TEST af Hust and Claire vest – Testfamilien
TEST af Cozze pizzaovn fra Coolshop.dk

TEST af Hust and Claire vest

Flere af vores testere har testet overtøj fra Hust and Claire. Her kommer deres anmeldelser af vesten: 


Vores tester Elena har sammen med sønnen Obie på 9 år testet overtøj fra Hust and Claire. Modellen hedder Einar i farven Duck Green. Størrelsen går fra 80-164.

Elena fortæller:

Obie har testet denne smukke vest i modellen Einar. Vesten er halvt foret og er perfekt til forår og efteråret. Om vinteren kunne man bruge den under eller over en softshell jakke for at holde på varmen. Som sagt er det en vest, som er bedst egnet til efterårets kulde, da den ikke er 100 % vandtæt bliver den for kold til vinter. Farven Duck Green er helt støvet grøn og virkelig smuk, når først den kommer på. Modellen er lang, så den går lige lidt ned bagpå – det varmer lidt hen over numsen. I midten er der en lynlås, og den har også en brystlomme samt lommer i hver side.

Vi har været en tur i skoven, så vi virkelig kunne teste vestens færdigheder af. Obie kommer fra en skovbørnehave i sin tid, og siden da har han elsket at være udenfor og udforske naturen og dyrene omkring sig. Dette gør, at han er ude i mange timer og er meget aktiv. Derfor får han ofte varmen og ville ende med at tage sit overtøj af. Her er vesten et virkelig godt alternativ til en vinterjakke evt. med en fleece under. Vesten holder fint vinden ude, men ikke regnen. Det begyndte at regne på vores tur i skoven, og her blev den våd.

Modellen Einar sidder godt tæt ind til kroppen – dog med plads til en fleece eller strik indenunder. Den har lommer i siderne, som er geniale, når det kommer til børn for lige meget alder, så finder de 117 ting på deres vej, som skal med hjem bagefter.


Obie fortæller:

”Vesten er virkelig fed, og så er den grøn, hvilket er min yndlingsfarve. Den føles blød og vamset, og man mærker ikke, man har den på. Det gode er, at jeg ikke sveder i den.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:
Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Overtøj er en dyr post hos børnefamilien, og derfor er det fedt, at Hust and Claire har lavet en god kvalitetsvest til en overkommelig pris.

Holdbarhed: MIDDEL – Vesten er testet i det kolde efterår og ikke i snevejr, så om sne og kulde holdes ude vides ikke helt. Vesten er testet i regnvejr, og her holder den ikke tæt. Den er vindtæt, men ikke vandtæt.

Pris: MEGET GODT – Prisen er 449,95 kr., hvilket stemmer meget godt overens med kvaliteten på vesten.

Kvalitet: GOD – Som sagt er vesten virkelig lækker og blød i kvaliteten. Dog er det et minus, at der ikke er taget højde for, at den skal være vandtæt, så dette gør, at den ikke får topkarakter her.


Vores tester Maria har sammen med datteren Anna Kathrine på 9 år og Noah på 6 år, testet 2 veste fra Hust & Claire.

Maria fortæller:

Vi har været så heldige at modtage 2 lækre veste fra Hust & Claires efterårskollektion. Deres veste er virkelig fine, med god pasform, og fine detaljer. 

Anna og Noah har modtaget følgende fra Hust & Claire:

  • 1 stk Emily vest i farven purple fig – 450,00 kr.
  • 1 stk Einar vest i farven duck green – 450,00 kr.

Vestene er lækre puffede med fine detaljer, som på Einar vesten består af en fed brystlomme og en fed brunlig nuance mærke og på lynlåsen.

 

 Emily vesten har også de fineste detaljer i form af, at den er faconsyet har de fineste flæser på skulderne, og den har guld lynlås. 

Vestene har en masse bevægelig i sig og er perfekt til at klatre i træer i.

Begge veste er vind og vandafvisende samt af 100% polyester og har gode lommer.

Et ekstra plus er, at de hurtigt og nemt tørre efter en vask og tåler at blive leget i, perfekte til de kølige dage, hvor en jakke endnu er for varm.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Efter min mening i must i en børne garderobe, til overgangen i efterårsperioden

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD – Under hele testperioden har overtøjet hold facon, og der vises ingen tegn på slid, fnuller eller andet, vestene er stadig puffede og lækre i kvaliteten.

Pris: GOD – Vestene koster 450,00 kr. stk. Priserne er meget rimelige, det er meget vest med fine detaljer, som man får for pengene.

Kvalitet: MEGET GOD – Rigtig lækker kvalitet, blødt, vamset, og lunt. Det lever meget op til forventningerne herhjemme.


Vores tester Marck har haft fornøjelsen af at teste sammen med Karla på 8 år Emily vesten fra Hust & Claire.

Marck fortæller:

Vi har haft fornøjelsen af denne lækre vest fra Hust & Claire. Vesten er halvforet og med nogle fine flæser ved skuldrene. Det først jeg bemærkede var kvaliteten af vesten, super lækker og ikke mindst farven, som passer perfekt ind i efterårets farver.

Normalt har mine børn aldrig brugt veste, men nu gav vi det en chance, og det har været en stor succes for Karla. Hun elsker den vest. Karla synes, at den er virkelige lækker og dejlig varm, og så matcher den godt til mange af hendes andre ting. Det jo vigtigt for en pige på snart 9 år. Ja selv veninderne er misundelige.

Den er lavet af 100% polyester og kan vaskes på 40 grader. Desuden er vesten vandtæt: 3.000 mm. og åndbar: 3.000 g/mm2, hvilket er et kæmpe plus til efterårets blæsende og våde vejr. Det ikke sidste gang, vi køber en vest, og prisen afskrækker heller ikke mig. Den er ret så fornuftig med den kvalitet vesten har. Stor anbefaling herfra og særligt fra Karla.

Nytteværdi – God

Holdbarhed – Meget god

Pris – Meget god

Kvalitet – Meget god


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Cozze pizzaovn fra Coolshop.dk