TEST af Baby Jogger City Tour 2  – Testfamilien
TEST af MiiBLASTER GO fra MIIEGO

TEST af Baby Jogger City Tour 2 

To af vores testere har henover sommeren testet Baby Jogger City Tour 2 for Prosupport.se. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Malene har sammen med sin søn testet Baby Jogger City Tour 2 klapvognen for Prosupport.

Malene fortæller:

City Tour 2 modellen fra Baby Jogger er en ekstra kompakt klapvogn, som er oplagt som rejseklapvogn. Klapvognen vejer kun 6,5 kg og kan hurtigt og nemt klappes sammen og lægges i den medfølgende transporttaske, som kan bæres på skulderen. 

Klapvognen kan bruges fra nyfødt (ved tilkøb af liggedel/lift, som nemt klikkes på klapvognen) og helt op til 3-årsalderen grundet den justerbare 5-punktssele. Vognen er godkendt til 22 kg. Desuden kan forhjulene låses ved brug på ujævnt terræn. 

Da vores dreng kun er 5 uger gammel, har vi testet klapvognen med sleepcarrier (det anbefales dog at tilkøbe liggedel/lift, hvis klapvognen skal bruges til nyfødte), og dermed ikke haft mulighed for at teste alle funktioner af klapvognen, som f.eks. fodstøtten eller selen. Dette gør os dog ikke mindre begejstrede for klapvognen, og vi glæder os meget til at prøve alle funktionerne.

Liggemålet for denne klapvogn er 87 cm, og liggepositionen kan blive næsten helt flad, så ens barn nemt kan få en lur på farten. Man skal være opmærksom på, at hjulene ikke er så store, og klapvognen gør sig derfor bedst på fortov eller lettere ujævnt terræn, hvis man sørger for at låse hjulene. 

Det største plus ved denne klapvogn er helt klart hvor kompakt, den kan foldes sammen. For os som ikke har bil, men ofte låner eller lejer biler med mindre bagagerumsplads er det alfa omega, at vi pakker så let som muligt, og her er City Tour 2 perfekt til f.eks. en weekend i sommerhus. 

Jeg glæder mig desuden til at vi skal have klapvognen med ud og rejse, da City Tour 2 nemlig også er udstyret med stor kaleche (med ”peek-a-boo”-vindue), som har UV50+ beskyttelse. City Tour 2 er en af markedets mindste klapvogne, og opfylder derfor i høj grad vores behov som rejseklapvogn.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – det er et must-have for os med en kompakt klapvogn, der kan være i bilen til sommerhusture og udlandsrejser. Dog er denne klapvogn ikke egnet til f.eks. en tur i skoven med ujævnt terræn, og man skal derfor lige overveje sit behov inden køb. 

Kvalitet: MEGET GOD – det er ikke uden årsag, at Baby Jogger er et yderst anerkendt brand, når det kommer til klapvogne, og kvaliteten på City Tour 2 modellen lever op til forventningerne. 

Pris: GOD – der findes billigere klapvogne på markedet, men pris og kvalitet hænger nu engang sammen. 


Vores tester Line har sammen med sin søn Malthe på 2 år testet Babyjogger City tour 2 klapvognen hen over sommeren.

Line fortæller:

Klapvognen var super nem at samle, hvilket er en klar fordel hjemme hos os, hvis jeg skal kunne være med.

Det har været vigtigt for os at have en klapvogn til Malthe, som er nem at have med rundt på tur, er nem at klappe sammen og fylder så lidt som muligt i bilen, da vi også har skulle have plads til barnevogn til lillesøster, når vi er på farten. Klapvognen kan klappes sammen med én hånd, hvilken gør det super nemt, hvis man står med både børn, tasker mm. og skal ud af døren. Her lever klapvognen virkelig op til vores behov.

Klapvognen kan ligges helt ned, og fodstøtten kan foldes ud, så barnet kan ligges helt ned, hvis der er behov for en lur på turen.

Der er en god varekurv under klapvognen, som kan bære op til 7 kg.

Det er også muligt at bruge klapvognen til de helt små, da der kan tilkøbes lift til den. Det er smart, hvis man vil slippe for at have den store barnevogn med rundt.

Vi har alt i alt været super glade for klapvognen, og anbefaler den til dem vi kender med små børn.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Klapvognen er helt fantastisk! Nem at have køre, hurtig og nem at pakke sammen og fylder ingen ting i bilen.

Holdbarhed: MEGET GOD – Klapvognen er virkelig i kvalitets materialer og holder til meget. Vi har brugt den i både hårdt terræn og på stisystemer, og den holder til det hele. Den kan med lift bruges for nyfødt og uden bruges op til 3 års alderen (dog max 22 kg).

Pris: GOD – Klapvognen har en vejl. pris på 2.999 kr.

Kvalitet: MEGET GOD – Den er i en virkelig god kvalitet og holder i flere år og er oplagt til at gå i arv til flere børn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af MiiBLASTER GO fra MIIEGO