TEST af Strivectin Anti-Wrinkle hudpleje fra Nordbrands – Testfamilien
TEST af Lavandera.dk - leasing af overtøj

TEST af Strivectin Anti-Wrinkle hudpleje fra Nordbrands

Vores testere Linda og Line har testet Strivectin Anti-Wrinkle fra Nordbrands.

Linda fortæller:
“Jeg er sådan en der har ramt en alder, hvor forebyggende rynkepleje åbenbart er vejen frem. Derfor har jeg sammen med Testfamilien og Nordbrands testet Strivectin Anti-Wrinkle hudpleje.

Jeg kender i forvejen Strivectins produkter, og jeg var derfor slet ikke i tvivl om, at jeg ville modtage nogle lækre produkter til test.

Det testede sæt “Laugh of lines” består af SD advanced rynke og strækmærkecreme og Intensive eye concentrate – henholdsvis en creme til ansigt og strækmærker, samt øjencreme.

SD ADVANCED INTENSIVE CONCENTRATE FOR WRINKLES AND STRETCH MARKS 60 ML
En fugtcreme som kan benyttes morgen og aften, på en renset hud. Den indeholder flere forskellige aktive ingredienser, bl.a. Kollagen og Hyaloronsyre. Cremen er virkelig hypet, og med god grund! Den lover at mindske de synlige ældingstegn og forbedre hudens spændstighed.

Cremen har en super frisk duft og en virkelig lækker konsistens. Den trænger hurtigt ind i huden og man er derfor ikke fedtet i flere timer efter – et stort plus hos mig. Jeg oplever at cremen fugter helt enormt, yderligere har jeg efter 4 ugers brug fået en pænere og mere ensartet struktur i ansigtet. Jeg har i testperioden brugt cremen minimum brugt cremen 1 gang om dagen, oftest om morgenen da den ligger rigtig fint under makeuppen.

Jeg har under testen, ikke forsøgt mig med cremen på strækmærker, men cremen skulle også have en positiv effekt på disse.

STRICEVTIN EYE CONCENTRATE FOR WRINKLES 30ML
Denne øjencreme var jeg ret spændt på, da jeg er ret så kræsen hvad angår øjencremer. Den er udviklet til at mindske rynker, samt minimere hævelser og mørker rander.

Jeg ved ikke helt om mine øjenomgivelser som sådan ser “yngre” ud, men de er fugtede og jeg syntes at mine rander under øjnene er en smule mindre/lysere. Og det bliver bare et kæmpe ja tak!

Det er en forholdsvis let creme, den trænger hurtigt ind og fungerer fint som en base under concealer/foundation. Den dufter neutralt og er ret nem at arbejde ind i den fine hud i øjenområdet

“Strivectin Laugh of lines” er et virkelig lækkert hudplejesæt, jeg er oprigtigt helt solgt!

Måske jeg ikke lige ser 5 år yngre ud, men min hud er i den grad blevet fugtet, plejet og ser altså meget finere og mere ensartet ud.
Jeg er vild med både konsistens og duft på begge cremer.

Til en pris på 599 kr for “Laugh of lines”, ligger det for nogen i den høje ende rent prismæssigt. Det er også muligt at købe begge produkter hver for sig, men køber man dette gavesæt er der altså en besparelse på 396 kr.

Personligt syntes jeg, at det er alle pengene værd, idet begge cremer også er virkelig drøje i brug.

Nytteværdi: RIGTIG GOD – Ansigtscreme i god kvalitet er nødvendigt, er (for mig) for at passe bedst muligt på sin hud, samt forebygge aldringstegn

Holdbarhed: MEGET GOD – Begge de testede cremer er utroligt drøje i brug, de holder derfor længe og man får meget for sine penge.

Pris: GOD – For mig er prisen rimelig, idet det er cremer i høj kvalitet og Strivectin er et anerkendt hudplejebrand. Dog kan jeg forestille mig, at nogle kan blive skræmt over prisen på 599 kr for et gavesæt

Kvalitet: MEGET GOD – Der er kræset om både emballage og indhold.


Line beretter:
“Det er jo ingen hemmelighed at jeg er sidst i trediverne og at jeg er begyndt at kunne ane flere og flere skal vi kalde dem smilerynker.

Jeg har den sidste måneds tid testet en Anti Wrinkle serie fra Nordbrands som består af en øjen creme og en creme til rynker/strækmærker.

Cremen mindsker de synlige ældningstegn og forbedrer hudens spændstighed.

Den lette men nærende, creme fugter intenst og skaber  en perfekt base for den efterfølgende makeup.

Øjencremen er specifikt udviklet til at gøre rynker, hævelser og mørke rande mindre synlige. Øjenomgivelserne opleves glattere, klarere og mere ungdommelige.

Cremen kan både anvendes i ansigtet (mod rynker) og på kroppen (mod strækmærker).

Cremen er fed men fugter godt og efterlader huden gennemfugtet men uden at være fedtet. Cremen dufter mildt af mint, lidt henad min yndlings tandpasta.

Creme serien har fået en fast plads på min badeværelses hylde og er helt sikkert en jeg selv vil købe i fremtiden da jeg syntes den har givet mig det ønsket resultat!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Cremen er god og har været nyttig for mine “smilerynker”

Holdbarhed: MEGET GOD – Cremen  kan holde sig 24 måneder efter åbning.

Pris/kvalitet: MEGET GOD – sætter koster 599kr hvilket Jeg syntes er meget fair for et godt kvalitets produkt der virker.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Lavandera.dk - leasing af overtøj