner jeg flere gange dagligt – nakketræning på maven, balancetræning på gynge og i lagner og tæpper, koordinering med aktivitets stativ. ‘Mary’ kunne være rigtig værdifuld i hans videre udvikling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina Rosenkjær

  Hjemme hos os er både sprog og motorik i fokus i hverdagen. Alle tre børn går til sport og desuden er vi en aktiv familie. De ville elske at tumle med det fine og sjove skib🚢👀👩🏻👦🏻👦🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Vi laver øvelser hver dag med vores dreng – lader ham selv tage bolden, holde skeen osv.. Men han er ikke så glad for at ligge på maven, og her kunne dette skib være genialt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Vi er faktisk rigtig gode til motorik herhjemme, men vi bruger også alle møbler og alt man kan stå og hoppe på. Intet er helligt herhjemme 😉 så for at sofaen måske kan få fred så håber vi at vi vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Mit barn får lov til at prøve selv. På den måde tror jeg på, at hun bedst lærer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Venter barn til marts, så håber, jeg kan tænke træning af motorik ind i hverdagen fra starten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af sokkeklemmer fra minimusling.dk