TEST af Off Road Pioneer fjernstyret bil fra Randomshop – Testfamilien
TEST af Babygym Garden Oasis aktivitetstæppe fra Amvina.se

TEST af Off Road Pioneer fjernstyret bil fra Randomshop

Vores tester Marie har sammen med hendes søn Liam på næsten 6 år testet Off Road Pioneer fjernstyret bil fra Randomshop.

Marie fortæller:

Vi har testet produktet, og hvis man ligesom jeg har et barn der er vild med fart, så er denne et virkelig godt køb. Det smarte ved denne er, at den ikke behøver meget plads at køre på, så den fungerer fint indenfor – men den fungerer endnu bedre udenfor. Den kører godt i forskelligt terræn og er nem at betjene, selv for yngre børn. Liams søster på 4 år kan nemt betjene den.

Bilen er i skala 1:14, og Liam synes den er stor og sej. 

Bilen vises frem og klippes ud af æsken.

Der medfølger et genopladeligt batteri til bilen plus en USB lader til at lade den op. Der mangler kun en USB-adapter. Bilen kan køre 10-20 min, inden den skal lades op. Vi har dog været heldige, at den holder op til 30min inden batteriet skal lades op. 

Man skal selv sørge for 2xAA batterier til fjernbetjeningen. Bilen er nem at betjene. Hjulene drejer, når man drejer på det runde, og den kan både køre frem og tilbage ved hjælp af finger-knappen. 

Liam viser den fjernstyrede bil frem samt radiosenderen (betjeningen). Her kan man rigtig se hvor stor den er. Bilen er i skala 1:14. 

Liam tester bilen udenfor. Hjulene er robuste, hvilket gør det nemt at køre i forskelligt terræn.

Her vises alt det, der medfølger i æsken. 

Vi har testet Off Road Pioneer fjernstyret bil i 1 måned, og næsten dagligt er den blevet kørt med. Liam har forsøgt at køre på sand, asfalt, grus og græs, den bestod alle Liams terræn-prøver, og vi kan ikke gå nogle steder uden den. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: 

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, 

GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD. Bilen er nem at betjene, kører hurtigt og kan køre i forskelligt terræn. Mange timers sjov. 

Holdbarhed: MEGET GOD. Trods den har været med udenfor og kørt i forskelligt terræn, ser den stadig ud som ny her 1 måned efter. 

Pris: MEGET GOD. Den koster 349,95kr., hvilket jeg synes er en meget god pris. Vi har førhen købt dyrere fjernstyrede biler, som efter få køreture gik i stykker, men ikke denne. 

Kvalitet: MEGET GOD. Kvaliteten er virkelig god. Jeg var lidt skeptisk i starten, da vi som nævnt ovenover har prøvet mange fjernstyrede biler uden succes. Denne starter og kører dog uden problemer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Babygym Garden Oasis aktivitetstæppe fra Amvina.se