TEST af Gonge tumletop mini fra Legeakademiet – Testfamilien
LÅGE 5 I TESTFAMILIENS JULEKALENDER 2022

TEST af Gonge tumletop mini fra Legeakademiet

Vores tester Line har sammen med sine to børn Malthe på 3 år og Lærke på 6 mdr. testet Gonge tumletop mini fra Legeakademiet

Line fortæller:

Tumletoppen fra Gonge er på kort tid blevet den fortrukne favorit her hjemme, når der skal tumles. Både Malthe på 3 år og Lærke på 6 mdr. har stor gavn af den selvom det er mini udgaven.

Puden i bunden af tumletoppen gør det ekstra behageligt og blødt at gå en snurretur og med gummi dutter i bunden slipper man for, at den skøjter rundt nede i toppen ø.

Malthe forsøger selv at svinge sig rundt, og når det skal gå ekstra stærkt giver mor eller far et skub. Lærke nyder at ligge i den og blive stille kørt rundt. Det udfordrer og forbedrer børnenes vestibulære sans og er med til at give dem bedre balance, hvilket er et kæmpe plus hjemme ved os, hvor vi elsker at udfordre os selv motorisk.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Det er vigtigt for os at have noget i hjemmet, som er med til at styrke vores børns motorik, og så er det et kæmpe plus, at det kan være en leg samtidig for børnene.

Holdbarhed: MEGET GOD – Tumletoppen kan bruges fra børnene er helt små og op til ca. 4 års alderen. Herefter er den oplagt at give/sælge videre til andre, som vil have gavn af den, da den er i god kvalitet, som kan holde mange år frem.

Pris: GOD – Prisen på tumletoppen uden pude er 359,95 kr., og lige nu kan du købe en samlet pakke med top og pude til 634,45 kr hos Legeakademiet.

Kvalitet: MEGET GOD – Tumletoppen er lavet af slidstærkt matriale, som kan tåle det meste (også at børnene er lidt hårde ved den), hvilket gør den oplagt til at gå i arv, når egne børn er blevet for store til den.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÅGE 5 I TESTFAMILIENS JULEKALENDER 2022