TEST af Baby Jogger City Mini GT2 – Testfamilien
TEST af Twistshake Tour klapvogn

TEST af Baby Jogger City Mini GT2

To af vores testere har testet Baby Jogger City mini GT2

Anna Kathrine fortæller

“Det var med stor glæde, da vi blev valgt til at teste en lækker City Mini GT2 fra Baby Jogger.

Jeg kender udmærket Baby Jogger og for mig repræsenterer de toppen af lækre vogne, som kan bruges fra nyfødte og op til 3/4  års alderen. Vi havde en City elite, da vores søn brugte klapvogn, så vi glædede os meget og havde store forventninger, til at skulle prøve City Mini GT2 til vores datter Andrea på 2 år.

Den nye City Mini GT2 kommer med en masse nye opdateringer – fx stilrent design, ny opdatering af håndbremsen, matsort stel samt de punkterfrie hjul har fået et nyt udseende.

Babyjoggeren er super at køre med, bl.a. pga. det drejbare forhjul, som gør den nem at navigere rundt med. Dette kan også fastgøres, men vi bruger altid vognen med drejbar funktion. Baby Joggeren er en perfekt by model og har en lille kurv nedenunder, hvor der kan være det vigtigste i. Vi har dog også testet City Mini GT2 både i skov og på landet og den har klaret turen uden problemer og vigtigst Andrea har siddet trygt og godt hele turen. Jeg elsker den gode komfort og støtte, også er det bare en flot vogn at trille rundt med.

City Mini GT2 har en vægtkapacitet på 27 kg og kan derved klare rigtig meget. Der er fuldt liggemål på 97 cm og børnene sover godt i den. Vi bruger ofte kun klapvogn om sommeren, da det er mere svalt og køligt for de små at putte, bl.a. pga. ventilation i toppen, som også nemt kan dækkes til igen med vindcoveret, som er fastmonteret. Når kalechen er slået ud er der kighuller i toppen, så man hele tiden let kan se til de små. Denne funktion er også en god underholdningsfaktor (gemmeleg), som begge vores børn og vi har brugt lang tid på.

Vognen er nem at slå sammen, man trækker blot i nr. 1 og nr. 2 også folder den sig hurtigt sammen. En smart lille detalje er den lille lås, som er på siden, så klapvognen forbliver slået sammen. Det betyder meget, hvis man skal løfte den ind og ud af bilen, eller have den med på ferie og dette har jeg manglet ved vores tidligere model, så et helt klart plus. Vognen vejer blot 10 kg og er derved fin at løfte og transportere rundt.

Jeg synes, at designet er så flot og vognen klæder både mor og far, og vi er begge virkelig glade for modellen. Vi håber, at den kan komme med på en længere ferie i slutningen af året. Derudover synes jeg, at det er rigtig smart at klapvognen kan laves om og bruges til nyfødte, blot ved at ændre toppen 😊

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – For os har en klapvogn en stor værdi i hverdagen. Vognen er nem og hurtig lige at tage med over i dagplejen, eller smide i bilen, når vi skal på tur.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi kender kun Babyjogger som en langtidsholdbar investering og jeg er er sikker på at City Mini GT2 er ingen undtagelse.

Pris: GOD –  Prisen står til 2.799 kr., hvilket er mange penge, men en klapvogn, med så mange funktioner og muligheder, som denne er en af de større investeringer ift. børn, som vi har været mest glade for.

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg elsker kvaliteten og komforten i vognen. Jeg kan tydeligt mærke, at vognen er i en god kvalitet og der er tænkt over deltaljerne og funktionaliteten for både barnet og den voksne.


Michelle fortæller:

“Vi har været så heldige at modtage en Baby Jogger City mini GT2 til Elijas.

Jeg vil gerne indrømme at denne klapvogn stod øverst på ønskeseddelen til Elijas 1-års fødselsdag. Så da vi fik muligheden for at teste denne vogn, var begejstringen meget stor.

Som sagt havde vi ønsket os en Baby Jogger til Elijas. Vi havde hørt så meget godt om dem, og vi søgte en god og stabil/robust vogn, men som kunne klappes nemt sammen og tages med i bilen. Elijas er nr. 4 i rækken og har 3 brødre og den klapvogn vi havde til de 3 store, var bare så meget større og mere besværlig at have med på farten. Derfor havde vi udset os en Baby Jogger, og vi er på ingen måde blevet skuffet.

Klapvognen har et enkelt og rent design, sædet er integreret med en 5-punktsele som er justerbar. Kalechen er stor og kan trækkes langt ned så den giver god skygge på de solrige dage, eller beskytter mod vind og vejr på de dårligere dage. På bagsiden af ryggen er der snoretræk, så man kan indstille ryggen trinvis eller ligge ryggen ned, så der kan sagtens tages en middagslur i vognen. Der er også ventilation når ryggen/sædet er lagt ned, så der ikke bliver for varmt inde under kalechen imens barnet sover.

Oppe på kalechen er der to kighuller/vinduer som lukkes med magnet, der gør det let at holde øje med barnet hele tiden, selvom kalechen er slået helt ned. Fodstøtten kan justeres så der altid er god komfort for barnet, lige meget om barnet sidder eller ligger ned i vognen.

Klapvognen har punkterfrie hjul, samt affjedring i alle hjul, så vognen kan nemt tages med på tur, både på landet, i skoven, ved vandet eller en tur inde i byen. Forhjulet er drejbart men kan låses. Varekurven under vognen er let at komme til fra alle sider og er godkend til en max vægt på 5 kg. Stellet er justerbart, det gør vognen mere komfortabelt for os forældre at køre med. Klapvognen har også en håndbremse i højre side, så den er nem at komme til. Til sidst vil jeg nævne at den kan klappes sammen med én hånd, det er virkelig smart, når man bære barnet i den anden arm, samt den fylder ikke særlig meget, og er nem at have med i bilen/på farten.

Jeg vil klart anbefale denne klapvogn til alle børnefamilier. Vi er superglade for vores og bruger den flittigt da den er så nem at tage med sig. Med denne vogn er jeg sikker på at vi har en klapvogn der kan holde mange år ud i fremtiden.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. En klapvogn er simpelthen uundværlig når man har små børn, og denne fra Baby Jogger er perfekt, da den kan klappes sammen og kan være i næsten alle biler.

Holdbarhed: MEGET GOD. Klapvognen er robust og kan holde til at man også køre på lidt mere ujævnt underlæg, samt at den har en max vægkapacitet på 27,5 kg så Elijas kan bruge den i mange år endnu. (den kan faktisk også bære vores ældste søn på 8 år, hvis det skulle være)

Pris: MEGET GOD. Jeg har set vognene på tilbud helt ned til 2500,- og jeg synes personligt at den er alle pengene vær, jeg ville bestemt anbefale klapvognen til alle børnefamilier.

Kvalitet: MEGET GOD. Pris og kvalitet hænger oftest sammen, og ved køb af denne vogn får du altså en klapvogn hvor kvalitet en i top, lige fra komforten i sædet til køreevnen. Jeg har intet dårligt at sige om denne vogn.


 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Twistshake Tour klapvogn