TEST af fodfilen PediCurve fra www.thecurve.dk – Testfamilien
TEST af CANDYLAB TOYS fra Andemorsverden.dk

TEST af fodfilen PediCurve fra www.thecurve.dk

To af vores testere har testet fodfilen PediCurve fra www.thecurve.dk
Line fortæller:
“Jeg havde ikke hørt om fodfilen før, men da jeg blev tilbudt at teste svarede jeg hurtigt ja.
Vi har nemlig gennem tiderne prøvet forskellige andre produkter som der ligesom PediCurve fodfilen er beregnet til at fjerne hård hud fra fødderne.
Vi har begge et job der kræver skridsikkert / sikkerheds sko, og når man går i den form for fodtøj mange timer om dagen kan det være nødvendigt at forkæle sin fødder i ny og næ.
PediCurve er en dansk designet elektronisk fodfil.
Den er meget anderledes end andre fodfile vi har prøvet, idet den har glas som slibe materiale.
Den skal bruges på våd hud, så den kan enten bruges under bruseren eller i forbindelse med et fodbad.
Jeg har brugt den i forbindelse med et fodbad, på den måde opnår jeg en større fornemmelse af velvære/selvforkælelse.
Jeg starter behandlingen med at bruge den grønne glasplade som er den grove fodfil, den fjerner hurtigt og nemt hård hud fra hælen. Herefter skifter jeg den grønne glasplade ud med den hvide, som er den der tilsidst glatter og exfolierer huden så den bliver blød og fin.
Tilsidst har jeg smurt fødderne ind i masser af god fodcreme.
Og resultatet er fuldstændig fantastisk!
Og selve behandlingen var nem og hurtig.
Filen er nem at betjene, den var fra start udstyret med et batteri og der medfulgte og så et ekstra batteri, hvilket jeg syntes er en rigtig god ting.
Det er nemt at skifte glaspladerne og det er også en af de ting der er med til at gøre behandlingen til en overskuelig proces for mig.
Jeg glæder mig til at jeg til sommer kan rende rundt med pæne og bløde fødder/ hæle i sandaler og så vil jeg glæde mig over hvor mange penge jeg har sparet på fodbehandlinger.”
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Vi vil alle gerne have pæne fødder, så jeg syntes bestemt den er nyttig.
Holdbarhed: MEGET GOD – man kan slet ikke se, den har været i brug og der er et års garanti på nedslidning af glaspladerne.
Og skulle du være uheldig at en glasplade går i stykker, så erstatter The Curve uden beregning, husk blot at sende retur med købskvitteringen og de sender en ny gratis.
Pris: GOD – Først synes Jeg at 399kr var lige til den dyre side, men i betragtning af resultatet og garantien, så syntes jeg at prisen er god.
Kvalitet: MEGET GOD – man er slet ikke i tvivl om at det er et kvalitets produkt man har med at gøre.

Mie fortæller:

“Foråret nærmer sig og efter en lang vinter med fødderne pakket godt ind, så var det vidst på tide at give fusserne en ordentlig behandling. Derfor har jeg set frem til at skulle testes pedicurve fra www.thecurve.dk

PediCurve er en dansk designet elektronisk fodfil, som bruger glas som slibe materiale. Den fjerner hård hud fra dine fødder hurtigt og effektivt, men stadig skånsomt. Den er nem at bruge fordi den ligger godt i hånden og er behagelig at arbejde med.

Fremgangsmåden er, at man skal arbejde på våd/fugtig hud for at opnå det bedste resultat evt. i brusebadet eller i forbindelsen med et fodbad.

Først skal man bruge det grønne og grove glas og derefter den hvide og lidt finere glas. Efter endt behandling anbefales det, at man smører sine fødder med en fodcreme, som man undgår, at fødderne tørrer ud.

Mine fødder så mildest ikke særlig sandalvenlige ud inden jeg gik i gang. Men efter kun én behandling kunne man se et tydeligt resultat. Nu vil jeg prøve filen en gang om ugen og så er jeg sikker på, at jeg har flotte sommerfødder resten af sommeren.

Før

Efter

Før

Efter

PediCurve leveres med: En PediCurve elektronisk pedicure fodfil, To PediGlas (50 mm):  1 Grøn grov/PediGlas disc. og 1 Hvid soft/PediGlas disc. et 9 volt batteri, et års garanti på PediGlas, et års brudgaranti på brud mod uheld.
Jeg er fan og ret overrasket over hvor nemt det egentlig er, at pleje sine fødder. En ting, som jeg helt klar ikke har prioriteret før hen, men det er slut nu.”
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: GOD – Det er altid dejligt med velplejede fødder.
Holdbarhed/kvalitet: GOD – Det er et kvalitetsprodukt med god holdbarhed og garanti. Er sikker på at den kommer til at holde i mange år og skulle man være uheldig, så
Pris: GOD399 kr. er prisen. Det må siges at være en rimelig pris. Især, når man tænker på, at der er brudgaranti.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af CANDYLAB TOYS fra Andemorsverden.dk