ANMELDELSE af Cirkus Arena 2019 – CIRKUS IFØLGE BUBBER – Testfamilien
TEST af Fuglen fra Units Danish Design

ANMELDELSE af Cirkus Arena 2019 – CIRKUS IFØLGE BUBBER

Igen i år var Testfamilien.dk inviteret på pressetur til Landspremieren hos Cirkus Arena på Bellahøj. I år var det Anna og Malou på 10 år samt Mie og Maria på 37 og 27 år, der var afsted.

Traditionen tro, startede vi med en pandekage i forteltet, og vi glædede os meget til at se Bubber i rollen som konferencier efter at have haft fornøjelse af Motor Mille og Clemens de sidste to år.

En ting der var helt særligt i år, var at det var uden elefanter og søløver, da disse er blevet forbudt i cirkus. Dog var der stadig dyr med, men det var ikke noget der på nogen måde kunne få én til at tro at de led nogen former for nød.

Men mest af alt bestod forestillingen af super dygtige, flotte og stærke artister. Og så selvfølgelig klovnen og de frygtløse motorcykelkørere fra Diorio.

Motorcykelnummeret var virkelig imponerende. Hele 5 motorcykler i dødsringen. HELT vildt og meget nervepirrende.

Klovnen lavede også sjov og ballade. Temaet var vand og det kunne godt være farligt, at sidde på de forreste rækker.

Primært bestod forestillingen af dygtige artister, med virkelig mange kræfter. Både i arme, ben og i munden!

Vi var meget imponeret over et nummer med duer. Det er helt utroligt, hvad man kan træne duer til at gøre. Derudover var der et klassisk hestenummer.

Bubber er bare Bubber. Utrolig dygtig til at få fat i sit publikum og forstår at præsentere numrene på en varm og humoristisk måde. Bubber får 5 stjerner og samlet set får hele forestillingen 4 ud af 5 stjerner fra Testfamilien.dk – det var en skøn oplevelse, at komme i cirkus og det var nogle virkelig dygtige artister. Vi kan varmt anbefale, at man lægger vejen forbi i 2019. Det er en oplevelse man kun kan få “live” og det er vigtigt at bevare den slags muligheder.

Tak for en fantastisk aften med underholdning i topklasse. Vi ses i 2020.

1 kommentar

  • Helle

    Bliver desværre nød til at skrive efter dagens Forestilling i Tårnby i dag. Ekstrem høj musik der overdøvede Bubber. Er ikke sart men vi valgte at gå efter en time med total larm. Rigtig ærgerligt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Fuglen fra Units Danish Design