TEST af LEGO STARWARS 75301 ”Luke Skywalkers X-wing-jager” – Testfamilien
TEST af Benimar S 363 autocamper på CampOne Grenen for Campingagenten

TEST af LEGO STARWARS 75301 ”Luke Skywalkers X-wing-jager”

Flere af vores testere har de seneste måneder testet LEGO Star Wars – 75301 ”Luke Skywalkers X-wing-jager”.

Jancy fortæller:
“Santhosh på 10 år har været så heldig, at han har fået lov at teste LEGO Star Wars – 75301 ”Luke Skywalkers X-wing-jager”.
Herhjemme elsker vi LEGO. Hele familien kan bruge flere timer på at fordybe sig i LEGOs univers. Derfor har vi glædet os meget til at teste det nye LEGO Star Wars.
Sættet indeholder 474 dele og fire figurer og der følger en byggemanual med.
Santhosh er kommet i en alder, hvor han ikke leger mere. Han bruger mest tid på gaming, men han elsker stadig LEGO.
Aldersgrænsen på denne LEGO Star Wars æske er 9+, men sættet er forholdsvis nem at bygge. Manualen er meget veludført, så Santhosh byggede selv, med lidt hjælp fra os. Han har hygget sig i mange timer med at samle.
Som tidligere nævnt leger han ikke så meget mere, men sættet er meget pænt når det er bygget så lige nu står det til pynt i hans værelse.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG

Vores vurdering af LEGO Star Wars – Luke Skywalkers X-wing-jager.
Nytteværdi: MEGET GOD – Selvom Santhosh er nået en alder hvor han ikke leger så meget, er LEGO altid et hit, og han elsker at dykke ned i LEGO universet.
Pris: GOD – Sættet står til 449 kr. hvilket er en rigtig god pris for mange timers underholdning. LEGO fås tit på tilbud.
Kvalitet/holdbarhed: MEGET GOD – LEGO er altid top kvalitet og det holder en evighed. Det kan bygges om og om igen.

Camilla fortæller:

“Vi har fået lov at (bygge)teste LEGO fra StarWars universet og helt specifikt Luke Skywalkers X-Wing Fighter – hvilket faldt i utrolig god jord hos drengene herhjemme.

LEGO kan noget, som meget andet legetøj ikke kan – og det er at det er for alle. Det er hyggeligt, det er sjovt, det er farverigt, det byder på koncentration, det inviterer til leg og det samler – og ikke kun klodserne, men også familien. Luca (7år) og Henrik har sammen samlet Luke Skywalkers X-Wing Fighter (skarpt overvåget af lillesøster). Luca er blevet virkelig god til at følge en manual og fordyber sig fuldstændig i byggeprojektet. Hver gang han skal åbne en ny af de små nummererede poser er som en lille milepæl på at fuldende noget virkelig sejt. Og hvis der er noget der er sikkert – så er det at den her X-wing Fighter er utrolig sej. Luca kender ikke rigtig til Starwars universet endnu og har ikke set filmene – men den her seje flyver, der kan skyde og sprede vingerne ud – og som var virkelig sjov at samle, har helt sikkert vækket hans interesse. En interesse Henrik allerede har haft i mange år og de to snakker nu allerede om hvad deres næste Starwars samleprojekt skal være.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er fantastisk hvordan der er flere elementer i legen med LEGO – først at bygge og senere at lege.

Pris: GOD – Vejl.pris på denne pakke er 449,00 – og kan ofte findes på tilbud.

Kvalitet/holdbarhed: MEGET GOD – Kan vi ikke bare blive enige om at LEGO altid er den bedste kvalitet og har livslang holdbarhed – vi har i hvert fald aldrig oplevet andet.


Marianne fortæller:

“Denne STAR WARS æske var egentlig tiltænkt til vores store søn Oscar på 10 år. Jeg havde dog lidt min tvivl fra starten af i forhold til om han ville finde LEGO indholdet interessant. Oscar fik i 6-årsalderen en LEGO-politi- og brandstation, den gang blev det samlet med hjælp fra os og efterfølgende blev der stort set ikke leget med det og desværre har de to modeller nærmest kun stået til pynt.Men tænkte at LEGO-konceptet skulle have en chance igen, nu han var blevet de år ældre og jeg sagde derfor ja tak til at teste denne STAR WARS flyver. Oscar er meget glad for at spille PlayStation og det er virkelig svært at fange hans interesse for noget andet, uanset hvilken legetøjsrepræsentant der kommer i spil. Men han åbnede faktisk æsken med godt mod og nysgerrighed og forståelsen for selve samlekonceptet fangede han også ret hurtigt. Han samlede den første pose og nåede så til den lidt mere tekniske del (hvor flere små ens lignede klodser) som danner det mekaniske/bevægelsessystem i vingerne og her gav han op. Han kunne simpelthen ikke holde fokus og mistede modet. Tegningerne – step by step lignede for meget hinanden og han tabte pusten.

Trods jeg forsøgte at hjælpe ham videre, så var interessen for at færdiggøre flyvemaskinen desværre forsvundet. Så jeg må nok bare erkende, at LEGO ikke er for alle, i hvert fald ikke min søn.Jeg byggede selv maskinen færdig og jeg må da indrømme at trods LEGO’s alders vejledning som hedder 9+ så havde jeg også steder hvor jeg syntes den var lidt svær at samle og lige måtte bruge et ekstra minut eller 2 på at forstå de enkelte samle processer, men igen er jeg imponerede over hvordan deres designere får alle de små dimser og dippedutter til a blive til en helhed, der faktisk ligner noget.”

I dette tilfælde bliver min vurdering:

Legeværdi/Nytteværdi: GOD – Overordnet set, så syntes jeg at det er nogle rigtig fine ting LEGO designer, desværre så har det bare aldrig fanget Oscars interesse, men det betyder jo ikke at en ægte STAR WARS fan ikke vil elske denne flyvemaskine.

Holdbarhed/kvalitet: GOD – LEGO holder bare virkelig godt og er god kvalitet. Desværre syntes jeg ikke denne flyvemaskine holder til leg – Thomas og jeg skulle forsøge at tage et par billeder til testen her og oplevede flere af de små klodser nemt faldt af, når man ville flyve med den, eller bevægede vingerne op og ned. Så det bliver mest en udstillingsmodel og det syntes jeg er synd.

Pris: MIDDEL – Design koster altid lidt ekstra og er du ægte fan af Serien STAR WARS så vil du nok gerne betale prisen for at have denne seje flyver stående på reolen.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Benimar S 363 autocamper på CampOne Grenen for Campingagenten