TEST af Babygym Garden Oasis aktivitetstæppe fra Amvina.se – Testfamilien
TEST af Magsmarters fra Randomshop

TEST af Babygym Garden Oasis aktivitetstæppe fra Amvina.se

Flere af vores testere har de seneste måneder testet Babygym Garden Oasis aktivitetstæppe fra Amvina.se her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Karina har sammen med sin datter Alberte på 2 måneder testet Babygym Garden Oasis aktivitetstæppe fra Amvina.se. 

Karina fortæller:

Vi har nu testet dette hyggelige aktivitetstæppe i en måned, og det fungerer helt perfekt for os. Alberte udforsker de mange funktioner tæppet har, og især det med at ligge og lave nakketræning på den søde lille kaktus pude er lige sagen herhjemme. Temaet med små have ting er så hyggeligt at ligge at kigge på og snakke om. 

Tæppet har mange forskellige funktioner – heriblandt en lille vandkande, der kan spille musik, og et spejl. Og mine lidt større børn har en fest med underlaget, som kan give flere lyde fra sig.  

Kaktus puden er den ting som Alberte, og jeg har brugt allerflest timer med. Den er helt perfekt til den første tid med en nyfødt. Og så er alle farver dejligt neutrale. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/ nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger sin spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

På baggrund af vores test ser denne således ud:

Nytteværdi: MEGET GOD – Tæppet har så mange brugbare funktioner. Så det kan bruges helt nede fra nyfødt stadiet og op til lidt større barn. 

Holdbarhed: GOD – Dejlige materialer, solide plastikringe i legetøjet. Underlaget er lidt tyndt. 

Pris: MIDDEL – 799 kr. koster tæppet. Det er et aktivitetstæppe i den dyrere ende, men med en meget høj kvalitet. 

De bedste anbefalinger fra os.


Mia fortæller:

Jeg har siden slutningen af januar 2023 testet Babygym Garden Oasis fra Amvina.
Der er flere forskellige funktioner, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Man kan for eksempel fjerne bøjlerne, så det kun er tæppet barnet bruger. Det er derfor nemt at folde sammen og have med på tur, når man skal nogen steder.
Vi har herhjemme brugt det med bøjlerne, da min søn i test perioden har været 6 måneder, men motorisk kun svaret til 4,5 måned (han er født for tidligt). Derfor har det ikke givet mening for os at fjerne bøjlerne, hvor legetøjet er monteret.
Min helt klare favorit er kaktus puden, som også medfølger. Den har virkelig gjort en fordel ift. at få banditten til at ligge på maven. At ligge på maven er ikke noget, som han har været så vild med, men vi har forsøgt at ligge ham op af puden, og det har han accepteret i nogen grad. Han har i hvertald ligget længere tid på maven sammen puden end uden.
Det er svært at fremhæve noget på aktivitetstæppet, fordi det kan så meget forskelligt, og det giver rigtig god mulighed for at få brugt sanserne, og så kan barnet lege på tæppet i længere tid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Magsmarters fra Randomshop