TEST af ORANGETHEORY FITNESS samt KONKURRENCE – Testfamilien
TESTbesøg i WOW-park i Billund 2021

TEST af ORANGETHEORY FITNESS samt KONKURRENCE

Mie har testet Orangetheory fitness konceptet på Amager strand (Prags Boulevard 80).

Orangetheory er pulsbaseret intervaltræning og personlig gruppetræning, hvor man kan forbrænde op til 1000 kcal på bare 1 time.

Konceptet stammer fra Florida og der er over 1.000.000 medlemmer på 1.400 lokationer fordelt i 22 lande.

Mie på 39 år fortæller:

“Jeg startede op for præcis et halvt år siden og var SÅ klar til igen at komme i form efter næsten et år med corona og nedlukninger.

Jeg startede med at få en in body scan med hjælp fra en af de søde medarbejdere (generelt er alle de ansatte i centret bare super søde, hjælpsomme og dygtige). Målingen viste bl.a. min vægt, fedt-% og muskelmasse.

Fornøjelsen skulle dog ikke være længe, for nåede kun 5 træninger inden fitnesscentrene igen lukkede ned grundet covid-19-restriktioner.

Jeg var ellers på de 5 gange allerede blevet bidt af træningen, som føles super effektiv og hvor man forbrænder virkelig mange kalorier på 1 time. Jeg forbrændte mellem 500-750 kcal pr. træningstime.

Ved træningen bærer du din egen pulsmåler og i studiet er teknologien til nemt at kunne målrette træningen netop til dit niveau.

ALLE kan være med og jeg har set deltagere på holdene i alle aldre og størrelser.

Tiden gik og først åbnede de op igen med lidt udendørs træning. Det var dejligt, at de tilbød den mulighed, så man stadig kunne holde sig lidt i gang.

Men NU kan de igen tilbyde “normalt” indendørs skema,  hvor medlemmerne selvfølgelig skal fremvise coronapas ved ankomst og spritte af mv.  Alt udstyr bliver sprittet af hver eneste gang udstyret skifter hænder, du har dit eget udstyr til hver træning, der er udluftning mellem hvert hold, max 18 på et hold og 2 meters afstand imellem alle der træner.

Transformation challenge

Den 14. juni 2021 starter et 8 ugers forløb – en såkaldt transformation challenge, hvor man bliver udfordret til en sundere og stærkere krop. Forløbet er samtidigt en konkurrence, hvor den mand og den kvinde, der har lavet den største transformation af sin krop vinder hele 10.000 kr.

I 2020 tabte hver af de over 100 deltagere igennemsnit 2,6 kg. ren fedt!

Ved denne challenge måles fedtprocent og muskelmassesammensætning før, under og efter for at se den personlige udvikling.

Man får tildelt sin egen personlige coach, som vil følge din personlige udvikling og give gode råd undervejs. Der er 18 træninger med i forløbet.

Jeg skal deltage i denne challenge og jeg GLÆDER mig.

Mit mål må være at tabe 3 kg. fedt på de 8 uger. Det lyder måske ikke af meget med 3 kg. på 8 uger, men jeg satser på, at jeg får en del muskelmasse i stedet for.

Konkurrence

Lyder dette spændende, så kan du faktisk vinde en plads på dette Transformation challenge forløb. Udover det, er der også et lækkert sæt træningstøj med t-shirt, tights samt vandflaske og håndklæde med i pakken.

Det hele har en samlet værdi af 3.226 kr.

Du deltager på dette opslag på Instagram hos @mammarose.

Trøste præmie til alle

Der vil være en trøstepræmie til alle som deltager i konkurrencen, som har en værdi af 400 kr.

Vinderen findes mandag d. 1/6-2021.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TESTbesøg i WOW-park i Billund 2021