Mie og kæresten anmelder RESTAURANT REMISEN på Nyborg Havn – Testfamilien
TEST af Tacto Doctor, ærteposer og sansebolde i samarbejde med Legeakademiet

Mie og kæresten anmelder RESTAURANT REMISEN på Nyborg Havn

Mie og Thomas var inviteret til hvad der skulle vise sig at være en uforglemmelig aften på Restaurant Remisen i Nyborg – i forbindelse med en juletur arrangeret af Visit Nyborg.

Restauranten ligger i de smukke lokaler, der engang husede værkstedet for De Danske Statsbaners godstog. Menuen er inspireret af deres samarbejde med Nyborg Destilleri (som ligger på stedet), og byder på et utal af smagsoplevelser.

Thomas fortæller:

Forventningerne til aftenens restaurant besøg var ikke høje og ambitionen var at få stillet vores sult og så tilbage til hotellet da vi også havde planer den efterfølgende dag.

Men allerede da vi stod ud af vores TAXI steg vores forventninger til nye højder. Vi ankom kl. 19:30 og den flotte nyrenoverede gamle DSB-bygning så meget imødekommende ud med en kæmpe glasgavl ind til en hyggeligt indrettet restaurant.

Vi blev taget imod af den ene af aftenens tjenere, som allerede vidste hvem vi var og bad os tage plads i to store lænestole i barområdet. Her fik vi fortalt hvad vi skulle igennem denne aften. Og endnu engang røg forventningerne i vejret.

Vi blev bedt om at vælge en Cocktail til vores starters (se menu nederst på siden) hvor Whisky, Gin, Vodka og akvavit var fra eget destilleri, som befandt sig i de tilstødende bygninger.

Vi blev bedt om at kigge os lidt omkring mens de lavede vores Cocktails, (Vi valgte begge en cocktail fra GIN kortet. GIN HASS & GIN PINK GRAPE).

Den utrolig flotte bygning som restauranten ligger i, var tidligere blevet brugt af DSB. Deraf navnet på restauranten ”Remisen”. Den var flot renoveret uden at glemme bygningens oprindelige funktion og atmosfære.

Der er en shop i barområdet hvor man kan købe de forskellige flasker, som bliver fremstillet på Nyborg Destilleri. Whisky, Gin, Vodka, Akvavit og en efter sigende fremragende kaffe likør.

Tilbage i barområdet fik vi vores Starters (rødbedetatar, confiteret and og fladbrød) serveret på en planke sammen med vores Cocktails. Derfra kunne vi læne os tilbage og blive serviceret af to oplagte og meget servicemindede tjenere som med et glimt i øjet og god humor førte os sikkert gennem den bedste madoplevelse vi længe har oplevet.

Til forret fik vi Surdej – brioche – maltbrød m. andefedt – ristede kerner – friskost – mild æbleflæsk – smør m. karse, citronmelisse, kørvel.

Da Mie ikke er til fisk og skaldyr, fik vi også lige sat kokkens opfindsomhed på prøve da han med 5 min. varsel lige skulle trylle lidt alternativer frem til Mie, den lille test bestod Remisens personale selvfølgelig også.

Kold pocheret torsk derudover Saltet & stegt sild og tilsidst Pocheret æg var vores forretter.

Efter ca. 8 – 9 retter blev vi bedt om at hente vores jakker og vente i baren. Vi fik os her en tiltrængt pause fra maden og vinen, og så stod den på guidet tour i Nyborg destilleri.

Vi hørte om baggrunden og de spændende historier der knytter sig til stedet samt fik en forklaring på fremstilling af spiritus. For at understrege hvor gennemført det hele er, så har de skaffet et renoveret veterantog fra Tyskland med godsvogn som opbevaringsreol til de mange tønder Spiritus.

En lille halv time senere klogere og oplyste sad vi igen ved vores bord og var klar til de sidste retter samt dessert.

Hovedretten bestod af Ryg af gris samt Andebryst og til dessert kom Julekage, Cannoli og selvfølgelig Risalamande.

Denne totaloplevelse og timelange forkælelse af super kompetent personale vil være noget vi sent glemmer og vi kommer helt sikkert igen. Der blev serveret en super lækker vinmenu til alle retterne, som var særlig udvalgt af det dygtige personale.

Tiden stod stille fra kl 19:30 til kl. 01 om natten. Og da vi var de sidste det var tilbage i restauranten, spurgte vi om vi måtte kigge ud i køkkenet og sige tak for en fantastisk aften til kokken og hans personale.

Denne ultimative madoplevelse og fremragende service sluttede selvfølgelig af med at vores tjener tilbød at køre os ud til vores hotel da der sikkert pga. julefrokoster i byen var lang ventetid på en TAXI.

Tak til Personalet på Restaurant Remisen for en Anbefalelsesværdig madoplevelse.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Tacto Doctor, ærteposer og sansebolde i samarbejde med Legeakademiet