TEST af Australian Bodycare PART 2 – Testfamilien
TEST af Australian Bodycare PART 1

TEST af Australian Bodycare PART 2

En række af vores testfamilier har testet forskellige produkter fra Australian Bodycare.

Vi har valgt at dele vores tests op i to dele, da der har været mange testere på. Dette er part 2, hvor de sidste 5 testere fortæller.

Lines datter Frida har testet face serien fra Australian Bodycare.

Line fortæller:

“Frida har i flere år haft en tendens til akne i ansigtet og på overkroppen, Akne kan være ganske plagsomt, da det er en betændelsestilstand i huden.”

Vi måtte gå til hudlægen for at få en pillekur der kunne hjælpe på problemet, og sådan en pillekur er ikke helt uden bivirkninger.

Jeg blev så glad da jeg hørte om face serien fra Australien Bodycare, produkterne indeholder nemlig Tea Tree Oil fra de australske Te-træer, som er antibakteriel fra naturens side og som har en duft Frida er ret pjattet med.

Frida bruger produkterne hver morgen og aften, hvor hun starter med at vaske ansigtet i face wash. Derefter skyller og renser af med face tonic. Til sidst tilfører hun huden lidt fugt med et lag plejende face cream.

Vi har virkelig kunnet se en forskel på Fridas hud, som lige nu på ingen måde ligner en problem hud, men bare stråler af sundhed.
Det er helt klart et produkt vi vil købe fremover!

Serien indeholder også en smart lille Roll on spot stick, som kan bruges direkte på en bums for at fjerne bakterierne – men er også utrolig god til kløende myggestik eller hvis du bliver brændt af en brændenælde. Den har samtidig en super fin størrelse der gør, at den nemt lige kan være i pungen.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er en nødvendighed for Frida at rense ansigtet hver dag for at holde problemet minimalt og disse produkter er fantastisk hertil.

Holdbarhed: MEGET GOD – Der er lang holdbarhed på produkterne og de er drøje i brug.

Pris/Kvalitet: MEGET GOD – 399kr for en hel serie er ikke spor dyrt og især ikke når der er tale om et kvalitets produkt som der virker.


Anders fortæller:
“Min kone Trine og jeg har testet følgende produkter fra Australian Bodycare.”

Vi har fået 5 produkter hjem og har derfor opdelt det lidt i små afsnit for at du bedre kan springe til det produkt du måske gerne vil læse lidt om.

Face Mask med naturlig Tea Tree Oil
En lækker ler baseret ansigtsmaske, som renser i dybden. Den har en dejlig konsistens med lidt skrub. Selvom det er en ler maske er den ikke udtørrende. Huden er blevet renset godt igennem og føles frisk. Masken skal sidde i et kvarters tid. Efter et par gange kan man både mærke og se en forskel i sin hud. Bruges evt. sammen med Spot Stick for et godt resultat mod bumser eller
urenheder.

Face Tonic med Tea Tree Oil
Dybderensende og forfriskende ansigtsrens. Selvom Trines hud føles sart, så synes hun ikke den svier, men føles dejlig kølende. Man føler man er klar til creme og serum.

Spot Stick
Fungerer som en effektiv hjælp mod bumser og uren hud. Kan også bruges mod myggestik og er til både børn og voksne. Kan man mærke en bums på vej, kan man smøre Spot Stick på og lade den sidde natten over for at være med til at bremse udviklingen.
Austrailian Bodycare Hand Cream
Dette er en håndcreme til hænder med tør og sprækket hud. Både jeg selv og børnene har brugt den, og efter et par gange har vi oplevet at vores sprækket og/eller tørre hud er stort set forsvundet. Den er lækker og fugtig, men på ingen måder fedtet.
Austrailian Bodycare Foot Cream
Fodcreme til tørre fødder, som trænger ind og efterlader foden blød. Virker særdeles godt imod hård hud på fødderne. Den kan også være behjælpelig mod sure tæer. Her får man ligesom med håndcremen en lækker og fugtig creme, som ikke føles fedtet.
Generelt for alle produkterne:
Duften af Tea Tree Oil virker dejligt forfriskende på huden hvad end det er i ansigtet eller på fødderne.

Nytteværdi: MEGET GOD – Produkterne har den ønskede effekt.

Holdbarhed: MEGET GOD.

Pris: MEGET GOD.
Face Mask (100 ml): 149 kr.
Face Tonic (100 ml): 99 kr.
Spot Stick: 79 kr.
Hand Creme: 79 kr.
Foot Creme: 119 kr.

Kvalitet: MEGET GOD – Produkterne er utroligt lækre. Man føler også man får noget for pengene, så absolut en kvalitet i top.


Vores tester Mette har sammen med hendes kæreste testet Australian bodycare hudpleje produkter.

Mette beretter:
“Michael har testet følgende produkter Shave gel og Aftershave.”

Førstehåndsindtrykket af produkterne var godt! Emballagen er pæn og udstråler renlighed med dets enkle udtryk med sort/hvide nuancer. Giver en god fornemmelse inden førstegangsbrug af produkterne, det udstråler god kvalitet.

Australian Bodycares hjemmeside er bygget simpelt op og der skal ikke mange klik til før du finder hvad du søger. Det hele et let og overskueligt. Der er også ganske kort leveringstid, jeg modtog min produkter allerede dagen efter jeg havde bestilt på hjemmesiden.

Michael fortæller:
“Jeg har længe døjet med røde knopper efter barbering, tør skællende hud, og har indimellem en del urenheder. Jeg håber på at shave gel og after shave kan berolige og fugte min hud og skabe mere balance.
Jeg blev noget overrasket over at gelen var transparent og let, og ikke synlig på huden, som det barberskum jeg kender. Det krævede i starten lidt tilvænning i barberings processen, men jeg fik hurtig en ny rutine for min barbering. Gelen er let og meget nem at påføre. Shave Gelen sikrer et flot og glat resultat, jeg oplever at markant færre røde knopper efter barbering.”

Duften er ens for alle Australian bodycare produkter, når man åbner for produktet, rammer duften ens lugtesans som det første. Duften af Tea tree olie kan have en meget gennemtrængende duft, men jeg synes, den dufter meget mildt og aftager efter få minutter.

Jeg er særligt vildt med at huden føles frisk og ren i længere tid after man har anvendt produkterne.

Jeg har brugt shave gel fra australian bodycare hver anden dag den seneste måned, derudover har jeg brugt Australian bodycares aftershave og face creme på skift. Konsistensen af Aftershave er let og blød, det er nemt at fordele i ansigtet. Huden føles virkelig glat. frisk og super blød efter brug, samt har en god beroligende effekt. Herefter bruger jeg face cremen, den er let og luftig og trænger lynhurtigt ind i huden. Cremen har en dejlig kølende effekt, hvilket er skønt efter barberingen.

Jeg kan virkelig se og føle forskel på min hud efter jeg begyndt med Australian bodycare Shave gel og after shave. Mine barberingsknopper er forsvundet og urenheder er nærmest forsvundet. Produkterne gør virkelig et godt stykke arbejde. Jeg vil klart fortsætte med at have denne stående på badeværelseshylden.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Virkelig uundværlig hvis man ønsker lækker shave gel, fremfor barberskum.

Holdbarhed: MEGET GOD – Produkterne er virklig drøje i brug og der er til mange gange barberinger og efter behandlinger med Shave gel og after shave.

Pris: MEGET GOD – Man får virkeligt en luksus barbering med disse produkter, shave gelen er dyrere end fx barberskum, men overhaler skummet med flere længder.

Kvalitet: MEGET GOD – Man får virkelig en god kvalitet med Australian bodycares produkter.


Mette har yderligere testet Face wash & Face creme

“Jeg har efter mine børns fødsel for snart 5 år siden, døjet med hormonelle forandringer på især mit hageparti, desuden er min hud ret besværlig, som svinger fra knastør til utrolig fedtet med tendens til urenheder. Så er virkelig spændt på om disse to produkter kan hjælpe mig på vej til en pænere hud og med færre urenheder.”

Førstehåndsindtrykket af produkterne var gode! Emballagen er pæn og udstråler renlighed med deres naturlige beige/brune nuance. Det giver en god fornemmelse inden førstegangsbrug af et produkt, at det udstråler god kvalitet.

Deres hjemmeside er bygget simpelt op og der skal ikke mange klik til før du finder hvad du søger. Det hele et let og overskueligt. Der er også ganske kort leveringstid, jeg modtog min produkter allerede dagen efter jeg havde bestilt på hjemmesiden.

Det første der rammer ens sanseapparat, når man åbner for produktet, er duften af Tea Tree olie, som har en meget gennemtrængende duft. Duften er ens for alle Australian bodycare produkter. I hudplejeserien, synes jeg det dufter dejlig frisk, men mildere end i fx deres shampoo. Er man ikke så meget til den mærkelige duft, kan jeg fortælle at den forsvinder
efter ganske få minutter efter påførelse.

Jeg har brugt Face wash fra australian bodycare morgen og aften den seneste måned. Konsistensen af washen er let og blød, det er nemt at fordele i ansigtet og skummer mildt. Huden føles virkelig ren. frisk og super blød efter brug. Herefter bruger jeg face cremen, den er let og luftig og trænger lynhurtigt ind i huden. Cremen har en dejlig kølende effekt, jeg har tendens til af min hud klør, det er som om at face creme mindsker dette problem.
Jeg kan virkelig se og føle forskel på min hud efter jeg begyndte testen med australian bodycare face wash og creme. Mine urenheder er blevet mindre og jeg føler jeg holder udbrud nede med især face washen. Den gør virkelig et godt stykke arbejde. Jeg vil klart fortsætte med at have denne stående på badeværelseshylden.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – et virkelig godt alternativ til dyrere skønhedsprodukter. Ønsker man en ren & frisk følelse og minimering af urenheder er Australian bodycare face wash samt creme er god investering.

Holdbarhed: GOD – Jeg synes at friskheden efter rens holder ved i mange timer. Dog har jeg brug for at genopfriske med cremen, for at føle min hud hele tiden er gennemfugtet.

Pris: MEGET GOD – Man får virkelig nogle gode produktet til en favorabel pris, man får virkelig meget for pengene her, hvis man sammenligner med andre hudplejeprodukter.

Kvalitet: MEGET GOD – Det hele føles rent og naturligt, tea tree oil er et naturprodukt, hvilket virkelig giver gode point hos mig.


Katharina afslutter:
“Jeg har sammen med min mand testet produkter fra Australian Bodycare.”
Vi har testet:
– 3 produkter mod skæl, tør og irriteret hovedbund (Shampoo, conditioner og scalp cure serum) 299 kr.
– Face cream 199 kr.

Mads har i en længere periode haft problemer med sin hovedbund, haft skæl og det har kløet meget i håret og også ses på tøjet, som har været til stor gene for ham. Han har i den sidste halvanden måned brugt de tre produkter fra Australian Bodycare,
som alle indeholder den naturlige australske Tea Tree Oil, som hindrer bakterier i at vokse uhæmmet i vores hovedbund og som virker bakteriedræbende.

Shampooen er mild mod ens hovedbund og håret bliver rent uden at man får skadet hår eller hovedbund. Mads har brugt shampooen 3 gange om ugen for stadig, at skåne hans hovedbund mod daglig hårvask. Dog kan denne shampoo godt bruges til daglig hårvask pga. De milde ingredienser som der er i. Shampooen kan bruges af hele familien, som gerne vil forebygge mod skæl, irriteret og tør hovedbund. Mads synes ’duften’ af Tea Tree Oil er kraftig, men vænnede sig hurtigt til det.

Ligesom shampooen, kan balsammen også bruges dagligt efter hårvask, som er med til at styrke håret og holde hovedbunden sund.

Én til to gange om ugen har Mads brugt Scalp Cure masken, som han tog i håret om aftenen og lod sidde henover natten. Den skal som minumum sidde 5 minutter, men for at opnå den mest optimale effekt anbefales det, at lade den sidde henover natten. Om morgenen vaskede Mads sit hår rigtig grundigt med shampooen.

Masken indeholder ingredienser som er lindrende for den tørre og irriterede hovedbund og Mads synes at dette produkt virker til at have haft størst effekt mod hans skæl og tørre hovedbund.

Samlet set er Mads godt tilfreds med de tre produkter og da de var tomme måtte han forbi apoteket for at købe mere, så der nu er fyldt op igen. Han siger at hans skæl ikke helt er forsvundet, men det er blevet langt mindre end før. Så produkterne
har i hvert fald haft en virkning på hans hovedbund.
Jeg har i samme periode testet Face Cream, som er en del af australian bodycares ansigtspleje og som også er baseret på den bakteriedræbende Tea Tree Oil. Som helt ung pige havde jeg aldrig problemer med min hud, men efter jeg er blevet mor, er
det som om det har sat nogle ting i gang og jeg døjer nu i perioder med uren hud. Jeg var derfor spændt på, om denne creme kunne være med til at gøre en forskel for min hud.

Når vores hud bliver fedtet og ikke bliver renset ofte, går bakterierne til angreb, som giver os uren hud og bumser. Jeg har brugt cremen om aftenen, efter jeg har renset min hud og makeup af. Jeg synes duften er meget kraftig, så derfor kunne jeg bedst lide, at bruge den henover natten. Jeg har kunne se en tydelig forskel på min hud efter jeg har brugt cremen. Faktisk vil jeg sige det er den bedste ansigtscreme jeg nogensinde har brugt! J

eg har næsten ingen uren hud haft, og mine hudorme omkring næse er fuldstændig forsvundet. Jeg tænker det selvfølgelig er en
kombination af, at jeg er blevet bedre og mere bevidst om, at rense mit ansigt om aftenen og så brugen af denne creme.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Denne serie er især nyttig hvis man lider af skæl eller tør hovedbund. Faktisk har vi også brugt Scalp Cure til vores mindste datter som stadig lider af arp og her har det også haft god virkning.
Alle bør vaske, rense og pleje sit ansigt hver dag! Jeg skal i hvert fald have fat i de andre produkter i serien, så min hud kan blive endnu pænere.

Holdbarhed: MEGET GOD – Der er til ca. En måned forbrug og for nogle er det ret mange penge at bruge på hårprodukter.

Pris: GOD – Prisen er tilpas for 3 produkter, men hvis ikke ens skæl forsvinder kan det godt være mange penge henover et år, det samme gælder ansigtspleje serien.

Kvalitet: MEGET GOD – Produkterne er med 100% naturligt tea tree oil fra australien og et naturprodukt som er effekt mod hudproblemer.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Australian Bodycare PART 1