TEST af puslepude og babynest fra Sovedyret.dk – Testfamilien
TEST af Akta Graco Stadium Duo Sport Luxe søskendevogn

TEST af puslepude og babynest fra Sovedyret.dk

Vores tester Maria har sammen med datteren Vida testet puslepude og babynest fra mærket Müsli i samarbejde med sovedyret.dk

Maria fortæller:

Vi modtog en rigtig fin pakke fra sovedyret.dk, bestående af puslepude og babynest fra mærket Müsli. Begge dele med det nye print spicy rabbit, virkelig fint print med kaniner i neutrale farver, som passer til både drenge og piger.

Puslepuden er et must med et blebarn i huset. Puslepuden fra Müsli kommer i en fin mulepose i matchende stof. Den er fremstillet i 100% økologisk bomuld og skummet er Öko-tex certifieret.

Den er nem at tørre over med en klud hvis der skulle være uheld. Samtidig kan stoffet tages af og vaskes.

Babynesten er en genial opfindelse, hvis du spørger os her hjemme. Særligt hvis man har baby i sengen. Den er perfekt til at skærme baby fra omgivelserne og skaber tryghed, lidt som en lift. 

Herhjemme er vi store fans af babynesten og den bruges både i vores seng om natten, på sofaen og hvor ellers Vida sover i løbet af dagen.

Inden Vida kom til verden, havde vi to storesøstre som gladeligt testede babynesten, og den er blevet brugt til dukker, som båd og jeg ved snart ikke hvad lege de ikke har brugt den til. Så den er blevet teste godt igennem og kan altså holde til en del.

Babynesten fra Müsli har flere funktioner, det er nemlig muligt at lyne kanten af nesten, således kan man bruge kanten, som tryghed i sengen efterfølgende.

Babynesten fra Müsli kommer i en fin matchende stof pose i samme print som nesten. Betrækket er lavet i 100% økologisk bomuld og er fyldt med polyester. Betrækket kan vaskes, hvilket er ret optimalt, da det kan være svært at undgå uheld med gylp bl.a.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Puslepuden er uundværlig når man har mindre ble børn, babynesten, er bare rar at have og vi burger den fliggti. 

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – produkterne virker til at være i god kvalitet og vi har endnu ikke kunne sætte en finger på noget.

Pris: GOD – Puslepuden koster 399kr og babynesten 549kr begge dele kan købes hos sovedyret.dk

 

1 kommentar

  • Fedt! Det er godt nok smart at kanten kan lynes af på babynesten – den funktion manglede jeg på min 👍🏻🤗

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Akta Graco Stadium Duo Sport Luxe søskendevogn