TEST af Reima Vinterkollektion 2018 samt en sød lille NYHED til babyerne – Testfamilien
TEST af BOSCH Zoo'o ProAnimal

TEST af Reima Vinterkollektion 2018 samt en sød lille NYHED til babyerne

Mie har sammen med Magnus på 6 år og Anna på 10 år testet vintertøj fra Reima.

Der er testet overtøj, huer, vanter, støvler samt ski undertøj.

Mie fortæller:

“Ungerne er i år blevet klædt på fra top til tå af Reima. Indtil videre har det ikke været helt koldt nok, til rigtig at få tøjet testet – så vi håber, at der snart kommer lidt sne og kulde.

Men i december måned, var vi en tur på Bakken og her kom vintertøjet på og sikke en befrielse at kunne gå rundt i 4 timer på Bakken og ikke høre ungerne klage én eneste gang over, at de frøs”.

Magnus har testet:

Reimatec® winter jacket, som er en vandtæt Reimatec-vinterjakke med sømme, som alle er tapede vandtætte. Det tekniske materiale er vand- og vindtæt og samtidig åndbart.

samt Reimatec® winter pants , hvor alle sømme er tapede vandtætte. Det slidstærke materiale er åndbart, så man ikke får det for varmt – uanset hvor hurtigt det går. De justerbare og aftagelige seler holder bukserne på plads og sikrer i kombination med den justerbare talje en god og unik pasform. Bukserne er fuldstændig vand- og vindtætte.

Derudover støvlerne Reimatec® boots, KinosNavy, som er lette vandtætte Reimatec-vinterstøvler til alle former for vinterudflugter. Støvlerne er fremstillet af ko-ruskind, tekstil og syntetisk materiale. De er vandtætte med en vandtæt membran. Det sømforseglede for er fremstillet i en uldblanding og fleece.

Og huen Beanie, DimmaNavy, en uldhue, som er fremstillet af jacquardinterlock. Den er uden for, og derfor en lettere model, hvis barnet ikke vil have en for varm hue på.

Anna har testet:

Down jacket, JuuriWhite, som er en super sporty dunjakke med dunisolering (60 %) og fjerisolering (40 %). Jakken er fremstillet i et åndbart og vand- og vindtæt materiale. Den er udstyret med en aftagelig hætte, lynlåslommer og elastiske bånd på hættekant, manchetter og underkant. Jakken er fremstillet i et smudsafvisende materiale, og så kan den gå i tørretumbleren! og så er den på tilbud med 40% netop nu til kun 599 kr. 

og huen Beanie, NaaskoHeather pink.,  som er en lækker uldhue. Huen er fremstillet i merinould og har et fleecefor, der føles rart mod huden. De vindtætte øreklapper holder små ører varme i blæsevejr, og så har den en fin kvast på toppen. Huen er også nedsat med 40% netop nu til 167,40 kr.

Og støvlerne Reimatec vinterstøvler Samoyed.

“Støvlerne er Vandtætte Reimatec snestøvler. Overdelen er fremstillet af ko-ruskind og en kombination af tekstil og syntetisk materiale. Den vandtætte konstruktion og det forseglede for i uldblanding holder fødderne varme og tørre. Takket være de praktiske elastiske snørebånd og velcroremmen er støvlerne nemme at tage på og tilpasse, så de sidder helt perfekt! Nedsat netop nu til kun 450 kr. 

samt vanterne Reimatec® gloves, KiitoBlack. Vinterhandskerne er supervarme, vandtætte, åndbare og fleksible. De er bløde og behagelige for føles behageligt mod huden og giver hænderne ekstra varme. Forstærkningerne ved håndfladen og fingerspidserne øger slidstyrken. Let og holdbar velcrolukning og strop til justering ved håndleddet. Prisen er netop nu 227 kr. på tilbud.

“Skiundertøjet har ungerne nærmest boet i siden de fik det.

Blusen med lange ærmer er fremstillet i et materiale, der er nemt at holde. Trøjen føles behagelig og transporterer fugt væk fra huden. Materialet er fleksibelt – det er let at hoppe, klatre og tumle i! Denne beskytter også mod solen med solfaktor 50+.

Leggingsne (eller du lange underbukser, som vi kalder dem) er fremstillet i hurtigttørrende jerseymateriale, der føles behageligt mod huden og har UV-beskyttelsesfaktor 50+.

Hele sættet fås pt. til 275 kr. Det er virkelig en god pris.

Annas sæt findes her: Shirt, SirmaPale pink samt Leggings, SivakkaPale pink , Magnus sæt: Shirt, SirmaCool grey samt Leggings, SivakkaCool grey”

Det er simpelthen det lækreste skiundertøj EVER. Og så har det en rigtig behagelig elastikkant.

VURDERING

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – man kan ikke undvære godt overtøj, huer, vanter og fodtøj i den kolde vintertid.

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er uden tvivl i fokus her, for der er tænkt på alt! Både jakken og skoene er lavet i slidstærkt materiale; de er åndbare, vandtætte og lavet i materialer, der kan tåle at blive brugt meget og hver dag. Det er tøj og sko der sagtens kan holde flere sæsoner (hvis ellers ungerne stadig kan passe det året efter).

Pris: GOD – Fornuftige priser – pris og kvalitet hænger uden tvivl rigtig godt sammen her. Lige nu er der faktisk udsalg på Reimas hjemmeside – så du kan være heldig at finde det til rigtig gode priser.

NYHED

Mumi tøj til baby

Mumihistorierne er fulde af frihed, mod, tolerance og eventyrlyst såvel som omtankte for andre – traditionelle nordiske værdier. Det er værdier, som Reima med stolthed kan stå inde for, da de har givet inspiration til Reimas Mumi-kollektion. Selv de mindste  fortjener at udforske omgivelserne frit i behageligt tøj, der tillader aktiv bevægelighed. Både børn og forældre glædes over de harmoniske farvesammensætninger og flotte tryk på denne Mumi-tøjkollektion til babyer og småbørn. Materialer, som er lette at pleje, og giver tid til det, som er aller vigtigst: Det gode samvær.

Mumi-kollektion, som er designet i samarbejde med den finske børnebogsforfatter Tove Jansson, som står bag det eventyrlige Mumi-univers. Kollektionen består at søde sæt lavet i blød bommuld og fleece, som prydes af genkendelige mønstre og illustrationer fra det klassiske børneunivers.

 

1 kommentar

  • Pernille Pedersen

    Vi bruger selv Reima til vores børn – både flyverdragt og skisæt. Utrolig lækkert og det holder børnene varme 😄😄

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af BOSCH Zoo'o ProAnimal