TEST af merino baselayer til børn fra Helly Hansen – Testfamilien
TEST af KEUNE til kvinder

TEST af merino baselayer til børn fra Helly Hansen

Flere af vores testere har testet merino baselayer skiundertøj til børn fra Helly Hansen.

Mie V fortæller:

“Vi har hen over efteråret testet ski undertøj fra Helly Hansen.

Drengene har hver især fået et sæt af deres lækre lifa merino baselayer sæt.

Helly Hansen’s LIFA merino uld er lavet af en lækker blød merino uld, som ikke kradser. Derudover har de kombineret det med deres LIFA teknologi, som gør, at huden holdes tør selvom man sveder. Syningerne er flade, så de ikke generer børnene.

Derudover har man lavet en forstærkning af fleece på knæ og albuer, hvilket er helt genialt til aktive børn som mine egne. Vi smider så mange bukser ud, fordi de bliver slidt på knæene. En anden detalje som jeg synes er værd at nævne er, at tøjet næsten ikke vejer noget. Det er super let at have på.

Vi har brugt det herhjemme i løbet af efteråret, når vi har været ude på ture, hvor vi skulle være ude i mange timer. Nogle gange har de har det inde under deres eget tøj eller bare på under flyverdragten.

Derudover har vi haft det med på skiferie og det var helt klart favoritsættet. Her har vi virkelig fået testet, hvor varmt det var, da vi nogen dage havde op til -12 grader.

Drengene har brugt det som ski undertøj og kun haft det på under deres ski tøj. En enkelt dag, hvor det var meget koldt og blæste havde de en fleecetrøje på, men ellers har det holdt dem varme og tørre.

Drengene har været rigtig glade for deres sæt og har endda brugt det som nattøj herhjemme nogen gange. Nohr synes det er dejlig blødt og han fortrak klart at bruge det her sæt på skiferien istedet for nogle af de andre sæt han har.

Jeg har vasket det på et uldprogram på 30 grader mange gange og kvaliteten af tøjet er stadig rigtig fin. Det er ikke blevet fnulleret og har heller ikke mistet farven eller mistet pasformen, som man ofte ser med undertøj.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Vi kan altid bruge uld undertøj herhjemme i Danmark om vinteren.
Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Rigtig god kvalitet. her hænger pris og kvalitet sammen. det har været vasket mange gange henover de sidste tre måneder og er stadig pænt.
Pris: GOD – Et sæt koster 500 kr. hvilket er i den dyre ende i forhold til meget af det skiundertøj, der er på markedet, men kvaliteten af det gør det alle pengene værd. især fordi det er så lækker blødt og holder vask efter vask.

Mie I fortæller:

“Anna og Magnus har testet merino skiundertøjssæt til børn, Anna har testet junior udgaven som koster 650 kr. i vejl. udsalgspris og Magnus har testet kids udgaven som koster 500 kr. i vejl. udsalgspris.

Helly Hansen Lifa Merino sættet består af én trøje med lange ærmer og rund hals, samt et par bukser med lange ben. Et sæt i “regular fit” pasform som giver en god bevægelsesfrihed.

Sættet er et godt basislag fremstillet i 57 % Merino uld og 43 % Polypropylen. Det er noget af det allerbedste uld undertøj til børn, som vi har haft. Kombinationen af den unikke LIFA® fiberteknologi, holder huden tør og merinoulden med de isolerende og fugtspredenede egenskaber gør, at huden holdes både tør og varm.

Knæ og albuer har en 100g Polartec® fleece forstærkninger for at forbedre holdbarhed.

Begge mine unger har sart hud, så det er super vigtigt, at det er allergivenligt. En af de vigtigste egenskaber er, at Merino ulden  giver god varme.  De har flade syninger der ikke kradser, og det er super behageligt at have på.

Ungerne bruger deres sæt som hyggetøj derhjemme og som nattøj. Men har også brugt det under overtøjet, når vi har været ude i det kolde vejr.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – I et land som Danmark er det vigtigt med varmt tøj især om vinteren. Hos os har de to sæt en høj nytteværdi.
Holdbarhed/kvalitet: GOD – Det er tøj med en super god holdbarhed og i høj kvalitet. Man skal huske at følge vaskeanvisningerne.
Pris: GOD – Det er en fair pris, når der med sættet følger både trøje og bukser.

Om undertøjet siger Marck og hans børn:
“Undertøjet ankom i det fedeste indpakninger, så forventningerne var også høje til selve indholdet og der skuffer Helly Hansen heller ikke. Det føles super lækkert og både Albert og Karla hoppede hurtigt i deres merinould sæt
Det sad perfekt på dem begge og de glædede sig til at få lov at teste det til halloween hvor vi skulle gå rundt om aftenen og banke på dørerne, så der fik sættene lov at vise deres værd.
De beklagede sig ikke på noget tidspunkt om at de frøs eller at det kløede som man måske kunne frygte når snakken falder på uldundertøj. Design og kvalitet er bare super lækkert.
Karla har faktisk brugt det som idrætstøj, da deres gymnastiksal ifølge hende er iskold, så hun ønsker ikke andet.
Det er svedtransporterende og lugter ikke af sved så længe man bare hænger det ud i den friske luft. Vi er mega tilfredse med deres baselayer tøj og syntes bestemt det opfylder alle forventninger til det undertøj i uld skal kunne.
Vi glæder os til at kunne hoppe i det til januar hvor vi tager en uge på skitur ungerne og jer. Det vil det blive flittigt brugt.
I dette tilfælde bliver vurderingen af Helly Hansens merino baselayer undertøj følgende:
Nytteværdi: MEGET GOD – det er et super komplet produkt der lever op til lige netop det det skal.
Holdbarhed: GOD – Det skal behandles som uld nu skal behandles, ikke kogevask.
Pris: GOD – ca 500 kr for et sæt er vel meget fair.
Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er helt i top og designet passer perfekt til børn.

1 kommentar

  • Christina V.

    Hvor fint! Lige en anmeldelse vi kan bruge herhjemme. Og bonus er, at jeg ikke er så stor, så jeg kan også passe de store børnestørrelser 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af KEUNE til kvinder