TEST af KANALRUNDFART fra NYHAVN i KØBENHAVN med STROMMA – Testfamilien
BESØG i Aalborg Zoo Sommeren 2021

TEST af KANALRUNDFART fra NYHAVN i KØBENHAVN med STROMMA

Flere af vores testfamilier har været eller skal med Stromma Danmark på Kanalrundfart i København i løbet af sommeren.

De to første familier har allerede været afsted her i starten af juli.

Mie fortæller:

“Vores sommerferie skal bruges i Danmark igen i år. Vi turde ikke at satse på at kunne rejse grundet corona situationen, så det har været om, at finde på nogle aktiviteter for hele familien, som vi kunne foretage os sammen. Faktisk har vi aldrig været sammen på kanalrundfart alle fire, så det var mega hyggeligt, at vi kunne få lov at teste denne oplevelse for Stromma.

Vi havde valgt en dag, hvor vejret ikke var det allerbedste, så vi ringede til Stromma for at høre om der var overdækkede både til kanalrundfarten. Det var der på specifikke afgange, men det viste sig slet ikke at blive nødvendigt, da vi sagtens kunne sidde ude i tørvejr på hele ture, så vi snuppede en tur i en åben båd.

Turen startede ved Nyhavn og man har mulighed for at hoppe af og på to steder på ruten – ved Papirøen og Christianshavn. Vi valgte at hoppe af på Christianshavn, hvor vi så kunne gå op og spise frokost, så skulle vi blot være tilbage på båden 1,5 time senere.

Vi har en søn, som meget nemt bliver søsyg, men det er slet ikke noget man oplever på kanalrundfarten. Vi sejlede rundt og så på Københavns vartegn, som fx. Operaen, Vor frue kirke samt den lille havfrue. Det er en tur, som tager ca. 1 time og det er virkelig bare en hyggelig oplevelse.

En billet for en voksen koster 99 kr. og for børn mellem 6-15 år koster 45 kr., så det er heller ikke en særlig dyr aktivitet.”

Alle vores tests og anmeldelser på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – For en familie for os, har oplevelser altid en MEGET GOD nytteværdi – vi elsker at lave ting sammen.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Gode minder varer for evigt.

Pris: MEGET GOD – 99/45 kr. pr. billet, hvis man booker i forvejen online kan der være lidt ekstra at spare – der findes også særlige familiebilletter. Det er en MEGET GOD pris for en times underholdning.


Nora afslutter:

“Vi har haft en skøn dag i København hvor vi startede fra Nyhavn og havde en dejlig og hyggelig kanalrundfart med Stromma.

Det var ungernes første sejltur og der fulgte samtidigt lidt historie med til forældrene at blive kloge på.

Vi sejlede blandt andet sejlede forbi den lille havfrue – og ikke mindst så vi Københavns havn og idylliske kanaler.

Turen har tre stop på ruten: Nyhavn, Reffen Copenhagen Street Food og Christianshavn, og du kan stige af/på som du vil hele dagen.

Vi valgte at blive siddende og fik nydt 1 times sejltur i høj solskin.

Det var ikke noget problem at have en baby med på turen.”

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Skønt at være turist i egen hovedstad og en kanalrundfart skal opleves.

Holdbarhed/kvalitet: GOD – Det er en rigtig god oplevelse og det er noget, som man husker længe. Vi vil også tage børnene med når de er blevet lidt større.

Pris: MEGET GOD – Prisen for 2 voksne og 2 børn under 5 år er 178 kr. (da børnene var gratis), det må siges at være en MEGET GOD pris for en dejlig tur på en times varighed.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BESØG i Aalborg Zoo Sommeren 2021