TEST af Miiego SIMPL GO høretelefoner – Testfamilien
TEST af MiiBlaster fra Miiego

TEST af Miiego SIMPL GO høretelefoner

To af vores testfamilier har testet SIMPL GO fra Miiego.

Mette fortæller:

“Jeg har været så heldig at få lov til at teste de lækre on-ear høretelefoner SIMPL GO fra Miiego. De er helt perfekte til mine mange cykelture og løbe/gå ture. De sidder ultra komfortabelt, og de strammer ikke om hovedet. De lukker virkelig godt af for baggrundsstøj og dækker øret godt. Jeg oplever ikke susen i øret, når jeg cykler pga. vind og fart. De lukker alle lyde ude, så jeg kan koncentrere mig om min træning med lækker lyd i ørerne.

Jeg kunne hurtigt og nemt tilslutte høretelefonerne til min telefon via bluetooth – det spillede bare maks. Det er et kæmpe plus, da jeg på ingen måde er en elektronikhaj.

Jeg vil slå et slag for enkeltheden i SIMPL GO. De er virkelig lette at bruge, og man kan nemt sætte musik på og pause ved et tryk på Miiego logoet på den ene side at høretelefonerne. Det er utroligt nemt at skifte nummer via det enkelte tre knaps layout, og der er derfor ingen bøvl med at skulle have telefonen op ad lommen. Ringer din telefon, kan du nemt besvare opkald ved at trykke på Miiego logoet. Det bliver ikke lettere.

Når jeg har on-ear høretelefoner på, får jeg ofte ret svedige ører, men Miiego har specialdesignet ørepuderne i mesh-materiale, som gør de er hurtigtørrende, så du selv efter hård træningsaktivitet ikke har varme våde ører. Desuden har SIMPL GO høretelefonerne en IPX4 certificering, som betyder, at de er modstandsdygtige for sved og let regn, hvilket er et must, når jeg bevæger mig ude i alt slags vejr.

SIMPL GO leverer en fantastisk lydoplevelse, lyden er krystalklar, og bassen giver en optimal musikoplevelse. Jeg hører ofte lydbog og bevæger mig rundt i huset og væk fra min telefon. Bluetooth rækkevidden er lang – jeg kan sågar høre lydbog, når jeg bevæger mig rundt i haven, selvom telefonen befinder sig inde i huset adskillige meter væk. Jeg har haft andre trådløse enheder, men SIMPL GO slår rækkevidden med flere meter og har sjældent lydudfald. Kæmpe anbefaling herfra.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt udfra følgende kriterier: Nytteværdi, holdbarhed, kvalitet, og pris. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG.

Her bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle med hang til lækker lyd under træning eller fysisk aktivitet vil finde disse høretelefoner nyttige. Passer til både store og små hoveder.

Holdbarhed: MEGET GOD – De virker meget robuste og er modstandsdygtige for vind og vejr og ikke mindst sved. De holder strømmen rigtig godt (op til 16 timer).

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er i top, og SIMPL GO er tilmed lavet i lækkert materiale.

Pris: MEGET GOD – Prisen er virkelig god – kun 499 kr. Virkelig lækre og funktionelle høretelefoner.


Vores tester Anne-Louise har den seneste måned testet trådløse høretelefonerne “SIMPL GO” af mærket Miiego.

Anne-Louise fortæller:

Jeg er totalt bagud på denne front, så indtil nu har jeg kørt med det “oldschool” headset, jeg fik med min telefon – du ved det der med ledning. Men nu er den tid forbi. Siden jeg modtog mine høretelefoner fra Miiego, er de blevet fast inventar og bruges dagligt.

Miiego er et dansk audio-brand med fokus på den aktive livsstil, og som gennem de senere år har høstet international anerkendelse og vundet en række produkttests og priser for godt design, høj funktionalitet og fantastisk lyd.

Miiego SIMPL GO er trådløse on-ear høretelefoner, som er lette og super komfortable at have på. De har op til 16 timers batteritid og IPX-4 certificering, som gør dem meget velegnet til en aktiv livsstil. Ørepuderne er udført i et specialdesignet mesh-materiale, der giver maksimal komfort både til gåturen og den hårde træning. Ørepuderne er åndbare og hurtigt tørrende, hvilket modvirker, at dine ører bliver varme og svedige. Med IPX4-certificering er høretelefonerne modstandsdygtig over for sved og let regn, hvilket er et ekstra plus og giver færre bekymringer.

SIMPL GO leverer krystalklar lyd med en god, kraftig bas, der giver en optimal musikoplevelse, uanset om du bruger dem ude eller inde.

De er super lette at bruge, og man kan på siden af høretelefonerne sætte musikken på pause, skrue op for lyden osv. ved hjælp af et enkelt 3-knaps layout.

Du kan altså nemt betjene dem uden at have telefonen i hånden. Man kan også bruge høretelefonerne til telefonsamtaler og også her er lyden virkelig god.

Jeg bruger dem dagligt, når jeg hører musik eller podcast imens jeg gør rent, eller hvis jeg taler i telefon. Jeg oplever en klart bedre lyd ved telefonopkald end på de normale “gamle” headset.

Derudover er de super gode at have på på den daglige gåtur med barnevognen, og det er skønt ikke at skulle bøvle med kabler eller andet. Jeg tænder dem blot, og de forbindes straks til min telefon – simpelthen så nemt.

De sidder super godt på mit hoved og føles utroligt lette og komfortable sammenlignet med mange andre høretelefoner, jeg har prøvet.

Børnene har også fået lov at prøve dem, og selvom børnene og jeg har forskellig hovedstørrelse, passer de os alle super fint. Lyden er fantastisk, og den holder alt andet udefra kommende lyd væk.

Miiego SIMPL GO får mine varmeste anbefalinger. Jeg har endnu ikke fået brugt dem til træning, men jeg glæder mig også til at prøve dem her.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – man får virkelig god lyd og komfortable høretelefoner, hvis man vælger disse fra Miiego.

Holdbarhed: MEGET GOD – da de har IPX4- certificering, kan de tåle sved og let regn, hvilket gør dem ekstra gode og holdbare.

Pris: MEGET GOD – De koster 499 kr., hvilket jeg synes er en super fin pris for nogle gode og komfortable trådløse høretelefoner.

Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er ikke til at tage fejl af. De er super fine, og de forbinder straks man tænder dem.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af MiiBlaster fra Miiego