TEST af uld/skiundertøj fra Reima – Testfamilien
LÅGE 9 I TESTFAMILIENS JULEKALENDER 2020

TEST af uld/skiundertøj fra Reima

Vores tester Christine har sammen med sine tre børn testet uld/ski undertøj fra Reima.

Christine fortæller:
“Her hjemme elsker vi uld! Jeg bruger udelukkende uld til alle tre børn i de kolde vinter måneder, da jeg synes uld holder mine børn godt varme, store som små.”

Vega har modtaget en Parvin uld heldragt
Uld heldragten er virkelig lækker! Den kan både bruges som “tulle-rundt-dragt” indendørs eller som mellemlag, under en flyverdragt eksempelvis. Den er lavet af 80% uld og 20% polyester. Dragten er str. 86 og lidt stor i størrelsen.

Dragten er i dejlig blød merinould som føles blød imod huden og giver perfekt temperaturregulering. Den har ribkant i ben og arme samt hals. Den høje hals beskytter godt og lukker godt til omkring halsen, hvis man vælger at bruge den under en flyverdragt.

Josephine har også modtaget et virkelig lækkert uldsæt. Uldsættet kan både bruges som hyggesæt hjemme men også som “skiundertøj”. Hun har fået det i str. 120. Det passer perfekt. Hun bruger normalt str. 122/128.

Termoundertøjssæt er i super varm og blød jacquardstrikket uld. Uld er temperaturregulerende og gør det derfor velegnet hele året. Der er elastik i materialet og sættet sidder dejlig tæt til kroppen.

Josephine er virkelig glad for uld sættet og bruger det primært som hyggesæt herhjemme, både efter skole men også i weekenderne.

Joshua har testet et virkelig lækkert Mahin uldsæt bestående af bukser og jakke/bluse. 349/399,- Fåes fra str. 92-140. Joshuas er str. 134 og passer perfekt.

Delene købes hver for sig og kan benyttes sammen eller hver for sig.

Joshua har brugt sættet som joggingsæt hjemme da det er virkelig blødt! Han har dog brugt det allermest til fodbold. Joshua spiller fodbold udenfor 4 gange om ugen i ALT slags vejr, så det er vigtigt at han har den rette temperatur for ikke at blive syg, men samtidig at have noget tøj på, som han stadig kan bevæge sig frit i.

Sættet er lavet i åndbart materiale, som har holdt Joshua varm, selv i et højt tempo. Den bløde sweaters inderside er i børstet fleece, som føles utroligt blødt mod huden. Blusen/jakken er udstyret med lynlåsen og kan lynes helt op i halsen, så denne også beskyttes mod kulden.

Sidst men ikke mindst har Joshua modtaget et lækkert tyndt Kinsei uld sæt i str. 134 som passer perfekt.

Kinsei er lavet af 72% Uld, 28% lyocell. Det er lækkert tynd og perfekt som “undertøj” inderst på kroppen. Joshua har både brugt det som et ekstra varmt lag under sit fodboldtøj samt som nattøj. Han holder sig dejlig varm.

Sættet er meget let og sidder perfekt. Den bløde blanding af merinould og Tencel regulerer temperaturen perfekt! Selv når Joshua har været våd, efter en lang forboldkamp i regnvejr, er han dejlig varm. Materialet evner nemlig, at holde ham varm, selvom han er våd.

Det er desuden udstyret med bløde, flade søm så ingenting kradser eller kløer.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: Nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG.

Vores vurdering Reimas forskellige uld/underlags variationer bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg er som sagt, virkelig fan af uld, så for mig er det en nødvendighed i de kolde måneder. Især når man har en dreng, som spiller fodbold undendørs året rundt.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Jeg er igen imponeret over kvaliteten! Jeg har ikke før prøvet uld fra Reima.

Pris: MEGET GOD – Prisen er god. Jeg syntes, at det er helt fair priser, når man sammenligner med andre mærker.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÅGE 9 I TESTFAMILIENS JULEKALENDER 2020