TEST af Cirkus Arena 2023 – Testfamilien
TEST af Minecraft Panda huset

TEST af Cirkus Arena 2023

Flere af vores testere har været til premieren på Cirkus Arenas 2023 show. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Nadja har sammen med sønnen Christopher på 7 år og datteren Ingeborg på 5 år været til premieren på Cirkus Arenas 2023 show.

Nadja fortæller:

Vi er alle tre enormt imponerede over det program, som Cirkus Arena har sammensat til årets show. 

Da vi ankom, var vi allerede betaget af både de mange cirkus vogne og det enorme cirkustelt. Vi blev mødt af cirkusansatte, som viste glæde over, at sæsonen nu var i gang, og der var overskud at spore i deres øjne. I forteltet til selve cirkusteltet med manegen og tilskuerrækkerne kan man købe næsten alt, hvad hjertet begærer. Ingen cirkus uden candyfloss, slush ice og popcorn.

Vi kommer ind og finder en plads med god udsigt til hele showet – det varer ca 2 x 1 time med en pause indlagt på ca. 17 min. Og det er lang tid for en pige på 5 år, men koncentrationen blev holdt grundet et godt show. Showet byder på lidt af hvert: artister som har talent med at bruge deres kroppe på rigtig mange forskellige måder, Julie Berthelsen synger af flere omgange til artisternes performance, hvilket gør showet meget mere levende. Der er artister der laver sjov, laver gøgl, og så er der cirkus arenas egne heste. 

Det hele afsluttes med et brag af en konfettifest for at skyde sæsonen godt i gang. Børnene har flere gange sagt her dagen efter, at showet er noget, som de vil huske, og de havde haft en rigtig god oplevelse. 

Nytteværdi: Meget god – Børn synes, det er vildt fedt at være i cirkus.

Holdbarhed: Meget god – Det forbliver i hvert fald i minderne i en rum tid.

Pris: God – Man får et flot organiseret show til prisen.

Kvalitet: Meget god – Der er brugt timer på at træne, og de har fundet originale artister med forskellige kompentencer.

 


 

Camilla fortæller:

Vi har været en tur i Cirkus Arena sammen med Testfamilien og se landspremiere i mandag d. 3 april – og så lige på min fødselsdag 😊 

Og hold nu op en oplevelse! Jeg er opvokset med at besøge Arena hvert år på Bellahøj, SÅÅÅ der skal en del til at imponere mig. Men i år var vanvittig ekstraordinært, kan ikke finde større ord… Man var underholdt fra første sekund, cirkusstemningen var som da jeg var lille barn, virkelig SPOT ON i år.

Teltet var fyldt til bristepunktet, alle klappede, og alle stod op efter hvert cirkus nummer, fordi alle optrædender var vanvittigt imponerende. Man sad helt ude på stolen af spænding, der blev grinet og jublet som aldrig før. Julie og Bubber holdt en rød tråd hele forestillingen igennem og skabte en følelse af sammenhold mellem alle i teltet. Det er virkelig mange år siden, jeg har haft denne følelse efter et cirkus show… 

Der var noget for de helt små, for alle os der elsker fjollede klovne, til de voksne der synes sjov og spas er skægt, til dem der elsker spænding og til dem der elsker de fineste cirkus prinsesser. Der var alt fra glimmerdragter, vanvittige bedrifter, til kærlighed, grin, sammenhold og glitter 😉

Det fine cirkus katalog vi fik, da vi ankom skal helt sikkert en tur med i børnehaven og vises frem. Da showet sluttede var der konfetti over alt, en giga oplevelse for børn og os voksne. 

Turen hjem var kold, men alle var fyldt op med cirkusglæde og nye oplevelser. Jeg vil helt sikkert anbefale alle, der har mulighed for at besøge Arena og se deres 2023 show😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Minecraft Panda huset