TEST af Raunsborg – forkælelse til håret – Testfamilien
TEST af XPLORA XGO3

TEST af Raunsborg – forkælelse til håret

Flere af vores testere har testet en række produkter fra Raunsborg serien Nordic. Følgende produkter er testet: 

Her kommer deres anmeldelser: 


 

Katrine fortæller:

Jeg har tidligere testet produkter fra Raunsborg og har virkelig været glade for dem. Derfor er det også med glæde, at jeg har testet lækre produkter fra Raunsborg Nordic serien. Raunsborg er dansk udviklet og produceret og virkelig kvalitetsprodukter. 

Serien Raunsborg Nordic er en skønhedsserie, som er let parfumeret med effektive og milde hudplejeprodukter. 

Produkterne indeholder nøje håndplukkede, virkesomme aktiver fra den nordiske natur, som opfylder hvert enkelt produkts formål og giver den ønskede effekt for din hud. 

Jeg har tidligere testet både showergel og multiolie, og de er begge nogle af mine yndlingsprodukter. Jeg vil have vægt på Hair & Scalp Mask, Shampoo og Herb & Salt Spray i min test. 

Jeg har en meget sart hovedbund med psoriasis. Derfor var jeg meget spændt på, hvordan min hovedbund vil reagere på både shampoo og Hair & Scalp mask. 

Raunsborg Hair & Scalp Mask er en plejende hårmaske, der har en let frisk duft af den nordiske natur. Masken medvirker til en sundere hovedbund samtidig tilfører den håret fugt og glans. 

Jeg er virkelig begejstret for denne hårmaske, og den har virkelig hjulpet på min irriterede og tørre hovedbund. Masken indeholder bl.a. mentol, som netop medvirker til at stimulere hovedbunden og virker afkølende, som netop afhjælper irriteret hovedbund. Hårmasken indeholder derudover radiseolie, som tilføre håret fugt og glas og kan virke genopbyggende. 

Jeg er vild med, at Raunsborg produkter indeholder ingredienser fra den nordiske natur. Shampooen indeholder bl.a. havtorn og multebær, som giver håret glas og styrke. Derudover virker de begge beroligende. Sukkerroe tilfører fugt og virker konditionerende sammen med hvedeekstrakter. Det er en virkelig lækker shampoo, som samtidig har en dejlig duft af friske frugter. 

Det er første gang jeg prøver Herb & Salt Spray, men det er virkelig en lækker spray, som både tilfører håret vitaminer og mineraler og hjælper til at berolige hovedbunden. Derudover giver denne spray også både håret hold og tekstur. 

Endnu engang er jeg vildt begejstret for produkter fra Raunsborg, de er nemme at bruge, har en god virkning, en dejlig duft, og så er de også i den fineste emballage. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Virkelig effektive produkter, som er nemme at bruge. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Virkelig drøj i brug. 

Pris: MEGET GOD – Det er en virkelig god pris for produkter i den kvalitetet, de er effektive, er dansk produceret  og i høj kvalitet. 

Kvalitet: MEGET GOD – Det er virkelig lækker kvalitet og med ingredienser fra den nordiske natur.


Vores tester Anne-Louise har sammen med datteren, Silje Karoline, testet produkter til håret fra Raunsborg.

Anne-Louise fortæller:

Vi har tidligere testet forskellige produkter fra Raunsborg og ved derfor, at deres produkter altid er i høj kvalitet og uden skidt kemi. Der ligger mange tanker bag hver produkt, som alle designes af Jim Lyngvild, og derefter er det de dygtigste fagfolk hos Plum A/S, som tager over – og sammensætter de rigtige ingredienser fra den nordiske natur med inspiration fra Flora Danica.

Selvom Silje kun er 8 år, har hun et stort, langt og kraftigt hår som kræver pleje. Jeg selv elsker også Raunsborgs produkter, men da jeg pt. er igang med en anden serie, der fremmer mine naturlige krøller, har jeg valgt kun at teste produkterne i Siljes hår – hvilket Silje er godt tilfreds med.

Multi Oil har vi allerede tidligere testet, og den er bare super god. Olien kan bruges alles steder; krop, ansigt og hår. Den har en mild og rund duft og virker fugtgivende, blødgørende, nærende og trænger hurtigt ind i huden. Den tilfører fugt og glans til håret. Man skal som altid med olie passe på ikke at bruge for meget, da håret så hurtigt fremstår fedtet. Elin elsker også denne olie, da hun elsker duften og hendes fine krøller bliver hurtigt samlet med et par enkelte dråber herfra. Olien kan både bruges i vådt og tørt hår.

Herb & Sea Salt Spray har vi ikke tidligere prøvet, men den er virkelig god. Denne spray kan bruges til alle hårtyper og giver det perfekte “strandlook”. Sprayen har en skøn mild duft af vilde frugter og giver håret hold og tekstur, samtidig med at den tilfører håret vitaminer og mineraler. Denne kan også bruges i både vådt og tørt hår. Selvom jeg lagde ud med at sige, at jeg ikke har testet produkterne i mit eget hår, så må jeg tilstå, at jeg ikke kunne holde fingrene fra denne spray, som jeg har brugt flere gange til at friske mine krøller op. Den fungerer super godt, og så dufter den skønt! Jeg elsker, at Raunsborgs produkter har en dejlig mild duft, men er uden parfume og andre skadelige stoffer.

Shampoo Nordic er en mild og let skummende shampoo uden Silikone, SLS og SLES, som også kan anvendes til alle hårtyper. Denne har også en frisk duft af vilde frugter, krydret med duft fra sandeltræ, så det dufter af forår. Shampooen giver pga. aktive ingredienser som havtorn og multebær, håret styrke og glans, og samtidig virker den beroligende, hvis ens hovedbund er følsom eller irriteret.

Silje synes shampooen er super lækker, og hun er vild med duften. Vi fordeler shampooen og masserer den ind, så den skummer op, hvorefter vi skyller ud. Nogle dage gentager vi processen en gang.

Conditioner Nordic er en skøn balsam til alle hårtyper, som giver håret fylde og glans, mens den giver håret den bedste beskyttelse og gør håret silkeblødt – hvilket Silje elsker. Duften er skøn og håret efterlades silkeblødt og lige til at rede ud.

Hair & Scalp Mask er en plejende og nærende hårmaske med en dejlig frisk duft. Den kan anvendes til alle hårtyper. Hårmasken bidrager til en sundere hovedbund og tilfører fugt og glans til håret. Hårmasken har bl.a. mentol, hvilket virker afkølende og gør, at hårvasken er velegnet til at modvirke en irriteret hovedbund. Man anvender Hair & Scalp Mask i fugtigt nyvasket hår, hvor den skal masseres ind i hovedbund og forledes ud i resten af håret. Masken skal virke i 20 minutter, hvorefter den skal skylles ud. Masken er virkelig lækker, og Silje følte, hun var på spa, mens hun fik sin hårkur.

Raunsborg lever som altid op til forventningerne! Deres produkter er så gennemførte helt fra emballage til indhold! Der er tænkt over tingene og intet er overladt til tilfældighederne.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Produkterne er super gode, har en skøn duft, er uden skidt kemi og efterlsder håret sund, nærende og glansfuldt

Kvalitet: MEGET GOD – Raunsborg ER kvalitet. Hele vejen igennem.

Pris: MEGET GOD – Jeg synes, priserne er super fine. Raunsborg er god kvalitet og sammenlignet med andre kvalitetsprodukter, synes jeg Raunsborg har en fair pris.


Vores tester Malene har testet en række hårprodukter fra Raunsborg. 

De testede produkter er en del af den let parfumerede Raunsborg Nordic serie, og indeholder flere naturlige aktiver, som alle er tilsat for at bidrage med fugt og næring og dermed mindske udtørring. 

Malene fortæller:

Raunsborg Nordic Shampoo er en lækker shampoo udviklet til alle hårtyper. Shampooen dufter godt og virker ikke tyngende. Et kæmpe plus for mig er, at denne shampoo er uden silikone og SLS/ SLES-sulfater, da mine naturlige krøller dermed samles i stedet for at kruse. 

Hvis man ikke er vant til at bruge produkter uden silikone og sulfater skal man være opmærksom på, at disse normalt skummer lidt mindre end produkter, som indeholder silikone og sulfater. Håret bliver dog ikke mindre rent af den årsag. 

Raunsborg Nordic conditioner lod jeg sidde et minuts tid og oplevede at mit hår blev efterladt blødt og let at rede ud. Det samme oplevede jeg med Hair & Scalp Mask, som dog skal sidde lidt længere for optimal effekt. 

Jeg bruger normalt ikke mange stylingsprodukter, så det var nyt for mig at prøve Raunsborg Nordic saltvandsspsray. Sprayen fungerer godt, hvis stylingen skal gå stærkt, og man godt kan lide ”strand-looket”. Med et par sprøjt og lidt tørretid ender man med skønt strand-hår uden en større indsats. 

Raunsborg Nordic Multi-oil kan både bruges på huden, men også i håret for at tilføre ekstra glans og fugt. Jeg brugte olien med godt resultat efter føntørring/brug af glattejern for både at fugte håret, men også tage det værste krus. Husk at påføre i spidserne for at undgå, at håret fedter.  

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – det er nogle lækre produkter, som dufter dejligt.  

Kvalitet: GOD – produkterne gør, hvad de skal og har desuden et flot design

Pris: MIDDEL – prisen er i den høje ende, men det er overkommeligt, da produkterne er drøje i brug


Den seneste måned har vores tester Aynur testet hårplejeprodukter fra Raunsborg

Aynur fortæller:

Jeg har haft fornøjelsen af at teste Raunsborgs super smukke hårplejeprodukter fra Nordic serien. Jeg har tidligere testet produkter fra Raunsborg og har været super glad for dem, og derfor har jeg glædet mig ekstra meget til at teste Nordic serien. 

Raunsborg er en dansk virksomhed, hvor de har fokus på naturen og tror på, at naturen er det bedste for huden. Hvilket også tydeligt ses på Raunsborgs emballage, som er dekoreret med ting og ingredienser fra naturen, hvilket gør det ekstra lækkert at se på.

Jeg har testet nedenstående produkter fra Raunsborg som tilhører Nordic serien:

  • Multi Oil Nordic 100 ml – 179,95 kr.
  • Shampoo Nordic 200 ml – 129,95 kr.
  • Conditioner Nordic 200 ml – 129,95 kr.
  • Hair & Scalp Mask Nordic 200 ml – 169,95 kr
  • Herb & Sea Salt Spay Nordic 200 ml – 109,95 kr.

Raunsborg Nordic serien indeholder aktive produkter fra den nordiske natur, som giver den ønskede effekt for din hud. Jeg har været enorm glad for samtlige produkter, jeg har testet, og jeg tænker, at jeg også fremadrettet vil bruge nogle af produkterne.

Multi Oil 

Denne olie er multifunktionel, dvs. den kan bruges til både hår, ansigt og krop. Under testperioden har jeg især brugt den i mit hår og på min krop, især på benene. Mit hår er ekstremt tørt, og derfor plejer jeg altid at anvende olie i håret, lige efter bad. Det produkt jeg plejer at bruge kostede mig en formue, og olien fra Raunsborg har givet mig samme effekt til ca. halv pris af, hvad jeg plejer at give, som nævnt tidligere så kan olien også anvendes på kroppen og ansigtet for at give lidt ekstra fugt, hvilket er et ekstra plus. Efter jeg har anvendt olien dagligt i mit hår, har jeg kunne mærke synlig effekt, da mit hår føles markant blødere og sundere at se på. 

De ingredienser multiolien indeholder, er bl.a. mandel, hybenolie, ekstrakter fra hvid radise som tilfører fugt og beskyttelse samt fremmer fastheden i huden. 

Duften på olien er skøn og mild og er super lækker at bruge, da den ikke fedter og trænger hurtigt ind. Olien her vil fremover have en fast plads i vores badeværelse. 

Shampoo

Med Raunsborg Nordic Shampoo får du en mild og let skummende shampoo, der både er velegnet til mænd og kvinder. Produktet er frit for sulfater, og hvis man prioriterer en sulfat fri shampoo, så er Raunsborg Nordic Shampoo et godt bud. Selvom shampooen er sulfat fri, så renser shampooen i dybden. Shampooen har en frisk duft af vilde frugter og sandeltræ, og det er en skøn duft, der spreder sig i badeværelset efter bad.  

Shampooen indeholder bl.a. havtorn og multebær, der sikrer håret styrke og glans og samtidig virker disse to ingredienser også beroligende på hovedbunden, hvilket er en fordel for personer med en irriteret eller følsom hovedbund. Shampooen indeholder også sukkerroe og hvedeekstrakter, der er med til at tilføre fugt og styrke til håret, uden at udtørre hovedbunden eller håret. Shampooen lover at give både fylde og volumen – dette har jeg dog desværre ikke oplevet. 

Conditioner

Balsammen er plejende og blødgørende, og den giver fugt og skaber glans i håret. Mit hår er blevet meget mere filtret og tørt med tiden, hvilket betyder, at jeg har haft det sværere ved at redde håret også i bad. Men med denne balsam har det været dejligt nemt at rede håret. Mit hår bliver så dejlig blødt og får en lækker duft af vilde frugter og sandeltræ. Men igen her opnår mit hår desværre hverken fylde eller volumen, som produktet lover.

Hair & Scalp Mask

Med Raunsborg hår og hovedbundskur får man en hårkur der både tilgodeser ens hår og hovedbund, da den har beroligende effekt på hovedbunden. Produktet her er rig på antioxidanter, og indeholder ekstrakter fra bl.a. havre og humle, og med ingredienser fra den nordiske natur, går hårkuren ind og styrker og opbygger håret på ny, og samtidig går den ind og tilfører håret fugt og glans. Hår og hovedbundskuren fungerer ved at man anvender det på fugtigt hår, man masserer det først i hovedbunden og herefter fordeler det i resten af håret. Så lader man kuren sidde i 20 min, for til sidst at skylde håret i lunket vand. Hårkuren er yderst nem at fordele i håret, da det har en let og cremet konsistens, og ligeledes var den nem at skylde ud, og resultatet efter anvendelsen var blødere og mere glansfuldt hår.

Herb & Sea Salt

Produktet her giver et godt hold, løft til håret og skaber det helt perfekte beach look, med bl.a. mineralsk salt. Saltvandsspray fra Raunsborg indeholder et urtekompleks, der nærer og plejer samt forebygger skadet hår. Det er simpelthen den bedste saltvandsspray jeg har haft, den giver perfekt hold i håret og samtidig er den rigtig god og drøj med en behagelig duft. Jeg har prøvet en del saltvandssprays fra andre mærker, som gjorde mit hår fedtet eller stift, men dette har ikke været tilfældet med saltvandspray fra Raunsborg. Rigtig god til at få frisuren til at holde i mit, ellers meget, glatte hår og så er det nemt at redde igennem og bliver ikke kunstigt at se på. Saltvandssprayet kan både anvendes i vådt og tørt hår. Da jeg har tendens for at have strittende hår, har jeg også anvendt sprayen i tørt hår, hvilket har fungeret rigtig fint. 

Nytteværdi: GOD – Det er dejligt med velplejet hårprodukter. Jeg bruger hårprodukter hver dag, og derfor er denne hårproduktserie nytteværdi.

Holdbarhed: GOD – De fleste produkter i Nordic serien holder længe pga. konsistensen, da de er drøje i brug.

Pris: MEGET GOD – Absolut pengene værd og fair pris sammenlignet med lignende produkter på markedet.

Kvalitet: MEGET GOD – Man er slet ikke i tvivl, at det er et kvalitets produkt, man har med at gøre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af XPLORA XGO3