TEST af Units Danish Design Skildpadde og Tumlegulv – Testfamilien
TEST af Lego Disney - Mickey og venners brandstation og brandbil

TEST af Units Danish Design Skildpadde og Tumlegulv

Flere af vores testere har testet produkter fra Units Danish Design. Units Danish Design laver tumlemøbler i miljøvenligt EVA-skum, som kan hjælpe og støtte dit barns motoriske udvikling. Udover “Skildpadden” har de designet en række store og små Units med inspiration fra bondegårdsdyr, nordiske dyr og afrikanske dyr.

Vores tester Winni har sammen med hendes datter Freja testet motorisk legetøj fra Units Danish Design.

Winni fortæller:

Min datter Freja på 2,5 år har været så heldig at teste motorisk legetøj, skildpadden samt legegulv, og det har hun glædet sig til, da hun elsker at udfordre sig selv motorisk ved hop og leg.

Units Danish Designs serie af motorisk legetøj er udviklet til netop dette – at indbyde børn til leg, læring og motorik. Serien er meget alsidig og kan bruges af både babyer, tumlinger og ældre børn, og det særlige ved deres tumledyr er, at de kan indgå i alskens lege, samtidig med at de er motorisk udviklende.

Skildpadden har Freja brug meget til at hoppe fra, brugt som en skammel, og hun har vendt den om og øvet hendes balance med. Freja har grint meget og været så stolt, når hun har kunne holde balancen på skildpadden.

Som nævnt tidligere kan det motoriske legetøj bruges til både babyer og tumlinger, hvor Freja har brugt skildpadden mest til hop og balance, kan skildpadden også bruges til at ligge på maven og vugge eller bruges som en karruseltur til babyen.

Legegulvet er blevet brugt meget herhjemme både af Freja og af hendes storesøster Filuka på 5 år. Legegulvet har et flot design og kan bruges til al slags leg, da det giver et godt underlag og er stødabsorberende og 100 % fri for usund kemi. Tøserne har også hygget sig meget med at både hænder og fødder kan tages ud af legegulvet og bruges i fantasifulde lege.

Vi kan rigtig gode lide, at det er flot design Units leverer noget som er funktionelt for de små, men også er pænt at se på og kan passe ind i hjemmet.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver min vurdering:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg oplever, det er meget brugbart for Freja på 2,5 år, som øver hendes balance på Skildpadden, og den kan den bruges til at hoppe på, hoppe fra, vugge på, balancere og meget mere – kun fantasien sætter grænser. Legegulvet er noget som enhver børnefamilie kan bruge, da det både er et godt underlag ved leg og kan bruges i forskellige lege og aktiviteter.

Holdbarhed:  MEGET GOD – Lækker kvalitet, flot design og kan klare at blive brugt, da det er af kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Overfladen er skridsikker og blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet.

Pris og Kvalitet: GOD – Fin pris, det er motorisk legetøj, der kan bruge i mange år. Køber du det til din baby eller tumling, kan det bruges i mange mange år. Prisen for skildpadden ligger på 895 kr, og prisen for legegulvet er kun 85 kr. Vi er super tilfredse.


Den seneste måned har vores tester Aynur, sammen med sine tvillinger på snart 1,5 år, Ella og Noah, testet skildpadden samt legegulv fra Units.

Aynur fortæller:

Vi har været så heldige at få lov at teste følgende, skønne produkter fra Units.

Lige så snart pakken fra Units blev pakket ud, gik Ella og Noah i gang med at lege og udforske deres nye legetøj.

Units er dansk design som laver tumlelegetøj til dit barn, så de nemt kan lege og træne sin motoriske udvikling.

Skildpadde:

Skildpaddens størrelse er 61x50x10 cm og har et moderne udtryk. Farven er lavet i flot neutral grønne nordiske farver, hvor det passer både til piger og drenge. Jeg elsker at Units fremstiller tumlelegetøj, som både kan bruges af babyer, men også af de ældre børn.

Skildpadden er ikke kun blevet bugt af Ella og Noah – Milas, vores ældste søn, har bestemt også brugt den flittigt.

Jeg elsker generelt, at legetøj har flere formål og funktioner, og at det er fantasien, der sætter grænser.

Skildpadden vejer ikke ret meget, og det gør det nemt for barnet at flytte rundt på den. Skildpadden er velegnet til at træne balance med. Ungerne elsker at hoppe på og ned på den runde side af skildpadden eller vende skildpadden med hovedet ned, hvor de kan vippe fra side til side på den flade side af skildpadden og derfor kan øve sig på ikke at falde ned.

Den er lavet i et lækkert materiale, EVA-skum, som er dejligt blødt at røre ved. Det er helt sikkert noget, som vi vil købe mere af, da der er så mange muligheder for leg og motorisk træning, hvor både vores tvillinger på 1,5 år og vores ældste søn på 3 år kan lege sammen.

Legegulv:

Vi modtog 2 pakker legegulv med 4 “tern” i hver pakke. Den ene var i lys grå og den anden var i mørk grå. Hver tern måler 30x30x1,2 cm.

Legegulvet er utrolig flot og enkelt i sit design og passer ind i de fleste danske hjem. Legegulvet adskiller sig fra de fleste legegulve, der er på markedet. Det er i hvert fald første gang, jeg ser legegulv af denne version, hvor hænder og fødder, der er på legegulvet kan pilles ud, hvilket er enorm underholdende for børn. Både Ella og Noah, men også vores ældste søn på 3 år har fundet legegulvet enorm interessant og underholdende.

Legegulvet er bl.a. brugt som gymnastik underlag; det er blevet brugt til jorden er giftig, hvor alle plader blev brugt enkeltvis; det er blevet brugt som et stort puslespil, hvor hænder og fødder skulle samles i hver brik, og det er blevet brugt som motorikbane. Især vores ældste søn har brugt det meget, hvor han har øvet sig i at placere hænder og fødder rigtigt.

Legegulvet er enorm blødt, og så er det skridsikkert samt stødabsorberende. Det beskytter mod kulde, hvilket er rart, da vi ikke har gulvvarme i vores multirum, hvor legegulvet står for det meste. Herudover kan man udvide legegulvet ved at købe flere tern til.

Gulvet er lavet i EVA-skum og er CE-mærket samt er den 100% kemikaliefri. Herudover er det enorm let at rengøre med en klud eller vådservietter.

Vurderingen bliver:

Nytteværdi: GOD – Skildpadden styrker barnets motorik og balance og har flere funktioner – det er nemlig kun fantasien, der sætter grænser. Legegulvet kan ligeledes bruges til andet end bare legegulv. Det adskiller sig fra de traditionelle legegulve, da det har hænder og fødder, som kan pilles ud.

Holdbarhed: GOD – Der kan komme små rifter ved vild leg eller bidemærker, men ellers er de nemt at holde rent, idet det kan vaskes.

Pris: GOD – Prisen på både skildpadden og legegulvet er en hel fair pris, når man tager i betragtning af, at det er et tumble møbel, som kan bruges over lang tid og i flere aldersgrupper. Herudover er begge tumlemøbler pæne i designet, og man har lyst til at have dem stående fremme.

Kvalitet: MEGET GOD – Formen af skildpadden samt legegulvet holder sig fint, da det er lavet af lækkert kraftig EVA-skum uden skadelige kemikalier. Herudover er den dejligt blødt ar røre ved.

 


Mie afslutter:


Vi har i en periode testet det fineste legegulv og skildpadden fra Units. Gulvet kan du bygge lige så det passer ind i dit hjem og efter dine børn, da man kan tilkøbe ekstra felter. I gulvet er der fine fod- og håndaftryk, som kan tages op og bruges i legen. Gulvet er perfekt til familiens yngste, da det er en god isolering fra det kolde gulv.


Skildpadden har vi testet i den fineste grønne farve. Vores store søn elsker at balancere på den og bygge sammen med vores andre skumdyr, så han får en stor bane at lege med. Skildpadden kan vendes på skjoldet, så børnene kan øve deres balance.


Skildpadden holder til lidt af hvert, og de fleste hakker og ridser i skummet folder sig ud igen. Hvis den får en plet, kan den nemt tørres af med en våd klud.


Vores yngste, som nu er 9 måneder, er vild med at kravle op på skildpadden. Han bruger den til at øve sig i at komme op på alle 4 og til at komme op og sidde.


Skildpadden kan bruges i alle aldre. Vores store fætter Emil synes også, den er sjov at balancere på.

Vurdering af produkterne:

Nytteværdi: Meget god. Skildpadden og gulvet passer perfekt ind i en børnefamilie, hvor de mindste elsker at udfordre verdenen.

Kvalitet: Meget god. Kvaliteten af produkterne er rigtig god. Det holder til daglig leg og tummel.

Pris: Meget god. Da der er flere konkurrenter på markedet, der laver skumlegetøj, synes jeg prisen er meget fornuftig. Skildpadden koster 895,- og gulvet koster 85,- med 4 felter.
Jeg tror ikke, det er de sidste Units produkter, der har sneget sig ind hos os.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Lego Disney - Mickey og venners brandstation og brandbil