TEST af Tupperware CrystalWave lille rund sæt, Mikrofiber Vinduesklud og Handy Spiralizer – Testfamilien
TEST af BIRKENSTOCK NATURAL SKIN CARE fra HELSAM

TEST af Tupperware CrystalWave lille rund sæt, Mikrofiber Vinduesklud og Handy Spiralizer

En række af vores testfamilier har testet forskellige produkter fra Tupperware.

Rikke fortæller:

“Jeg har igen været så heldig, at få lov til at teste en pakke fra Tupperware. Jeg kender den gode kvalitet, så det er altid lækkert at få en pakke ind ad døren fra Tupperware. Pakken indeholder denne gang:

CrystalWave lille rund sæt med 3 skåle, Mikrofiber Vinduesklud og Handy Spiralizer.

CrystalWave skålene indeholder 3 skåle der både kan bruges til opbevaring i køleskabet, i fryseren og de kan med fordel også bruges i mikroovnen. Jeg har altid aftensmadsrester med på min madpakke og det er bare nemt og enkelt, at tage en skål fra fryseren og så opvarme maden direkte heri til middag. Den lille skål kan indeholde 4 dl, den mellem kan indeholde 6 dl og den store kan rumme 8 dl.

Mikrofiber vindueskluden er i høj kvalitet med en unik tæt vævning og fremragende sugeevne. Det fnugfri materiale giver dig perfekte resultater på blanke overflader – uden striber. De er designet til at bruges både i opvredet eller tør tilstand. Vores vinduer i hjemmet har sjældent været så rene indvendigt, for det tager virkelig ingen tid at pudse dem med kluden.

Mikrofiberkludene kan vaskes i hånden eller med lignende farver og på maks. 60 grader i vaskemaskinen, og gerne i en separat tekstil pose, for at undgå at andre tekstiler skader mikrofibrene. Dog skal man undgå brug af skylle- eller blegemiddel.

Handy Spiralizers smarte design gør, at man kan skære grøntsager og rodfrugter hurtigt, mens man samtidig beskytter fingrene fra det skarpe knivblad. Tænderne på den øverste del, sørger for at holde grøntsager og rodfrugter fast. Handy Spiralizer passer til alle køkkener – selv de små! Den fylder intet i køkkenet. Den kan bruges til alt fra gulerødder til agurker, kartofler, pastinakker og squash. Jeg vil gerne skære ned på gluten i min kost, og denne er perfekt til blandt andet at lave grøntsags spaghetti til min kødsovs og andre retter.

Min vurdering af produkterne fra Tupperware:

Nytteværdi: GOD – Det er selvfølgelig ikke et must med disse ting i sit køkken, men det gør madlavning og opbevaring nemmere og sjovere. Og vinduesvask har aldrig været nemmere.

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg har efterhånden mange ting fra Tupperware i mit køkken og det holder bare igen og igen, selv efter utallige ture i både opvaskemaskine og mikroovnen.

Pris: MEGET GOD – Alle delene har en samlet værdi af 667 kr, her får man kvalitet i top og lang holdbarhed på produkterne.

Kvalitet: MEGET GOD – Virkelig god kvalitet. Ikke en finger at sætte på noget her.


Trine fortæller:

“Vi har testet 3 forskellige Tupperware produkter. Vi har tidligere testet Tupperware og kendte derfor allerede godt til kvaliteten af produkterne- og vi blev ikke skuffede.

Denne gang testede vi 2 microfiberklude til vinduerne, 3 bøtter ( CrystalWave rundt sæt, der kan bruges til at varme rester i microovnen) og en handy spiralizer.

Spiralizeren er helt bestemt handy. Den er nem at anvende og kan pga. den skarpe ”holder” rumme forholdsvis store stykker grøntsager ad gangen. Herhjemme prøver de voksne at undgå alt for meget stivelse, så vi får ofte squashghetti eller gulerodspasta.

Den er så nem, at selv den, der lige er fyldt 4 år, kunne bruge den. Vores har vi puttet i opvaskemaskinen bagefter, så den er nem at rengøre samtidig med. Jeg kan godt lide, at dens hoved er lidt større, så den er nemmere at holde på og dreje rundt. Ellers kan det godt tage en del tid at lave mange grøntsager. Man er ikke i tvivl om, at det er en Tupperware, da den er robust og pæn i designet.

Microfiberkludene er lavet med en tæt vævning og god sugeevne. Vores vinduespudser har ikke været indenfor i et år pga. corona, så vi har selv måtte i gang med at pudse vinduer. Der kommer en del fedtfingre på ruderne, når to små banditter kommer hjem fra børnehave med beskidte fingre. Kludene fungerer i både opvredet og tør tilstand. Vi har også anvendt vores til at tørre af i brusenichen efter endt bad- med stor succes og i køkkenet som karklud. På vinduerne er det ikke nødvendigt med rengøringsmidler. De blev ikke 100 % skinnende rene, men der var ingen fedtpletter eller striber bagefter, hvilket er det vigtigste.

Det sidste vi testede, og som vi har brugt allermest ( og stadigvæk bruger) er et lille rundt sæt af plastikbeholdere. De er solide og af god kvalitet. Lågene sidder tæt og er måske lidt stramme, men der er en smart åbner i midten, som man kan åbne, når den skal i microovnen. Man kan servere den genopvarmede mad i beholderen bagefter og sparer opvask. De få gange corona har tilladt os at tage fysisk på arbejde, har både min mand og jeg haft dem med som madpakke, da den bare skulle i microen. Man spiser direkte af den og bagefter kan den ryge i opvaskemaskinen. Hverken låg eller bøtte er røget ud af facon, hvilket vi ofte oplever med billige bøtter.

Vi har også anvendt dem, når vi skulle ud af huset. Herunder er vi taget på skovtur med børnene og der havde vi pakket boller i dem. De er farvestrålendes, som man kender Tupperware for at være.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Det er jo ikke uundværligt, men vi er glade for alle 3 ting. Vi vil gerne købe lidt flere klude, da ærligt fjerner smuds fra ruden uden rengøringsmidler.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – det er Tupperware og det er man ikke i tvivl om. Godt nok er det plastik, men det er robust og især vigtigt, at de holder på formen efter opvask.

Pris: GOD – Det er svært at oplyse om en pris, da man ofte køber Tupperware gennem en Tupperwareforhandler, men pris og kvalitet følges ad her. Kvalitet ( og mærket) koster lidt ekstra.


Memet fortæller:

“Vi har testet Tupperware produkterne som er yderst gode og med sjovt twist til madlavningen.

Handy Spiralizer:
Er en spiralskærer om er nem at bruge for både børn, du tager den grøntsag, og snorre den rundt i den fine skærer, og der kommer lange ”spagetti” grøntsager ud. Der er ingen fare for at man kan skærer sig, da skærebladene er indvendige og ikke tilgængelig for fingrene. Emin på 4 har virkelig nydt den nye ”drejerundtting” som han kalder det, og for far, er det rart at se at børnene gider at spise flere grøntsager ved spisebordet.

Vi har uden besvær forsøgt med, squash, agurk, gulerødder, rødbeder og kartofler.

CrystalWave

Det lille runde sæt, består af 3 forskellige små(16cm) skåle. De kan komme i microen de kan vaskes op i opvaskeren. Og af en eller anden grund kan mad holde sig meget længe i bøtterne. Låget er af silicone så det ”falder” ikke bare af, men sidder tæt til. De er blevet brugt til tunmousse, skåret frugt og madrester fra aftensmaden.

Mikrofiber Vinduesklud:

Jeg har prøvet mange microfiberklude gennem tiden, men har aldrig prøvet noget lignede, første gang jeg fik kluden i hånden tænkte jeg det er af plast og kan sikkert ikke suge vand, men det kan den, utrolig effektiv til spejle og vinduer, og det er helt uden diverse rengøringsartikler eller vindues rens, kun vand også virker det. Jeg er imponeret. Ydermere har jeg forsøgt at bruge den som ”hæveklud” ved bagning, hvilket den også er særdeles god til.

 Produkterne fra Tupperware er i friskefarver, og tidløs design, der passer ind i alle hjem og vores.

Nytteværdi: GOD – Alle produkter er yderst nyttige til alle hjem, og er meget nemt at gå til.

Holdbarhed: MEGET GOD – Produkternes kvalitet er uopslideligt, og kan tåle mange ”tæsk” i et hjem med børn.

Pris: GOD, Fair pris for køkkengrej i den kvalitet.

Kvalitet: MEGET GOD – Meget god kvalitet på begge produkter


Mads fortæller:

“Vi har haft fornøjelsen af at teste disse produkter fra Tupperware bestående af et skålesæt med løg, 2 mikrofiberklude og en supersmart handy spiralizer.

Skålesættet er genialt da det udover at kunne opbevare mad også kan benyttes i mikrobølgeovnen til opvarmning af et måltid. Det kommer i 3 friske farver og er alle med låg. Kvalteteten er som på alle andre Tupperware produkter fremragende og har man først sættet i skabet er jeg sikker på det holder i mange år.

Mikrofiberkludene kommer i 2 farver  og er i et fnugfrit materiale der giver perfekte resultater uden at efterlader striber. De kan bruges både tørre og opvredet.

Handy Spiralizer er perfekt i vores køkken da vi elsker at lave spændende retter og gør noget ud af præsentationen. Om det er som på billedet hvor vi har prøvet med gulerødder eller man måske laver squash spaghetti er op til en selv men mulighederne er utallige. Den fungerer simpelthen bare godt og er samtidig sjov at bruge.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi; MEGET GOD. Produkterne er perfekte til et køkken hvor der bliver lavet mad hver dag.
Holdbarhed: MEGET GOD. Tupperware holder – og det holder i mange år!
Kvalitet: MEGET GOD. Tupperware har i alle de år jeg kan huske været ensbetydende med god kvalitet.
Pris: MIDDEL. Tingene koster lidt – men til gengæld holder de også vandvittigt godt.


Anne-Louise fortæller:

Vi har modtaget en række produkter fra Tupperware.

  • Handy spiralizer
  • Mikrofiber vinduesklude
  • CrystalWave lille rund sæt med 3

Når jeg hører “Tupperware” tænker jeg tilbage på 90’erne, hvor jeg tydeligt kan huske min mor holde og/eller deltage i Tupperware-party med vennerne. Jeg er vokset op med en mor der havde (og har) skufferne fulde af Tupperware – “Tupperware kan man aldrig få nok af” sagde min mor altid. For år tilbage (da jeg stadig boede hjemme) deltog vi i Fra Skrot til Slot – og her fik min bror lavet en meget voldsom udsmidning af netop Tupperware – hvilket ikke faldt i god jord hos min mor. Siden da er der dog blevet købt en masse nyt til hendes samling.

Jeg har ikke selv fået investeret i så meget Tupperware endnu, men jeg kender absolut til brandet og dets holdbarhed og mange funktioner. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at denne test var noget for mig.

Handy Spiralizer har jeg set før, og synes den er super smart. Så denne glædede jeg mig særligt til at skulle teste. Man kan med få twists nemt og hurtigt lave spaghetti af forskellige grøntsager og rodfrugter, hvilket gør det nemmere at tilføje flere grøntsager til måltiderne. Den er super nem og sikker at bruge, samtidig med at maden fremstår flot og indbydende, når den let bliver skåret i de tynde fine spaghettier.

Mikrofiber vindueskludene er i høj kvalitet med en unik tæt vævning som giver dem en super god sugeevne. Den er fnugfri og giver derfor perfekte resultater på blanke overflade uden at efterlade striber. De kan både bruges i opvredet eller tør tilstand. Jeg har pudset husets vinduer med dem med stor succes. De er også gode til at tørre gryderne af med efter vask, så de fremstår blanke.

CrystalWave er et lille rundt sæt med 3 bøtter, som jeg kendte fra min barndom – eller i hvert fald et sæt der mindede om. De smarte beholdere kan både bruges til at opbevare mad i og til genopvarmning i mikroovn. De holder maden lækker og frisk i køleskabet og gør det nemt som travl børnefamilie. Vores mikroovn er desværre stået af, så vi har kun fået brugt dem til at opbevare rester, frugt og grønt i, og det har det fungeret fint til. Bøtterne er 4 dl, 6 dl og 8 dl.

Alle produkter har helt klart levet op til forventningerne og særligt den lille Spiralizer er blevet brugt flittigt.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle produkterne er virkelig gode og har flere forskellige funktioner.

Holdbarhed: MEGET GOD – Tupperware holder i mange år, og er klart et brand der holder.

Pris:  MEGET GOD – Tupperware er lidt dyrere end de billige opbevaringsløsninger fra supermarkeder, men det er virkelig også noget der holder og er i ordentlig kvalitet.

Kvalitet: MEGET GOD – Tupperware er netop kendt for deres holdbarhed som er i top.


Nanna fortæller:

“Jeg har testet en række produkter fra Tupperware; Nyheden Handy Spiralizer, Mikrofiber vinduesklude og Crystalwave lille rundt sæt (3 styk bøtter).

Jeg har tidligere testet Tupperwares elfri minihakker, som vi er virkelig store fans af herhjemme, så da jeg så den nye Handy Spiralizer, som også er elfri, var jeg meget spændt på også at prøve den. Den lille fikse spiralizer er rigtig god specielt til squash. Hvis man vil bruge gulerødder, skal det være store gulerødder for at få spaghetti-effekten. Det er klart nemmere med en blødere grøntsag som squash eller agurk. Vi erstatter ofte pasta og ris med grøntsager, så vi er meget glade for vores spiralizer.

Vindueskludene i mikrofiber fungerer efter hensigten. Det var nyt for mig, at Tupperware også har tekstiler. Jeg bruger kludene, når jeg pudser spejle på badeværelserne og til at tage små fedtefingre på ruderne.

Bøtterne er indbegrebet af ”bøtte”-skuffen i mit barndomshjem De virker bare! De slutter tæt og kan bruges i mikroovn. De er derfor perfekte til at tage med på arbejde med rester fra aftensmaden. Designet er fortsat meget farverigt på den lidt skrigende måde, men når de bare skal stå og være praktiske i køleskabet, så er farven ikke så vigtig for mig

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Produkterne er virkelig praktiske og kan, hvad de skal!

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er, som den plejer at være med Tupperware! Det kan holde til opvaskemaskinen og er bare rubust.

Pris: GOD – Handy Spiralizer 149 kr., Mikrofiber vinduesklude 189 kr. og Crystalwave-bøtter 3 stk. 329 kr. Priserne afspejler kvaliteten, så selvom det kan lyde af meget for bøtterne, så er det nogen, man har i mange år.


Katrine fortæller:

Jeg har testet følgende produkter:

  • Mikrofiber Vinduesklude
  • Handy spiralizer
  • CrystalWave lille rund 3 sæt

Tupperware har altid været en del af vores køkken. Jeg kan huske i min barndom, at min mor virkelig havde meget tupperware, samt at hun var til tupperware party mm. Derfor var det ren nostalgi, da jeg fik mulighed for at teste produkter fra netop Tupperware. Tupperware skaber produkter i høj kvalitet, multifunktionelle og produkter som gør hverdagen nemmere.

Mikrofiber vinduesklude – Med disse klude kan man nemt og enkelt få fine vinduer. Elliot på 5 år er mester i at sætte fedtfingre på døre og vinduer, særligt når han skal vinke farvel eller sige hej til gæster. Med disse mikrofiberklude kan fedtfingre og snavs nemt vaskes væk.

Handy spiralizer er et hit. Herhjemme elsker vi grøntsager og med denne handy spiralizer får du nemt og hurtigt forvandlet squash, gulerødder eller andre grøntsager til lange fine spaghettier.

Det gør både madlavningen sjovere og maden sundere.

Den er nem at bruge både for børn og voksne og er nem at rengøre, virkelig et plus i en travl hverdag.

CrystalWave sæt – er et sæt bestående af tre beholdere i hver deres størrelse. De er virkelig smarte, da de holder tæt og samtidig kan tåle at komme i mikroovnen. Det gør igen hverdagen nemmere, når man nemt enten kan varme en rest i disse beholdere, eller lave nogle hurtige grøntsager i mikroovnen. De er derudover også nemme at have med og kan nemt opbevare ens frokost.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle tre produkter er virkelig gode og anvendelige i hverdagen. Det er produkter, der er virkelig nemme at bruge.

Holdbarhed: MEGET GOD – Tupperware har virkelig god holdbarhed. Produkterne kan bruges igen og igen. Hvilket jeg også kan huske min mor altid har sagt.

Pris: GOD – Tupperware er virkelig god kvalitet og har en god garanti, pris og kvalitet hænger virkelig samme i dette tilfælde.

Kvalitet: MEGET GOD – Tupperware er virkelig i god kvalitet, det kan holde længe og uden slidtage.


Jancy afslutter:
Som tidligere Tupperware konsulent, kender jeg en del til Tupperware og deres produkter. Det er altid spændende, at se hvad de finder på. Derfor har jeg glædet mig til at teste disse produkter.
Pakken indeholder:
– CrystalWave Lille Rund sæt
– Handy Spiralizer
– Mikrofiber Vinduesklud
Tupperwares produkter kommer altid i de flotteste farver, og disse 3 produkter er ingen en undtagelse.
CrystalWave – lille Rundt sæt.
Sættet består af 3 beholdere i forskellige størrelser og farver. De har været et kæmpe hit herhjemme. De tåler at komme i køleskabet, mikrobølgeovnen og opvaskemaskinen. Bøtterne holder formen også efter flere ture i opvaskemaskinen. Det er virkelig smart til den travle hverdag.
Vi har tit brugt dem til madrester som dagen efter kunne tages med i skole som madpakker. Beholderne har et tætsluttende låg og er derfor nem at have med på farten eller i skoletasken. Super praktiske bøtter i en rigtig god kvalitet.
Min absolut favorit af de fremsendte produkter er Handy Spiralizer, som er en af Tupperwares nyheder. Den er lavet i den flotteste røde farve, ligesom mange andre Tupperware produkter.
Herhjemme prøver vi at leve sundt. Nogle mere end andre. Pasta og ris bliver tit skiftet ud med blomkål, gulerødder og squash. Her er denne Handy Spiralizer genial. Det tager ingen tid at lave grønsagsspagetti. Den er utrolig nem så selv de små kan være med.
Mikrofiber Vinduesklud – I pakken var der 2 stk. mikrofiber klude. Jeg er glad for tanken om have klude der kan bruges igen og igen. Mange andre klude kan hurtig blive slasket og kedelige efter nogle vaske, men det er ikke tilfældet med disse klude.
Vores vurdering af produkterne fra Tupperware
Nytteværdi: GOD – Alle disse produkter kan bruges af alle.
Holdbarhed: MEGET GOD – Tupperwares produkter er altid i super god kvalitet og produkterne holder i flere generationer.
Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er i top.
Pris: GOD – Sættet er meget rimelig i prisen, når man tænker på kvaliteten. Hele pakken koster 667 kr.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af BIRKENSTOCK NATURAL SKIN CARE fra HELSAM