TESTbesøg i WOW-park i Billund 2021 – Testfamilien
TEST af ERGOBAG skoletasker fra HELM - Pigerne tester

TESTbesøg i WOW-park i Billund 2021

For præcis en uge siden var Testfamilien.dk inviteret i WOW-park i Billund, og selvom vejrudsigten ikke så særlig lovende ud, så var der ca. 100 familier der tog afsted – her er hvad 10 af familierne siger om oplevelsen:

Anne-Louise fortæller:

“Vi har besøgt Wow Park i Billund – og igen kan vi ikke sige andet end WOW.

I Wow Park er der plads til både store og små og der er virkelig sat fokus på en aktiv dag i skoven fuld af hygge. I parkens midte finder man madhuset med lækker mad, bålsteder hvor man kan lave popcorn, skumfiduser eller snobrød, en stor gennemført toiletbygning med toiletter til store og små, masser af bordbænke sæt, mulighed for at grille medbragt mad, en legeplads for de større børn og en indhegnet legeplads til de små, så man som forældre kan sidde og nyde sin mad, mens børnene leger på de omkringliggende legepladser i trygge omgivelser. Fra parkens midte kan man gå i alle retninger på eventyr.

Der er en masse aktiviteter både oppe i trætoppene og nede på jorden. De store trampolinnet i træerne med rutchebaner og store bolde var et kæmpe hit. Der er forskellige trampoliner i forskellige højder så alle kan være med.

Man kan både som barn og voksen blive udfordret på balancen og motorikken, i de mange forskelligt udformede net med forskellige udfordringer.

Udover de mange trampolinnet er der vandpuder (store hoppepuder med vand), som børnene synes er sjove at løbe og tonse rundt på.

Der er gynger i alle afskygninger; sansegynger, store gynger med plads til flere på én gang og  “flagermusen” hvor man kan få fuld sving på.

I hele parken finder man også svævebaner til både store og små, selv Elin på 2 år kunne være med, da der var lavet en svævebane med en sansegynge på.

Der er rig mulighed for at få brændt en masse krudt af, mens man er omgivet af den smukkeste natur. Der er opsat håndsprit ved alle aktiviteter som bruges flittigt, så man kan føle sig tryg i Wow park.

Wow Park emmer af hygge og Idyl. Der er en fantastisk atmosfære og børnene kunne snildt have brugt længere tid, selvom vi var der fra 10-17. Vejret startede overskyet, men med en fin temperatur hvilket passede alle fint. Senere væltede det ned, men med regntøj på var det intet problem og børnene insisterede på at blive til det sidste.

Vi havde en helt fantastisk dag – og vi kommer gerne igen! Tak for denne gang.

Wow Park får vores bedste anbefalinger!


Katrine har sammen med sin søn Elliot Vergilius på 5 været på tur til Billund for at teste WOW PARK.

WOW PARK kan nemmest beskrives som værende en lege- og forlystelsespark midt ude i skoven. Der er mere end 100 legeaktiviteter, som foregår i trækronerne, i skovbunden eller under jorden.

Der er leg for hele familien, både for store og små. En virkelig god måde at være sammen på som familie.

WOW PARK byder på virkelig mange aktiviteter ude i naturen. Der er gynger, svævebaner, trampolinnet som går helt op i trætoppene, rutschebaner, vandpuder, kæmpegynger, kæmpebolde i trampolinerne og meget, meget mere.

Det er virkelig en hyggelig park, i skønne omgivelser midt i skoven. Det er virkelig gennemført, man er ikke i tvivl om, at man befinder sig midt i skoven. Selv toiletterne er gennemførte med små trædøre i forskellige højder. Det er virkelig fint lavet.

Der er mulighed for at købe mad i ”Madladen” eller selv medbringe mad, som vi gjorde. Der er masser af bord-bænke, hvor man kan spise. Der er ligeledes flere bålsteder, hvor man kan lave popcorn, snobrød eller skumfiduser.

Der er en helt fantastisk stemning i parken.


Vi oplevede også en del regn, men det slog hverken Elliot eller jeg ud. Vi iførte os regntøj og fortsatte de sjove aktiviteter videre både oppe i trætoppene og i skovbunden.

Der er en helt fantastisk atmosfære og WOW PARK emmer af hygge, idyl og sjov. Elliot og jeg var der fra 10-17, men kunne sagtens have brugt længere tid, da der er flere steder vi ikke nåede at være.

Ja WOW, alt i alt havde vi en virkelig fantastisk dag, vi kommer meget gerne igen!


Marianne fortæller:

“Vores familie består af 2 voksne og vores 3 børn på 9, 5 og 0 år. Vi fik mindste manden passet, så vi rigtig kunne lege og give den gas sammen med de to store.

Vi kendte ikke parken i forvejen og gik egentlig bare rundt fra sted til sted uden at bruge parkens kort. Aktiviteterne ligger rundt omkring på et stort naturområde og ud fra børnenes ønsker bevægende vi os tilfældigt rundt. Der var også mange andre familier den dag, men overraskende nok var der ikke problemer med kø ved forlystelserne og heller ikke omkring frokosttid var det et problem at finde et bord/bænksted at spise vores medbragte frokost ved.

Et lille tip: Hvis I selv har mad med, kan man sagtens lade frokosten stå køligt i bilen til den skal nydes, spiseområdet ligger nemlig tæt på parkeringspladserne.

Forlystelserne byder blandt andet på store gynger, vandområde, svævebane, labyrinter, klatrebaner, trampoliner oppe i træerne og tarzangynger, alt sammen bygget op omkring naturen. I vores familie er der både store og små legebørn og det var vildt fedt at aktiviteterne ikke var begrænset af alder eller højde, det er kun et spørgsmål om hvor meget du tør og at muligheden for at vende om halvvejs igennem en aktivitet er helt okay, gav helt sikkert mod på at prøve ens egne grænser af.

Molly på 5 år startede i de forsigtige forlystelser, men som dagen gik, blev hun mere og mere nysgerrig og udfordrede sig selv og tog helt sikkert en kæmpe succes oplevelse med hjem i form af alt det hun havde turde prøve den dag.

Hvis man har mindre børn med og lige har brug for en lille pause kan man besøge de små søde geder eller lave sit eget snobrød eller poppe popcorn ved et af de mange bål steder. Dej, popcorn, skumfiduser mm, kan handles i kiosken.

Flere af forlystelserne minder om hinanden med et lille tvist, hvor du ud fra samme princip gynger eller klatrer op i træerne og derfor gjorde det ikke noget at vi ikke nåede hele vejen rundt for vi følte ikke vi manglede eller ikke nåede at prøve det hele. Alt i alt havde vi en virkelig sjov dag og nød at vi kunne lege hele dagen sammen med børnene.


Mie Isaksen fortæller:

“Wow-park er intet mindre end fantastisk og vi havde virkelig glædet os til at komme derud igen, efter vores besøg for 1 år siden.

Sidste år lod vi lillebror blive hjemme, men i år synes var han var blevet stor nok til at komme med. Vi havde taget klapvogn med denne gang, så han kunne få en lur derude. Vi vidste fra sidst, at man fint kan komme rundt med klapvogn – og at der er aktiviteter til alle aldre. Vi brugte dagen på svævebaner, rutschebaner, hængebroer, giganet/“trampoliner”, underjordiske huler, kæmpe labyrinter og meget mere! Vi har været underholdt til den helt store guldmedalje. Vi kunne snildt bruge en dag mere derude, for efter fire timers besøg begyndte det at regne virkelig meget – og så trængte børnene til at komme hjem i tørvejr.

Vi var igen imponerede over at det var så rent, pænt og gennemført derude. Selv toiletterne var hyggelige og stort set hele parken er lavet i træ! … og så hang der sprit ved ALLE de ting man kunne prøve, så det var hele tiden tilgængeligt. Mega fedt i disse covid-19 tider.

Det er også værd at nævne, at på trods af at det var godt besøgt derude, så var der absolut nul kø og masser af plads!

WOW-park er virkelig et sted man kan komme mange gange!


Michelle fortæller:

“Vi var så heldige at være blevet inviteret i WOW Park i Billund i dag – hele familien.

Og WOW sikke en hyggelig dag.

WOW Park, er simpelthen en stor fantastisk ”legeplads” både for store og små. Hvor skoven og naturen omkring danner rammen.

Parken byder på masser af leg og aktiviteter for hele familien. Du udforsker simpelthen parken i den rækkefølge du selv ønsker, og går dine egne små skostiger. Vil du prøve den samme ting 100 gange så gør man bare det. Det er virkelig et koncept der passer så fint til vores drenge.

Det gjorde så også at vi kun nåede at se/prøve knap halvdelen af parken.

Så har man ikke helt små børn med, og gerne vil opleve og prøve det hele, er et kort under armen sikkert en god ide.

Der er rig mulighed for leg på jorden, gynger, svævebaner, test af balance, vand sjov samt meget mere og til de mere modige kan du gå på opdagelse i trætoppene. Især de to mellemste (på 4 og 6 år) fik udforsket træerne imens den ældste (på 8) helst blev på jorden. Selv mindstemanden på 14 mdr. havde en hyggelig dag, og fulgte efter sine brødre alle de steder det var muligt.

Især det store net med boldene var et kæmpe hit for hele familien, jeg tror vi mindst brugte en halv time bare der. Drengene synes det var utroligt sjovt at løbe og spille med boldene i nettet, som har lidt en trampolin lignede effekt.

Vi har virkelig nydt at være i WOW park i dag. Et utroligt skønt sted hvor der bare er plads til fri-leg for alle, midt ude i skoven.

Selv toiletterne er lavet naturtro og kreativt og er et besøg værd.

Vi nåde knap nok hjem før en af drengene spurgte hvornår vi skulle i WOW Park igen.

Så vi kan hvis hurtig konkludere af dagens besøg har været et hit, og vi bare gerne vil afsted igen, vi mangler jo også at se den anden halvdel af parken som vi ikke nåede i dag.”


Mie Falk fortæller:

“Vi var så heldige at få lov til at besøge WOW park igen i år.

Det skuffede heller ikke i år. Vi er vilde med WOW park, så da vi fik muligheden for at besøge parken igen med Testfamilien var det et kæmpe “ja, tak” herfra.

Det er lidt ærgerligt at vores børn ikke er store nok til WOW park endnu. Sidste år var vi der selv, i år havde vi Peter med på halvandet. Det var lidt for overvældende for sådan en størrelse.

Så om 2 år skal vi helt sikkert have årskort alle 4.

Wow park anbefales til børn fra 2 år, så det var et sats at tage ham med.

Da Peter tog sig en lur, kunne vi slå os løs i parken. Det er så dejligt at bruge kroppen på alle de sjove forlystelser de har derude.

Man kan komme højt op i træernes kroner, svinge sig i gynger, kaste sig ud i svævebanerne, fare vild i en labyrint, eller tage et hvil i en af de mange hængekøjer.

Frokosten var lige så lækker som sidst, og kaffen smagte dejligt.

De har det sødeste personale, og har virkelig styr på corona situationen.

Hvis i endnu ikke har besøgt WOW park, så tøv ikke med at tage familien med derud. Til en dag med sug i maven, masser af grin og hygge.

Tak for den dejligste dag.”


Rikke fortæller:

“Netop hjemvendt efter en alt for dejlig tur i Wow Park med hele familien – Bertram på 11 år, Smilla på 9 år, Vilde på 2,5 år og mor og far. Det er simpelthen SÅ skønt et sted. Der er noget for alle aldre, store som små.

I Wow Park kan man prøve sig selv af i den vilde skov hvor man kan prøve alt fra tarzanslynger, hængebroer i 14 meters højde, underjordiske huler og megasjove svævebaner. Der er også mulighed for at prøve vandets verden, krea-værksted og så kan man slutte af omkring bålet, hvor man kan grille skumfiduser, snobrød og popcorn.

Vores yngste på 2,5 år var også godt underholdt hele dagen. Vi begyndte hos de søde og tamme klappegeder. De er helt vilde med nus og elsker opmærksomheden. Der var små fine legepladser til de små rundt i parken med små finurlige legehuse og sjove kravlebaner og rutsjebaner.  Lige noget for Vilde.

Parken er bygget op af store træer og intet derinde er mekanisk – det er bygget med en stor respekt for naturen. Det er et kæmpe område og selvom der var omkring 500 bare fra Testfamilien OG 3 store busser fyldt med efterskole elever, så mærkede man overhovedet ikke, at der var mange.

Da jeg gik rundt i parken, kom jeg til at tænke på min barndom, hvordan man kunne drømme sig til de største og vildeste træhytter langt oppe i træerne, med gynger i mellem, huler, rutsjebaner mm. Det er præcis sådan Wow park er, og meget mere til.

Det er SLET ikke sidste gang at vi kommer på besøg – Wow Park får vores varmeste anbefaling.


Louise fortæller:

“Når man er bosiddende i Esbjerg og dermed kun har en lille time til Wowpark i Billund, så giver det anledning til at bruge parken som det perfekte udflugtsted, når børn og voksne har brug for at brænde lidt krudt af. For i Wowpark er der noget for alle aldre og selvom man har besøgt parken før, er den ikke det mindste kedelig når man kommer igen.

For alle de mange udendørsforlystelser kan prøves igen og igen og hver gang er de lige sjove. Både børn og voksne kan underholdes i timevis og det kræver næsten flere besøg for at nå hele den store sjove park igennem.

Vi elsker at man har mulighed for at medbringe sin egen frokost, og hvad man ellers har lyst til af lækkerier når man er på familietur. Der er rig mulighed for at holde spise – og kaffepauser rundt om i parken – både med og uden overdækning.  Der små hyggelige bålpladser rundt omkring hvor man kan grille snobrød, skumfiduser og popcorn – alt samen noget man kan købe i parken.
Vi glæder os til næste besøg i Parken og overvejer om vi ikke skal købe os et årskort. For Wowpark kan alt det en sjov dag skal indeholde – udfordringer, grin, sjov og oplevelser.

Mette fortæller:

“Vi havde virkelig glædet os til at komme i WOW-park, Vi har allerede haft fornøjelsen at have besøgt parken en gang tidligere.

Men selvom vi kendte til parken var forventningerne tårnhøje og heldigvis levede WOW-park endnu engang op til alle forventninger. Vi indtog parken med en stormende begejstring og er stadig ellevilde med de vovemodige forhindringsbaner i trækronerne.

Parken er stor nok til at man kan bruge hele dagen i naturen, med massere af trætops forhindringsbaner, svævebaner, gigant net hvor du kan hoppe løs, med gigantiske bolde, og meget mere.  Der er også en del rolige aktiviteter, klappe geder, gynger, spille Ring spil mm.

Der var mange besøgende i WOW-park, men parken er kæmpe stor og der er plads til alle og vi oplevede ingen ventetid ved de forskellige aktiviteter.

Jeg er særligt vild med det naturlige look i parken, som giver ro i hovedet, man bliver ikke bombarderet med utallige farverige sanseindtryk. Her er ingen larmende forlystelser, man hører allerhøjst skønne hvin og latter fra en nærliggende aktivitet. Det hele kan tilpasses ens fysiske formåen, alder og vovemod. En skøn måde at være sammen på som familie, alle med et indre legebarn gemt i maven, vil elske at udfolde sig i WOW-park. Virkelig en skøn park med massere af WOW faktor, vi vil klart vende tilbage og udfordre os på ny i trætoppene.”


Jancy fortæller:

“Min familie og jeg har været så heldige at få lov at teste WOW park i Billund. WOW park er en sjov og anderledes lege- og forlystelsespark midt i naturen, hvor skov og natur danner rammerne om legen.

WOW park er perfekt til børn og barnlige sjæle. Vores børn havde en fest hele dagen, og det var svært at få dem med hjem igen.

Hele parken er fyldt med leg og aktiviteter for hele familien. Der er god plads i parken og man står ikke i kø for at prøve noget.

Hvis den ene aktivitet er optaget, kan man blot hoppe videre til den næste. Man må nemlig gå overalt, lave sine egne ruter og prøve de samme ting lige så længe man vil.

Vi blev meget overrasket over hvor stor parken egentligt er. Der er en masse og give sig til og tiden flyver.

Man kan bl.a. klappe små geder, suse afsted på svævebaner, klatre rundt i net banerne, hoppe på net trampoliner som hænger flere meter over jorden med kæmpe bolde mm.

De store net oppe i træerne, med de mange bolde, var et kæmpe hit her. Børn og voksne elskede at hoppe rundt og skyde bolde efter hinanden – det blev kun vildere og vildere…!

Jeg havde fornøjelse af, at opleve WOW park fra sidelinjen, da det var begrænset hvor meget jeg kunne prøve med min dropfod.

Heldigvis er der mange bænke og siddepladser i parken, og man kan let komme rundt på stierne.

Vi sluttede dagen med at grille skumfiduser over bålet i regnvejr. En super skøn dag og vi havde 2 trætte børn med hjem. Vi kan helt klart anbefale WOW park og vi skal helt sikkert derhen igen.”


Mie afslutter:

“Igen i år havde vi fornøjelsen af at besøge WOW park i Billund sammen med alle de andre familier fra Testfamilien.dk.

Det var som om, at ungerne glædede sig ekstra meget i år. Sikkert en blanding af, at man ikke rigtig har kunne foretage sig noget i det sidste års tid, men også fordi de i år vidste, hvad de havde i vente, da vi jo besøgte parken sidste år.

De lovede ikke det bedste vejr, så var forberedt på, at vi måske skulle finde regntøjet på. Men det blev heldigvis ikke nødvendigt i de 5 timer vi var der fra kl. 10-15.

Vi startede med at besøge gederne, som jo altid er hyggeligt og der var små søde geddekid.

Ungerne havde hver deres favorit-“udfordringer”, hvor Anna godt kan lige svævebanerne og de lidt vilde ting, så er Magnus ret vild med de høje klatrenet.

– og så er det virkelig hyggeligt, at hele familien kan tage en fælles tur på gyngerne.

Der var en del andre familier vi kendte og enkelte var fra vores lille boble. Så Anna redte faktisk rundt med hendes veninde meget af tiden. Skønt, at ungerne (de lidt større) kan udforske parken på egen hånd.

Stedet var rent og pænt ligesom sidste år. Spisestedet var lækkert og til fair priser. Eneste minus var faktisk, at vi synes at der var ret mange mennesker – men der var absolut plads til det – for parken er stor nok til at man blot finder et andet hjørne at gå på opdagelse i.

Tak for denne gang. Ses igen til næste år – eller måske allerede igen i løbet af sommeren.”


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af ERGOBAG skoletasker fra HELM - Pigerne tester