TEST af Hust and Claire flyverdragter – Testfamilien
TEST af Miiego Miiparty Go

TEST af Hust and Claire flyverdragter

Flere af vores testere har den seneste måned testet flyverdragter fra Hust and Claire. Her kommer deres anmeldelser. 


Vores tester Lene har sammen med deres tvillinger Ella og Elliot på knap 22 måneder testet de lækreste flyverdragter fra Hust & Claire model Otine og Orlando. 

Vores børn er i en ude vuggestue og elsker generelt at være ude i al slags vejr. Derfor er det vigtigt for mig, at alt deres overtøj har et højt vandsøjletryk og en god åndbarhed, så de ikke bliver kolde, våde og kan ånde i det. Flyverdragten fra Hust & Claire har et vandsøjletryk på 10.000 mm og en åndbarhed på 5000. 

Vi bor tæt på en dyrskov, og her har flyverdragten også været i brug. Så om det har været at sidde på jorden, fodre rådyr, eller være ude i flere timer og lege i haven, så har den virkelig klaret det til UG. Ungerne har været tørre og dejligt varme, når de blev taget ud af flyverdragten.

Jeg elsker også, når en flyverdragt ikke kun er praktisk. Åhh hvor jeg husker den, jeg havde som barn. Den var i skrig farver og virkede mest af alt som en oppustelig dragt, der gjorde det meget svært at bevæge sig. Lad os sige at flyverdragterne, som vores unger har været så heldige at teste, har været alt andet. 

Jeg valgte Otine, midnight til vores datter, som er så fin, med smukke og gennemførte detaljer med alt fra guldknapper, flæser og det fineste blomsterprint i røde, rosa og brunlige nuancer. Så fin og feminin, lige efter min smag. Til vores søn, som er en rigtig bulderbasse, valgte jeg Orlando, som er en tofarvet flyverdragt i mørkeblå og brunlige nuancer. 

Begge er fuld forret, har aftagelig hætte, refleks striber, elastikkanter, og så er et lille hul til tommelfingeren, der lige nu er for stort til ungerne, men jeg tænker vil fungere rigtig fint lidt senere hen. Begge har lukkes med lynlås samt knapper og har, for at børnene bedre kan bevæge sig, elastik i ryggen. Derudover er der lynlås så støvler nemt kan komme indenunder, samt justerbare stropper. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier; Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger fem ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god. Lækkert materiale, og mange muligheder.

Holdbarhed/kvalitet: God åndbarhed og højt vandsøjletryk. Virkelig lækkert materiale. Selv efter en måned viser den ikke nogen brugsspor. 

Pris: God. Den koster 899, som jeg synes er en helt fair pris for en flyverdragt. Hvis man tænker på, at den er lavet af slidstærkt materiale og kan bruges hver dag i en hel sæson (forhåbentligt), synes jeg, at det er en virkelig fin pris. 


Vores tester Line har sammen med hendes datter Nora testet Otine flyverdragt fra Hust and Claire.

Line fortæller:

Nora har været så heldig at få lov til at teste flyverdragten Otine fra Hust and Claire. Hun har modtaget modellen chinchilla, og hun elsker det fine leoprint – men det er også virkelig fint. Derudover har flyverdragten rigtig mange fine detaljer: Gyldne trykknapper, flæse på skulderen og reflekser ved skulderne og ved maven.

Den åbnes fortil ved hjælp af en lynlås med hagebeskytter og har en aftagelig hætte, der sidder fast med trykknapper på halskraven. I armåbningerne har den elastikkanter og snefang, hvor der et lille hul til tommelfingeren. Ved benene er der også elastikkanter, og de kan udvides med en lynlås-slids. Det hjælper Nora til bedre at kunne tage flyverdragten på og få den udenpå støvlerne. Der er desuden justerbare, støvlestropper i gummi, så den ikke kravler op ad benene, og man undgår derved regn og sne kan lande i støvlerne. Og så er det ret praktisk, at de er lavet af gummi, så de nemt kan tørres af.

Indvendigt er det blødeste fleecefór i halskraven, armåbningerne og kroppen, mens hætten, ærmerne og benene har et glatvævet for. Nora er en meget aktiv pige og elsker at klatre i træer, lege på legepladser mm., så for mig er det vigtigt, at den er med god funktionalitet. Vi har haft den i brug et par gange i skoven, og den giver hende god bevægelighed og virker også slidstærk. Den er miljøvenligt imprægneret af BIONIC-FINISH® ECO-imprægnering, så den er nem at tørre over med en klud. Alt i alt en rigtig lækker flyverdragt, som vi helt sikkert får stor glæde af henover.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD: Det er vigtigt med godt overtøj, som både er funktionelt og i en god kvalitet.

Holdbarhed: MEGET GOD: Flyverdragten virker slidstærkt, og selvom Nora har klatret og hoppet i vand kan det ikke ses på den.

Kvalitet: MEGET GOD. Lækker kvalitet og med rigtig mange fine detaljer.

Pris: MEGET GOD: Flyverdragten koster 899,95 kr., hvilket er en god pris set i forhold til kvalitet, design og funktionalitet.

 


Vores tester Kristinas datter Alva på 15 mdr. har igennem den sidste måneds tid testet Otine flyverdragt fra Hust & Claire. 

Kristina fortæller: 

Til at starte med, må jeg bare lige sige, at det her print er så vanvittigt smukt! Helt navy-blå og med det skønneste blomster/natur-print. Og så har den de sødeste flæser på skuldrene, som gør den ekstra piget, og det elsker vi altså herhjemme.

Alva er 15 mdr. gammel, og det her har været hendes første rigtige flyverdragt. Nogle af de ting, som jeg har lagt mærke til har været rigtig gode for et lille barn er bl.a.: Hul til tommelfingeren i snefanget i ærmerne, elastik over ryggen, som får dragten til at sidde godt på plads og forstærket numse og knæ. Især hvis man har et barn, der endnu ikke er begyndt at gå. Desuden synes jeg, at det er dejligt, at man har mulighed for at knappe hætten af.

Jeg ved ikke super meget om det tekniske, når det kommer til overtøj, men hvis der er noget, jeg altid kigger efter, så er det vandsøjletrykket – overtøjet SKAL simpelthen kunne holde vand ude. Denne flyverdragt har et vandsøjletryk på 10.000, så det er helt perfekt. 

Der har ikke været minusgrader, mens vi har testet flyverdragten, men vi har været på lange ture på nogle af de koldeste dage, hvor Alva uden problemer er blevet holdt varm, og jeg er helt sikker på, at den kan holde hende varm i meget koldere vejr. 

Alva har testet str. 86, og den passer hende helt perfekt. Der er god plads i dragten til, at hun kan sætte sig på hug og kan kravle i den, men uden den kommer til at se for stor/slasket ud på hende. Det skal også lige nævnes, at selvom Alva kravler rundt på både græs og fliser, så er dragten stadig pæn – faktisk ser den ud som ny.

Altså er det en skøn flyverdragt, som både holder varm og tør og samtidig ser smuk ud. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – En flyverdragt er jo uundværlig, og denne har alle de detaljer og specifikationer, man kunne ønske sig.

Holdbarhed: GOD/MEGET GOD – Det er selvfølgelig svært at vurdere på så kort tid, men den holder til at kravle på fliser uden problemer indtil videre.

Pris: MEGET GOD – Flyverdragten koster 899,95 kr., og det synes jeg er en god pris for en flyverdragt, der sidder så godt, og derudover både er flot og slidstærk.

Kvalitet: MEGET GOD – God bevægelighed, god pasform, højt vandsøjletryk og flot design.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Miiego Miiparty Go