Besøg på Experimentarium – Testfamilien
TEST af Alvilda – Halloweenpakke

Besøg på Experimentarium

Vores tester Mie har besøgt Experimentarium i sommer, her kommer hendes anmeldelse:

Mie Fortæller:

Vi har besøgt Experimentarium, som er et kæmpe hit for drengene, hvor man kan få mange timer med leg og sjov til at gå. Vores børn er 4,5 og 7 år, hvilket er en god alder, da de kan lave mange ting.

Vi besøgte mange udstillinger, men jeg vil gerne fremhæve Pulstorvet, som en virkelig sjov familie aktivitet, især hvis man er en konkurrencepræget familie, så skal jeg love for, at der bliver gang i den. På Pulstorvet opretter man et hold på skærmene i midten, hvor man finder på et holdnavn og får taget et holdbillede. Derefter går man i gang med at prøve de forskellige aktiviteter. Man tjekker ind på hver aktivitet, som tracker din aktivitet og tager et billede af jer inde i de forskellige aktiviteter.

Vi prøvede blandt andet en jorden er giftig bane i balancekøkkenet, hvor man skulle trykke på knapper rundt omkring, når de lyste. Det gik der i den grad sport i.

Derudover prøvede vi Dansebadet, hvor man danser efter en instruktør på storskærm.

Rodeostuen og Cykelskuret er bestemt også et besøg værd.

Vi besøgte også den nye interaktive biograf, hvor man selv skal deltage i filmen. Drengene synes det her var smaddersjovt, at man skulle hoppe fra tømmerflåde til tømmerflåde. Bevæge sig i tågen og danse lyset frem.

Lyslabyrinten er også altid et hit for alle aldre. Der kan man lege med lys i alle mulige afskygninger.

Flere gange om dagen er der et stort sæbebobleshow, som vi selvfølgelig også måtte prøve efter at have været i gang med at lave sæbebobler selv. Vores børn er ikke til at drive væk fra sæbeboblestationen, så nu besøgte vi også tagterrassen, hvor vi kunne lave sæbebobler udenfor.

 

Experimentarium kan varmt anbefales som en efterårsaktivitet for hele familien. Der er noget for alle aldre.

Billetprisen for børn 2-11 år er 135 kr, børn fra 12 og voksne 215 kr.

Man kan spise i restauranten eller selv medbringe mad og spise i deres kantineområde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Alvilda – Halloweenpakke