TEST af Moby Skip*Hop badebalje og skyllekande fra Amvina – Testfamilien
TEST af spil fra spilbræt.dk

TEST af Moby Skip*Hop badebalje og skyllekande fra Amvina

Flere af vores testere har de seneste måneder testet  Moby Skip*Hop badebalje og skyllekande fra Amvina.se. Her kommer deres anmeldelser: 


Lone fortæller:

Vores to piger, Mille på 2 år og Emma på 9 måneder har været så heldige at teste Moby Skip*Hop badebalje og skyllekande fra Amvina.

Badebaljen med sit smukke hval design er yderst børnevenlig. Der er ingen skarpe kanter, der er god støtte i ryg og lænd, og så er baljen er ikke særlig høj (29 cm), så barnet kan kigge ud og holde øje med mor/far.

Endvidere er badebaljen meget brugervenlig og har tre positioner, der følger barnets udvikling. Stage 1 (0-3 måneder) med badeindsatsen, hvor barnet ligger ned. Stage 2 (3-6 måneder) med badeindsatsen, hvor barnet sidder med støtte. Stage 3 (6+ måneder) uden badeindsatsen, som kan fjernes, når barnet kan sidde selv.

På indersiden af badebaljen er der anti-skrid tekstur, hvilket sikrer, at barnet sidder sikkert og undgår at glide. I bunden er der en aftagelig prop, så baljen nemt kan tømmes for vand. På toppen af badebaljen under halen er der en krog til ophæng, så badebaljen fint og effektivt kan hænges op efter brug og derved ikke tage gulvplads.

Skyllekanden fra Amvina er også blevet gennemtestet. Mille har i en periode ikke ville have vasket hår, men det er nu blevet sjovt at skylle sæben ud af håret og kunne hælde vand på sig selv.

Ligesom badebaljen er skyllekanden designet så fint som en hval. Skyllekanden har en blød kant, der kan lægges mod barnets pande og derved skylle håret – uden at barnet får vand i øjnene. Den kan i øvrigt tåle opvaskemaskine.

Det er ingen hemmelighed, at vi er blevet rigtig glad for badebaljen og skyllekanden. Vi elsker det neutrale og stilrene design, og så er skyllekanden vildt effektiv og nem at holde i en hånd. Vi overvejer faktisk at købe en badebalje mere, så pigerne har en hver ☺

Det eneste ris, som vi kan berette om, er badebaljens udvendige bund, der mangler skridsikkerhed.

***

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris, kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.  

I dette tilfælde bliver ratingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Badebaljen og skyllekanden har vist sig at være yderst effektiv til at skabe en tryg og rolig baderutine for såvel børn som voksne.

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD – Badebaljen og skyllekanden er lavet af et holdbart materiale, som er nemt at vaske af.

Pris: GOD – Den vejledende udsalgspris er 482 kr. for badebaljen og 120 kr. for skyllekanden. Vi synes, at priserne er meget fair, henset til kvaliteten.


 

Vores tester Josefine har sammen med sin søn Alfred på 4 måneder og pige Esther på 3 år testet badebalje og skyllekande fra Moby. 

Josefine fortæller.

Badebaljen er rigtig fin størrelse til baby, og det er rigtig fint, at man kan bruge den fra nyfødt og til de selv kan sidde. Alfred på 4 måneder er i hvert fald glad for at sidde i indsatsen.

Den er lidt lille til den store pige på 3 år, men tænker den kan bruges længe – måske til 2 år? Det er dejligt, at proppen sidder fast på badekarret, så den ikke kan blive væk. Derudover fylder badekarret ret meget, men smart man kan hænge det op. Vi er ihvertfald glade for at bruge badet herhjemme.

Nytteværdig: Meget god – Fungerer fint som et badekar til baby. 

Holdbarhed: Meget god – Den kan holde til både baby og større pige. 

Pris: Meget god – En pris de fleste kan være med til. Er meget lig andre alternativer på markedet. 

Kvalitet: Meget god.

Skyllekande 

Skyllekanden er god til at vaske baby og lege med i badet, derudover er den perfekt til det større barn, som ikke er så vild med hårvask. Den har gjort hårvask 100% sjovere, og nu fungerer det som leg. God kvalitet og produkt, vi er glæde for den.

Nytteværdig: Meget god – Vi er super glade for den, og den virker til at gøre badet og hårvasken meget nemmere, som ellers er en kamp. 

Holdbarhed: Meget god – Vores pige har leget med den i badet og også tabt den et par gange. 

Pris: Meget god – En pris alle kan være med til. Man får god værdi for pengene. 

Kvalitet: Meget god. 

 


Anja fortæller:
Et badekar til familien med en lille ny, som nemt kan bruges længe. Med hjælp fra det behagelig baby stofsæde bliver badet til en leg.
Den smarte kande til at skylle håret hjælper til, at vandet ikke kommer i ansigtet.
Der er absolut ikke en vandhund gemt i Sofie, men efter vi har fået begge hænder fri til at lege og plaske med hende, er det blevet betydeligt bedre.
Det er smart, at den kan tilpasses barnet, alt efter hvor gammelt barnet er, og hvor barnet er i sin udvikling.
Badekarret fås i 2 forskellige farver: grå og blå.
 
 
Når badekarret ikke er i brug er det nemt at opbevare. Der er en fin hank på enden, som gør det muligt at hænge det over armaturet i bruseren. På den måde er man fri for at have et stort, upraktisk badekar stående, som skal flyttes rundt på, når andre i familien skal i bad.
 
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: GOD – Den kan bruges fra 0-3 år og dækker dermed en god del af perioden, hvor et badekar er nødvendigt. Dog fylder den en del, selv når den er hængt op.
Holdbarhed: MEGET GOD – Står godt, virker solid og uden tegn på slid efter brug.
Pris: MEGET GOD – Taget i betragtning at der både er badekar og babyindsats inkluderet i prisen.
Kvalitet: MEGET GOD – Et badekar lavet i hårdt plastik, som absolut kan holde til noget.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af spil fra spilbræt.dk