TEST af SUDIO høretelefoner – Testfamilien
TEST af ROSENDAHL GRAND CRU SERIEN

TEST af SUDIO høretelefoner

Vores testere Bianca og Louise har testet to forskellige modeller af høretelefoner fra SUDIO.

Bianca fortæller:
“Jeg var så heldig at få lov til at teste de fine trådløse høretelefoner fra Sudio. Valget faldt på modellen ETT i farven anthracite.

Jeg var ude efter en lidt diskret model men stadig med fine detaljer og det synes jeg bestemt at ETT modellen har. Det har alle deres høretelefoner i øvrigt. Jeg var dog vild med den fine rosa/gyldne detalje nederst.
Jeg har tidligere prøvet flere forskellige høretelefoner og mit problem har altid været komforten ved at have dem i ørene. Enten så har de ikke siddet ordenligt i øret og har klemt og ellers har de været for løse. Det er så irriterende hvis man hele tiden skal kontrollere om man nu har mistet en. Det skal man heldigvis ikke med disse.

Sudio ETT sidder fantastisk i øret og der er intet der klemmer. Man mærker nærmest ikke at man har dem i. Det smarte her er, at når man køber høretelefonerne medfølger der 8 forskellige størrelser ear tips (gummidutter) så man med sikkerhed kan finde lige den der passer.
Lyden er så god. Diskanten er fuldstændig ren og klar. En lille smule mere bass ville ikke have gjort noget, men taget i betragtning at det er en lille afspilnings enhed så kan man ikke sætte en finger på lyden i høretelefonerne. Jeg er så glad for dem og bruger dem hver dag f.eks. når der laves mad i køkkenet, når der skal gøres rent eller hvis jeg går en tur. Jeg tænker også, at de kommer med i haven når vi skal i gang med havearbejdet. De har indtrængningsbeskyttelse (water protection) og derfor skal man ikke være bange for at de blive våde af hverken regn eller sved for den sags skyld. Et plus ved disse høretelefoner er, at de har aktiv støjreduktion. En detalje som jeg ikke ville undvære hvis jeg skulle ud og have nye en dag. Den sikrer helt klar lyd og man kan tydeligt høre sin egen stemme hvis man modtager telefonopkald.
Høretelefonerne er komfortable med både Android eller iOS. De oplades via den lille fine holder/æske der medfølger samt via stikket som passer i de opladerstik man i forvejen har i hjemmet. Det synes jeg er smart og dejlig nemt. Det er et kæmpe plus at der er mulighed for trådløs opladning. De har op til 24 timers afspilning og op til 16 timer hvis man har støjreduktionen tændt.

Selv manden herhjemme er vild med dem, så indimellem handler det om at være hurtig hvis man har tænkt sig at skulle bruge dem. Pludselig er de væk og så render han rundt med dem. Det må dog være et stort kudo til Sudio da han går meget op i anlæg og højtalere og ikke går på kompromis med den gode lyd.

Sudio ETT får min varmeste anbefaling. Jeg har ikke tidligere ejet et par høretelefoner hvor både lyd og komfort går op i en højere enhed som det gør her ved ETT modellen.
Høretelefonerne kan shoppes her.

Bonusinfo – Sudio tilbyder Sudio Sphere til alle deres kunder, hvilket er et eksklusivt medlemskab der giver mulighed for at udvide garantien på høretelefonerne i 3 år ved bare at tilmelde sig.

Alle vores tests og anmeldelse på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Musik gør for de fleste altid noget godt for humøret, så hvorfor ikke lytte til en masse god musik.

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg har testet høretelefonerne i en måned og jeg kan ikke sige noget negativt om dem.

Pris: GODPrisen på Sudio ETT er 1199,00. Måske for nogle i den dyre ende, men sammenlignet med lyden og det man får for pengene så synes jeg at man her får hvad man betaler for – nemlig kvalitet.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er helt i top og det samme er designet.


Louise fortæller:

“Jeg har haft en del høretelefoner igennem min tid og prøvet mange forskellige fordi jeg har meget små ører, som altid haft svært ved at holde dem i uden at de ryger ud igen.
Jeg var spændt på at prøve netop denne test til mine mikroører. Jeg blev enormt imponeret bare efter 5 min bare på formen af designet. De kan nemlig passe i små ører. Dernæst var jeg også spændt på lyden, og kvaliteten samt holdbarhed af strøm. Det mest geniale og det som imponerede mig var at du kan besvare og foretage opkald på disse små Sudio Tolv. Og lyden er virkelig imponerende når man tænker på hvor små disse høretelefoner er.

Sudio Tolv tilkobles via bluetooth og er kompatibel med Android eller IOS. De er super nemme at tilkoble, dernæst medfølger der et smart etui hvor de oplades i ved behov. Det synes jeg personligt er smart, og at man undgår skidt og støv i dem, og at man har dem samlet så de ikke bliver væk.

Jeg har brugt mine høretelefoner ofte ved lange gåture eller når jeg gør rent hjemme til en rigtig god lydbog, det har krævet at jeg har nogle der kan holde strøm i lang tid. – Uden problemer så har mine holdt i 7 timer uden at de var løbet tør for strøm.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Sudios produkter kan bruges uanset om du er på løbetur, gør rent i hjemmet eller du kan man bruge dem til at tage opkald med og lyden går suverænt igennem. Det har uden tvivl imponeret mig.

Holdbarhed: MEGET GOD – Høretelefonerne kan holde op til ca. 35 timer eller 7 timer i konstant brug.

Pris: GOD Disse høretelefoner ligger til en pris fra 799,-kr. Det kan måske virke som en høj pris for sådan en lille ting men de er 100% det hele værd. Jeg synes at den måde de har opbygget oplader etui på og hvordan de oplades gør at det ser eksklusivt ud.

Kvalitet: MEGET GOD – Som jeg siger i alle mine test jeg laver så hænger pris og kvalitet sammen, og uden tvivl så synes jeg at disse høretelefoner er toppen af høretelefoner i kvalitet. Og vi sloges om dem herhjemme i familien om brugen af dem. For mig er det kvalitet at de kan række helt op til 15 meter i rækkevidde. Wow bare wow!!!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af ROSENDAHL GRAND CRU SERIEN