TEST af årsnissepar 2019 og adventsstagen Bjarke fra Etly Klarborg – Testfamilien
TEST af Poopsie Slime – Surprise Enhjørning  

TEST af årsnissepar 2019 og adventsstagen Bjarke fra Etly Klarborg

Jeanette fortæller:

Årsnisserne i år er Rosa og Aske. Det klassiske årsnissepar, står fremme i mange hjem og folk køber og samler på årets par. Man venter spændt hvert år, på hvad de laver denne gang.

I år er det Rosa og Aske, men også det smukke lille hjerte, som også har været en del af parrene andre år. Til parret er der en lille bålplads, hvor der er plads til et lille fyrfadslys. Dette kommer sig af, at årets nisse Aske, elsker at samle brænde og lave bål, så de kan hygge sig i varmen. Rosa er sød og rolig og elsker, at lave risengrød til hende og Aske.

 

Etly Klarborgs nisser har den klassiske røde farve, som man forbinder med julepynt. Udvalget er enormt stort og alt er tidsløst og hører bare til jul i ethvert hjem. Hvert år kommer årets nissepar, derudover findes der troldeunger, ka vip nisser, snemænd, nisserikker, kalenderlys, juletræer, store nisser, adventsstager og mange flere.

 

 Nisseparrene har jeg en del af og rigtige glade for hver og en. Stort set det eneste julepynt jeg har i mit hjem. Adventsstagen er i år ny for mig. Den er i de smukkeste pastel farver og er helt anderledes end årsnisserne samt de andre nisser.

Til adventsstagen var der også Etly Klarborg lys med tallet 1-4 på. De er utrolig smukke og man kan næsten ikke nænne at tænde dem.

Adventsstagen er 4 smukke pakker, hvor der er plads til lys og den søde nisse Bjarke der sidder i midten og passer på dem og giver gaver ud til til folk og elsker at selv modtage gaver.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk  bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Legeværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi/Nytteværdi: GOD, findes frem jul efter jul. De har en stor betydning i hjemmet og bruger år efter år minder frem.

Holdbarhed og Kvalitet: GOD, nisserne er skrøbelige og skal ikke bruges til leg. Men passer man på dem, holder de år for år. Jeg opbevare altid mine nisser, i deres originale kasser for at passe på dem.

Pris: MEGET GOD, årets nissepar koster 349,95 kr, adventsstagen koster 499,95 og adventslysene koster 99,95 kr. Jeg synes priserne er rigtig gode for noget der holder år efter år.


Hjemme hos Mie har de også modtaget den fine adventsstage og årsnisseparret.

Mie fortæller:

“Blev faktisk ret overrasket over hvor vildt Magnus var med den fine pakke vi havde modtaget fra Etly Klarborg. Vi havde ikke fået fixet en adventsstage i år, så det var helt perfekt med denne løsning, hvor arbejdet er gjort på forhånd. Der skal nemlig kun sættes lys i den fine Bjarke adventsstage.  Stagen koster 499 kr. og lysene koster 99 kr.

Adventsstangen måler Højde: 12cm, Bredde: 24cm og Dybde: 20,5cm. I Bjarke adventsstagen passer Ø4(Diameter) lys og fyrfadslys.

Årsnisseparret 2019 hedder Rosa og Aske. Vi synes, at det er så sjovt at nisserne har navne og vi vil gerne have alle vores egne navne herhjemme.

Aske er en rigtig natur nisse, stille og rolig. Han ved rigtig meget om naturen og de dyr der lever der. Han passer høns og samler æg og det bedste han ved er at lave bål i naturen og hygge sig ved varmen.

Rosa er sød, rolig og meget omgængelig. Hun er meget kreativ og har den tålmodighed der skal til for at lave smukke ting. Og selvfølgelig elsker hun risengrød og søde sager.

Højde på nisserne er 13cm og der medfølger også en sød lille fyrfadslysstage.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk  bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Legeværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi/Nytteværdi: GOD – Magnus ønsker sig alle nisserne i sortimentet. For ham er det meget mere end bare julepynt. Vi købte en klarborg nisse i år i et lille badekar. Den kommer til at stå fremme på badeværelset hele året.

Holdbarhed og Kvalitet: GOD, Det er jo keramik, så det skal behandles med respekt. Jeg synes at det er en super god kvalitet og de kan holde i mange generationer.

Pris: MEGET GOD, årets nissepar koster 349,95 kr, adventsstagen koster 499,95 og adventslysene koster 99,95 kr. Meget gode priser.


Daniella afslutter:

“Vi har igen i år, fået de skønneste nisser samt adventsstage fra Etly Klarborg, som vi skulle teste for Testfamilien.dk

Jeg kender Etly Klarborg i forvejen, igennem min svigermor der faktisk har samlet på dem i mange år, der startede min interesse for dem.
Hos os flyttede Nisserne Aske & Rosa ind, samt Adventsstagen Bjarke.
Måske kender I dem, de søde årsnisser der hvert år skifter navn samt udseende. Det er en hygge samling man kan give videre i arv.
Årets nissepar 2019 hedder Rosa & Aske, der fulgte i år et lille hjerte med hvor der står “ Ha Hjertet Med “. En rigtig god tanke at have her i julen, de søde små nisser er 13 cm høje og hvert år er der en lille fortælling med omkring nisserne så man kan få en lille historie med omkring hvem det er der flytter ind, for os har det givet lidt mere grin hos vores piger at kunne fortælle noget om de små kære nisser. Der var også en sød fyrfadsstage med som kan stå foran nisserne og varme dem som et lille bål.
Den flotte adventsstage flyttede også ind, vi er vilde med den.
Navnet er Bjarke til den, og selvfølgelig gemmer der sig også en kær nisse på den sammen med en skøn historie omkring den.
Pigerne var med til at pynte op og blev ellevilde da vi kunne sætte nisserne op da de flyttede ind.
De passede så fint sammen med dem fra sidste år.
Der blev givet kram og masser af kærlighed, et par pille fingre kom der også for nu at tjekke om de havde lavet ballade engang i mellem.
Vi nænnede næsten ikke at tænde de skønne lys, som følger med sammen med adventstagen hvor der også er fine detaljer med nisserne på.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi – GOD, julepynt skal op i julen så selvfølgelig har det god nytteværdi at kunne samle på disse nisser.
Holdbarhed – GOD, de er skrøbelige man skal ikke tabe dem men de er af godt kraftigt materiale.
Pris – MEGET GOD, det er bare der priserne ligger hvis man ønsker god kvalitet, fine detaljer og pynt fra et kendt brand.
Kvalitet – MEGET GOD, jeg er ikke spor i tvivl om at det er god kvalitet, der er kælet for detaljerne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Poopsie Slime – Surprise Enhjørning