TEST af REIMA 3in1 forårsjakke Sydvest og skalbukser Slana – Testfamilien
TEST af Reima Keveni Sneakers til både piger og drenge

TEST af REIMA 3in1 forårsjakke Sydvest og skalbukser Slana

To af vores testere har testet en smart 3in1 forårsjakke fra Reima af modellen Sydvest.

Vores tester Regitze har sammen med sin søn August på 3,5 og fortæller:

“Vi har faktisk ikke haft overtøj fra Reima før, men har altid hørt godt om mærket. Vi har derfor været spændte på selv at skulle teste det.

August var begejstret med det samme, han så jakken. Hans yndlingsfarve er grøn og han ville derfor have den på med det samme.

August er et meget varmt barn og sveder ofte, når han leger. Derfor er det vigtigt, at han har overtøj på, som han kan ånde i og komme af med varmen. Jakken er en overgangsjakke og derfor har han endnu ikke brugt den i børnehaven. I sidste uge var der dog flere dage med godt vejr, hvor han havde den på herhjemme i haven. Han havde en behagelig temperatur, da vi tog jakken af ham, på trods af høj aktivitet på legepladsen og med sved på panden.

Jakken er både åndbar, vand og vindtæt. Jakken er en 3i1 forårsjakke med aftagelig, indvendig vest.

Synes, at det er virkelig smart med den aftagelige vest. Med vesten i, har du en lidt tykkere jakke. Når vejret bliver varmere kan du tage vesten ud og enten bruge vesten alene eller jakken alene.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien bliver bedømt ud fra følgende kriterier. Holdbarhed, Nytteværdi, Pris og Kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD – Den opfylder alle krav til en god overgangsjakke og er ovenikøbet med en aftagelig vest, som man også kan bruge for sig selv.

Holdbarhed: MEGET GOD – Selvom jakken ikke har været med i børnehaven endnu, så er jeg ikke i tvivl om, at den vil bestå alle tests.

Pris: GOD – Jeg synes, prisen er god, når man blandt andet ser på kvaliteten af jakken og materialerne, den er lavet af. Den koster 749,-.

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg er utrolig begejstret for kvaliteten. Der er ingen tvivl om, at jakken er lavet i de bedste materialer. God pasform, nem at tage på, åndbar samt vind og vandtæt.


Vores tester Marck har også haft fornøjelsen af at teste sammen med Albert på 3 år. De har testet en 3in1 forårsjakke Sydvest og skalbukser af model Slana.

Marck fortæller: 

“Vi har haft glæden af, Reimatec 3in1-jakke til børn med indbygget, indvendig vest som kan udtages. Den er vandtæt, slidstærk og åndbar. Genial i overgangsvejret i Danmark.
Super populært design i retro stil.
Jeg er kæmpe fan af denne jakkes udseende samt funktioner. En lækker vest kan udtages af jakken og alt er med sikre knapper så de små ikke hænger fast. Albert er selv mega glad for den og gider ikke den gamle jakke nu. Nu matcher den med både sko samt bukser. Han er bare super smart og prisen på jakken er så perfekt at de fleste kan være med.
 
Det første gang jeg har set en jakke, med så fedt design samt funktioneliltet.
Bukserne er i samme materiale og desuden slidstærkt, så nu det slut med huller i de billige regnbukser. Jeg er meget imponeret over Reima, det er gennemtænkt med i mindste detajle.
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Nytteværdi: MEGET GOD: Alle børn i Danmark har brug for godt overtøj.
Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD: Alle jakkens sømme er forseglet til at være vandtætte, og materialet er vandtæt og smudsafvisende. Den aftagelige hætte er sikker – den rykkes let af, hvis den sætter sig fast i noget.

Overgangsbukser er vind og vandtætte med justerbare bukseben. Materialet er holdbart, men stadig let og åndbart.

Det er produkter en virkelig god kvalitet og som vil kunne holde længe.

Pris: GOD: En pris på 749 kr er vel helt på sin plads 379 kr for bukser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Reima Keveni Sneakers til både piger og drenge