TEST af BLÆKPATRONER OG FOTOPAPIR FRA PIXOJET – Testfamilien
TEST/ANMELDELSE af Konferencen af Mats Strandberg

TEST af BLÆKPATRONER OG FOTOPAPIR FRA PIXOJET

Vi har nu testet følgende produkter fra PIXOJET:

Selvom meget foregår digitalt i dag, så bruger vi stadigvæk vores printer meget, idet vi i mange tilfælde ikke kan vænne os til at gemme vores data digitalt, hvis det er af stor vigtighed for os.

Det kan være:

  • Vigtige dokumenter 
  • Fødselsdagskort med tekst og billeder
  • Opskrifter
  • Billeder

Blækpatroner og blæktest

Efter isætning af blækpatronerne viste blæk-testen, at der fra start var fuld dækning af farver, hvilket vi var positivt overrasket over. Vi har nemlig ofte haft problemer med andre kompatible blækpatroner, at det krævede flere forsøg med isætning af patronerne og dårlig kvalitet eller ombytning af patronerne. Derfor printer vi ikke mere end højst nødvendigt mere. 

A4 High Glossy fotopapir

Vi har nu testet print af billeder på A4 fotopapiret. Det er et stort billede, som vi ikke så ofte gør brug af, men ved testen må vi sige at være fuldt tilfredse med resultatet. Farverne og motiverne var klare og autentiske. Det tør vi godt prøve igen. 

Fotopapir 10×15

Vi prøvede også at printe billeder i 10×15 format fotopapir, og det gav også et fint resultat. Denne størrelse vil vi printe oftere, da vi har en opslagstavle og en billedvæg, hvor vi gerne vil skifte billederne ud. 

Print på alm. papir

Ved en fejl kom jeg til at printe et billede på almindelig A4 printerpapir, og det blev forbavsende godt i forhold til, at det ikke var glossy. Dokumenter i sort blæk var også meget tilfredsstillende. 

Alle vore tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD OG DÅRLIG. 

I dette tilfælde bliver min vurdering af alle de testede produkter:

Nytteværdi: MEGET GOD – både fotopapiret og blækpatronerne har en stor nytteværdi for os og andre mennesker, der bruger en printer til at forevige dokumenter eller billeder.  

Holdbarhed: GOD – da vi endnu ikke har føling med, hvor mange dokumenter/billeder, der kan udskrives på disse 2 blækpatroner, er det svært at udtale sig. Fotopapiret og blæk virker holdbart. Viser det sig, at blækpatronerne kan imødekomme vores behov for print i kvalitet og antal og til en rimelig pris, er vi faste købere til dette produkt. 

Pris: God – det er billigst at købe begge patroner (farvet og sort) samlet. Prisen er ca. 470 kr., hvilket ligger på niveau med andre udbydere. A4 Fotopapiret koster 40kr./20 stk., så hvis man ikke har for mange mislykkede forsøg, er det en rimelig pris.  

Kvalitet: MEGET GOD – perfekt udskrift helt fra start. Fotopapiret i flot og kraftig kvalitet. 


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST/ANMELDELSE af Konferencen af Mats Strandberg