TEST af Lego Disney – Mickey og venners brandstation og brandbil – Testfamilien
TEST af Sero In Ear høretelefoner fra Pixojet

TEST af Lego Disney – Mickey og venners brandstation og brandbil

En række af vores testfamilier har testet Lego Disney.

 


Nanna fortæller:

Alma på 6,5 år og Lily på 5 år, har testet Lego Disney – Mickey og venners brandstation og brandbil. Samlesættet er beregnet fra 4+ år og indeholder 144 dele.


Nanna fortæller: ”Pigerne genkendte straks Mickey uden på kassen, og var klar til at komme i gang. Det er første gang Lily rigtigt har vist interesse for Lego, og hun var med til at samle hele vejen igennem sammen med Alma.

Samlevejledningen er tydeligt målrettet de yngre børn. I vejledningen er de klodser, som skal bruges i hvert step afbilledet på hænder, så børnene kan se, hvilke klodser de skal have i hænderne nu. Det fungerede supergodt for vores børn.

Alma sagde, da jeg gik i gang med at skrive testen: ”Skriv, at det er sjovt at lege med” 😊 Lily elsker processen med at samle, mens Alma elsker at lege med det efterfølgende.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier; Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi: MEGET GOD – Lego holder altid 😊

Kvalitet: MEGET GOD – Som altid kan det samles og skilles ad et utal af gange.

Pris: GOD – 449 kr. Sættet indeholder kun 144 dele og er ikke det største samlesæt, men kvalitet og pris hænger som regel sammen, og her kan Lego godt være med.


Nora fortæller:

Nu når Elina har bygget så meget med Lego Duplo gennem årene, tænkte vi, at det sagtens kunne være tid til at booste hendes byggeevner og gå til næste level med Lego, selvom dette sæt først er fra 4 år. Men Elina har altid været en lille “nipse” pige og elsker at nusse med små ting, dele og er virkelig dygtig til fingermotorikken, når det kommer hertil.

Man må også sige, at det var en helt ny verden for Elina, fyldt med spænding og nu endnu flere detaljerede elementer og små dele.

F.eks. er det et kæmpe hit at putte sløjfen på Minnies hår, putte de små kødben i skålen til Pluto eller grille de røde pølser på Fedtmules gril eller give ham dem i hånden. Det har skabt en masse fantasi med brandslukning af huse, biler, borde, og selv Fedtmules grill antændte. Vi har grint meget og sammen fundet på små historier, der passer til legesættet og talt om farerne ved ild, hvilket også har indledt til læring.

Dette LEGO 4+-brandstationssæt er fyldt med spændende elementer og funktioner samt 2 startklodser, der sikrer børn en god legeoplevelse. Hver pose med klodser indeholder en komplet model, som børn nemt kan bygge for at sætte hurtigt gang i legen!

Og Elina har haft stor glæde af billedevejledningen, der følger med, så vi sammen har kunnet følge den og bygge.

Det er et flot sæt med masser af autentiske detaljer, læring, og så kender de fleste børn vel Mickey – det skabte ihvert fald stor glæde hos Elina.

 

Den samlede vurdering af LEGO Disney:

Nytteværdi: MEGET GOD – det kan bruges igen og igen, bliver flittigt taget frem og skaber magiske stunder, hvor hele familien er samlet og kan slippe fantasien løs.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Lego er meget holdbart legetøj i hård plastik, der umuligt kan ødelægges – det tåler utallige tab. Kvaliteten er altid i top med autentiske detaljer, der skaber endnu mere sjov i legen.

Pris: MEGET GOD – For os er der meget værdi i Lego, og man føler aldrig det er et spildt køb. Det kan bygges om og om, og der gemmer sig  så mange fine eventyr i hvert legesæt. Så en pris på 369,- til 449,95,- alt efter hvilken forhandler man vælger, er ikke et dyrt beløb til legetøj, der vækker så meget i mine små – og sikke en fornøjelse det er for mig som mor at observere dem i de her rollelege med Lego. Sættet forhandles bl.a. hos Føtex og Bilka.


Katharina fortæller:

Vi har også testet dette fine sæt LEGO Disney Mickey Mouse brandstation. Det var SÅ fin en manual og første gang, vi har set en LEGO manual på den måde, hvor den viser to hænder, og hvilke klodser man skal tage i hænderne og så næste side, som viser hvor klodserne skal sidde.

Det gør det nemt for barnet selv at bygge sættet uden at skulle læse. Nederst på siden kan man se en lille ’tidslinje’, hvor Mickey Mouse rykker sig længere og længere frem på linjen, så man kan følge med i, hvor langt man er i byggeprocessen. Super smart til de mindste børn – sættet er til 4 år+, men hittede også hos Isabella på 7 år.


Den seje brandstation indeholder også en brandbil, en pølsevogn, og så selvfølgelig Mickey, Minnie, Pluto og pølsemesteren Fedtmule.
Med dette sæt kan man leve sig ind i at slukke brande eller svæve ned af brandstangen og hoppe hurtigt op i brandbilen med fuld udrykning. Sættet indbyder til rolleleg og læring, og det er igen bare det, som vi elsker ved LEGO.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – LEGO er fantastisk for børns fantasi. Det styrker deres finmotoriske færdigheder, og så byder det op til rolleleg og læring.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Passer man godt på de små dele, holder sættet i mange år.

Pris: GOD – Prisen virker lidt høj for sættet i forhold til mange andre æsker LEGO, da sættet ikke er særlig stort eller indeholder særlig mange dele.


Janni fortæller:

Vores familie på 4 har testet Lego Mickey Mouse Brandstation i samarbejde med Testfamilienetværket. Produktet er en brandstation med aldersanbefaling på +4 år. Æsken er flot, og man får hurtigt øje på de velkendte figurer fra Disneys Verden. Jeg havde en god fornemmelse af, at æsken nok skulle blive taget godt imod, da både Laura på 6 og Valter på 3 i forvejen leger med Legos forskellige universer. Helt rigtigt var der store smil – især hos Valter på 3.

Det er første gang Laura og Valter har Disney Lego, og som forventet faldt snakken hurtigt på de velkendte figurer. Det var et kæmpe hit – rollerne med hvem var Mickey, Minnie, Fedtmule og Pluto blev hurtig fordelt mellem de 2 inden æsken var samlet færdig.

Valter på 3 havde helt naturligt svært ved at overskue vejledningerne, mens Laura på 6 hurtigt kom i gang med at følge dem. Sammen fik de samlet brandstationen, hvor Valter sorterede i store og små klodser og fandt hvilke Laura skulle bruge. Det jeg nyder mest som mor er, når mine børn leger og griner med hinanden, og det gør de, når de bygger Lego på trods af forskellige alderstrin.

Det er 2 uger siden, at brandstationen blev samlet og legen har udviklet sig, så nu er det ikke kun Micky og Minnie som kører i Brandbilen, men Andrea og de andre piger fra Lego Friends universet er rykket ind. Samtidig har Mickey og Minnie også været en tur ude at køre med toget fra Lego City. Det er en af de fantastiske ting ved Lego – der er uendelig mange lege på tværs af universerne, og vi er glade for Mickey og Minnie er blevet en del af ”Lego-familien” 😊

Lege/nytteværdi: Meget god – Mine børn elsker at lege med Lego, og jeg kan godt lide at se de forskellige legeuniverser, de forsvinder ind i, når de leger.

Holdbarhed: Meget god – det er aldrig lykkes os at ødelægge noget Lego. Og vi har fundet ud af, at hvis man mister en klods og har gemt vejledningen, kan man bestille én enkelt ny klods 😊

Pris: Middel – Lego er i den dyre ende og herhjemme går det ikke at købe second hand, da inspektionen af æsken er halvdelen af den første glæde ved produktet.

Kvalitet: God.


Melanie fortæller:

Smilet var stort, da Valther åbnede pakken med Lego.

Lego har stor nostalgisk betydning for de voksne i huset. Glæden hos de voksne, er derfor stor, når man ser egne børn hygge og udvikle deres motoriske evner gennem legen med Lego. Det igangsætter altså bare nogle gode minder fra barndommen. Valther fik ovenikøbet tid med sin fader, hvor lillesøster kun forstyrrede meget lidt.Vi har testet Legos Disney pakke for aldersgruppen 4+, hvor kendte Disney figurer arbejder på en brandstation. Valther havde en fest ved genkendelsen af Pluto, Fedtmule og Mickey, og han har leget meget med de specifikke figurer efterfølgende. Vi havde en sindssyg hyggelig tid, da vi skulle samle brandstationen og figurerne – dette til trods for, at det kræver meget tålmodighed og god finmotorik, når man som 4 årig fx skal sætte en Lego-pølse i Fedtmules hånd.

Jeg tror, at Valther vil få mere ud af ”sættet”, når han bliver en lille smule ældre. Lego har ellers gjort en stor indsats for, at de helt mindste kan være med til at samle Legoet. I de konkrete samlevejledninger bliver Lego-samleren hjulpet på vej ved, at instruktionsbogen består af hænder, som konkret viser, hvilke klodser samleren skal finde. Meget pædagogisk og genialt udført.

I dette tilfælde bliver vurderingen.

Lege/nytteværdi: God (Specielt når han bliver lidt ældre)
Holdbarhed: Meget God
Pris: Middel
Kvalitet: Meget god

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Sero In Ear høretelefoner fra Pixojet