ANMELDELSE af Cirkus Baldoni – Testfamilien
Test af HELLY HANSEN Outdoor tøj + giveaway

ANMELDELSE af Cirkus Baldoni

En række af vores testere har anmeldt en forestilling i det danske Cirkus Baldoni.
Joy fortæller:

“Da vi blev inviteret i Cirkus Baldoni, kunne jeg da ikke sige nej. Minderne fra min egen barndom, er noget jeg altid har villet give videre til min datter.

Jeg tog min 2 årige datter, min veninde på 38 og hendes tvillinger på 8 under armen, jeg selv er 30, og så tog vi i Cirkus Baldoni. 

Vi blev mødt af det sødeste personale, både i billetlugen, men også i den lækre snack-vogn, hvor der var alt hvad hjertet begærer: Chips, popcorn, is, slushice, juice, vand, kaffe, slikposer, de obligatoriske sutte-slikkepinde og meget mere. Tvillingerne på 8 var helt oppe at køre over hvor meget lækkert de måtte få.

Jeg havde på forhånd fået at vide at klapvognen sagtens kunne stå et sted, så da vi kom hen og skulle vise billetter, blev vi tilbudt at sætte vognen inde i teltet. Tvillingerne blev også tilbudt at blive malet i hovedet, og modige M sagde ja og blev malet på scenen.

Cirkus artisterne gjorde deres ypperste for at underholde både børn og voksne, og der var ikke ændret meget på kostumer, musik og act’s siden jeg var barn, så det var ren nostalgi.

Musikken er høj i Cirkus, og jeg havde heldigvis investeret i et høreværn til min 2 årige, pyha, havde jeg ikke haft dem var vi gået, men hun fik dem på og sad stille hele 1 del og kiggede (tip til jer med små).  Tvillingerne sad også med åben mund og polypper, både i første og anden del. Der var både en klovn, en linedanser, akrobater, kniv-kaster, bugtaler, tryllekunstner m.m. Der manglede absolut intet. Min veninde og jeg grinede også højlydt, hvilket er så dejligt når man tager steder hen for børnene. Der var humor og det føltes egentlig bare som en stor familie som man var en del af. Det var helt nede på jorden og det var sindsygt hyggeligt at være der.

Der var endda også noget som mændene kunne kigge på 😉

Min absolutte favorit var de to brødre som lavede akrobatik til sidst, ej hvor var de dog bare dygtige altså.

I pausen kunne man få taget billede med deres maskot, eller blive malet i hovedet, og selvfølgelig tanke op med flere snacks. Det kom vi vist til.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt udfra følgende kriterier:

Lege/Nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra: MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi : Meget god – En oplevelse man ikke glemmer

Holdbarhed: Meget god – mindet

Pris: Middel – Næsten samme pris for børn og voksne, plus snacks. Det løber op.

Kvalitet: God – sindsygt hyggeligt jordnært cirkus, hvor man følte sig rigtig godt tilpas og rigtig godt underholdt


Ida fortæller:

“Det var en pige med julelys i øjnene, da jeg fortalte, at vi var inviteret en tur i cirkus. Lærke har været i cirkus en gang før, så jeg vidste at det ville blive et hit. 

Forestillingen var en lørdag kl. 15, ventetiden var lang der hjemme, og da det endelig var tid til at komme afsted, var det med en pige som var helt klar.

Vi var så heldige at få snack billetter, så imens farmand og pigerne fandt pladser, sørgede jeg for popcorn, slik, slushice og kaffe. Vi lånte også et par hørebøffer til Luna – virkelig god service. Det var muligt også at låne børnesæder, men udsynet fra pladserne var faktisk rigtig godt, så vi fandt det ikke nødvendigt med sådan et sæde.

Teltet var meget varmt og det blev hurtigt for meget for Luna. Henrik valgte derfor at tage hende i bæreselen, og stille sig ved åbningen – på den måde kunne han stadig følge lidt med. 

Lærke var ikke så ramt af varmen. Hun var dybt koncentreret af forestillingen, som tog os på rundtur i verden i et flytema. Pigen i trapezen og cowboyen som kastede med knive, var især et hit hos den lille dame. Et par gange kiggede hun op på mig og sagde “det er lidt farligt ik?”

Ved pausen var hun først bange for at det var slut, men blev hurtigt overbevist om at vi skulle ind igen. Det var rart med et break og noget frisk luft, der var mulighed for at prøve en lille karrusel, købe et ballondyr og blive malet i hovedet.

I andet akt var popcornene løbet tør, og hun havde en smule svære ved at holde koncentrationen. Der blev skiftet pladser et par gange, men hun ville ikke hjem.

Jeg vil sige at Cirkus Baldoni, helt klart henvender sig mest til børn. Der var ikke så meget for den voksne målgruppe, og det der var, var nogle jokes, som jeg personligt ikke synes var sjove. Der var også en del ups’er og fejl undervejs, og så var tryllekunstneren nem at gennemskue, men ikke noget, som Lærke lod mærke til. 

Jeg tror jeg havde forventet mig noget mere, og måske en lidt højere kvalitet af showet. Når det sagt, så havde Lærke virkelig en fantastisk eftermiddag, og nød det. Hun har spurgt flere gange, om hvornår vi skal i cirkus igen.  Desuden var jeg meget glad for at se, at der ikke var nogle levende dyr med i showet, selvom Lærke havde håbet på at se en rigtig løve. 

Vores vurdering af Cirkus Baldoni bliver:

Nytteværdi: MIDDEL – vi skulle helt sikkert ikke have haft baby med, det fungerede ikke så godt. Der var ikke rigtig nogle steder at går hen med hende. Det kunne have været skønt med lidt mere hygge og underholdning på selve cirkuspladsen.

Pris: MINDRE GOD – Billetpriserne ligger på nogenlunde det samme, som andre kendte, og større cirkuser. Vi vil nok i fremtiden hellere betale en anelse mere for billetterne og så få et større og flottere show. 

Kvalitet: MIDDEL –  Der kunne godt have været mere for hele familien, men Lærke elskede det, og det er i virkeligheden det vigtigste.


Anna fortæller:
“Cirkus har altid været lidt magisk for mig, så da vi kunne få lov at blive inviteret ind i cirkus Baldoni, takkede vi selvfølgelig ja. Så Carla på 3,5 år kunne opleve sin allerførste cirkus oplevelse.
Cirkus pladsen åbnede 1 time før forestillingen, hvor der var mulighed for at købe lidt snacks, sodavand og is. Vi havde nok regnet med en cirkusplads, med lidt mere at lave inden forestillingen. Men der var desværre kun en enkel “karrusel” med plads til 3 børn som kostede 10 kroner at prøve. Og så var der stillet et par bænke op til ventetiden. I princippet behøvede der ikke være noget, men når man skilter med en cirkusplads, så havde vi faktisk troet der var lidt mere.
Selve showet bød på alt lige fra jonglører, en tryllekunster, klovnen selvfølgelig og en linedanser. Carla var meget fascineret af specielt linedanseren og hun syntes at klovnen var rigtig sjov. Klovnen var også klart den vi, de voksne, syntes var den bedste.
I pausen kunne børnene få en ansigts maling mod betaling og der var mulighed for at få tanket op på snacks og drikkevarer.
Carla var meget fascineret af det hele. Og vi, de voksne kunne trække på smilebåndet, selvom der til tider blev lavet fejl og at artisterne ikke virkelige professionelle.
En virkelig postiv ting er at, Cirkus Baldoni ikke har levende dyr med i deres show, hvilket vi er kæmpe fan af.
Vi gik derfra med fyldte maver og en på opleveren.”
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: GOD – Det er altid dejligt at få en på opleveren og kunne give sine børn en oplevelse.
Pris: MIDDEL – Prisen er i den høje ende.
Kvalitet: MIDDEL – Set med de voksnes øjne virkede det lidt uprofessionelt og slidt. Carla nød det.

Vores tester Nina har sammen med sin familie også set Cirkus Baldonis forestilling.

Nina fortæller:

“Jeg tror vi valgte året varmeste dag, at tage i cirkus på, så det første vi gjorde var at snuppe en is, popcorn og noget slushice på cirkuspladsen. Har var nogle bænke og en karrusel. Børnene kunne ikke vente med at komme ind, så de placerede sig på jorden med deres snacks – helt klar til forestillingen!
Imens de ventede, strøg Nicolai over og lånte et par børne-høreværn til Mollie. Det var første gang i cirkus for hende, så vi vidste ikke helt hvordan hun ville reagere. Det er altså god service, at man både kan låne høreværn og børnesæder. Hun fik dem på, men var så vild med musikken og lyden, at de hurtigt røg af.
Vi kom ind i det varme telt, fandt vores pladser og satte os til rette. Der var fint udsyn fra ALLE pladser.
Forestillingen i år har fly/rejse-tema, hvilket især var noget for August! De kom vidt omkring i de forskellige lande og havde mange forskellige shows. Han var dybt koncentreret i hele første akt og især tryllekunsteren fangede hans interesse!
Efter pausen røg koncentrationen lidt – men det var mest fordi han svedte enormt meget inde i teltet. Mollie holdt ud!

Selve cirkusset er klart mest for børn. Vi savnede lidt mere til de voksne, som en familie-forestilling. Det eneste der henvendte sig til voksne, var nogle jokes under bæltestedet, som for os faldt lidt til jorden. Baldoni ligger prismæssigt kun lidt under de større cirkusser, hvorfor vi nok havde forventet noget mere og en lidt anden kvalitet.

Dog havde vores børn en dejlig dag og nød forestillingen! Og så er det FANTASTISK at de ikke bruger dyr! August vil gerne afsted igen!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MINDRE GOD – For os vil vi hellere give en lidt højere billetpris, for at få et større show og mere underholdning på cirkuspladsen.

Pris: MINDRE GOD – Billetpriserne ligger fra 170,00-280,00 kroner, hvilket er nogenlunde det samme som andre store cirkuser. Dog støtter vi ikke at de har dyr.

Kvalitet: MIDDEL –  Vi savnede mere for hele familien, men børnene blev fanget af det og det er vi rigtig glade for!


Linda fortæller:

“Indrømmet, det er virkelig mange år siden jeg sidst har været i cirkus !
Så da vi blev inviteret i Cirkus Baldoni sammen med Testfamilien, var ungerne helt vilde og vi glædede os allesammen.
Heldige var vi, for Baldoni kom endda forbi vores hjemby – afsted i cirkus med os.
Årets forestilling er lavet som en cirkusrundrejse, hvor man med Løven Leonardo og flyvende cirkusdirektør Rene kommer med rundt til 4 verdensdele.
Løven Leonardo, er iøvrigt eneste dyr, der er med i forestillingen. Cirkus Baldoni er nemlig et dyrefrit cirkus – hvilket var en overvejende årsag til at vi gerne komme og se forestillingen.
På cirkuspladsen blev vi modtaget med smil og åbne arme –  og blev straks forsynet med aftenens program, sodavand, candy floss og popcorn, helt sikkert noget der gav et kæmpe plus hos ungerne. Det hører sig jo til, når man er i cirkus !
Efterfølgende skulle vi ind og finde nogle gode pladser, og ved teltets indgang stod cirkus direktøren og tog imod og tjekkede vores billetter. Det syntes Elliott på 7 år, var ret sejt. Det var jo direktøren !
Og så begyndte forestillingen ellers, med sikkerheds instrukser til den kommende cirkus rundrejse hvor vi så linedanser, trapez, knivkast, klovnerier og masser af andre cirkus kunster.
Ungernes favorit var helt sikkert Kim Kenneth der er illusionist – der var dømt åben mund og stor forundring og det var det store samtale emne på vej hjem i bilen.
Forestillingen henvender sig til alle aldersgrupper, men det var tydeligt at se at de mindste børn simpelthen havde en fest under forestillingen.
I pausen, var det muligt for børnene at komme ind i manegen og få ansigtsmaling, eller taget et billede med Løven Leonardo og cirkusdirektøren.
Alt personalet kigger virkelig i børnehøjde og er bare PÅ. Virkelig en fornøjelse at se. Men som voksen, skal man ikke føle sig alt for sikker – der er nemlig flere indslag hvor publikum bliver en aktiv del af cirkus numrene.
Som voksen, var min oplevelse af aftenen super positiv. Der er indlagt virkelig mange sjove kommentarer og masser af humør for store og små – og det hele bliver fremført med naturlighed, glæde og smil på læben.
Vi kommer ihvertfald helt sikkert igen, næste gang Cirkus Baldoni kommer til byen.
Bedømmelse:
Nytteværdi: GOD – det er en skøn familie oplevelse at tage i cirkus.
Pris: GOD – prisen svinger mellem 170 – 250 kr for børn og 200-280 kr for voksne.
Kvalitet: GOD – Vi syntes at Baldoni har lavet en sjov og flot forestilling, og vi vil helt sikkert komme tilbage en anden gang.

Annika fortæller….
Inden forestillingen gik i gang, fik vi hentet slushice, popcorn og slikpose og fandt vores pladser.


Inde i manegen kunne børnene få lavet ansigtsmaling og Liam blev malet som en fin klovn. Hende som malede børnene i ansigtet snakkede ikke dansk, men det var stadig en rigtig god oplevelse for børnene, fordi man kunne mærke at hun elskede sit job og gerne ville børnene.

Cirkus Baldonis forestilling hedder i år ”Højt at flyve” og cirkusdirektøren og hans løveven Leonardo, tager os med ud på en rejse, hvor vi besøger alle artisternes hjemland.

Forestillingen var spækket med gode artister som virkelig sørgede for at få publikum med og holde interessen fanget.
Der var en god stemning i teltet med høj musik og en rigtig dygtig trommeslager.

Forestillingen er tilpasset alle aldre, så hverken børn eller voksne keder sig på noget tidspunkt.
Artisterne var gode til at holde stemningen i cirkusteltet, og flere af publikum var oppe på scenen, for at være med i et tryllenummer eller hjælpe en af artisterne.

Forestillingen tog 2 timer inklusiv en pause på cirka 20 minutter.
Cirkus teltet var utrolig varmt ,så det var dejligt med en pause halvvejs, så man kunne få noget frisk luft, strække benene eller få fyldt op med popcorn og sodavand.

Vi vil til hver en tid anbefale en tur i Cirkus Baldoni!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/Nytteværdi: GOD – Det er ikke en nødvendighed, men det er skønt at komme i cirkus og få en dejlig dag med musik, trylleri, akrobatik, slik og grin.

Holdbarhed: MEGET GOD – En tur i cirkus giver nogle dejlige minder som man vil huske længe!

Pris: MIDDEL – Billetpriserne ligger fra 170kr. – 280kr. hvilket ikke er det dyreste men det løber alligevel op når man er en hel familie som skal afsted, og der også skal være slik, popcorn og sodavand.

Kvalitet: GOD – Cirkus Baldoni er ikke et af de største, men det er et meget hyggeligt cirkus, især når man har små børn med.


Trine slutter denne her omgang….

Jeg har – så vidt jeg husker- kun været i cirkus en enkelt gang som barn. Dels pga. allergi overfor dyrene og halm og dels fordi min familie er modstander af levende dyr i cirkus. Det er der ikke i Cirkus Baldoni, så vi glædede os til turen.

Min mand og jeg tog vores datter på 4 år med- og hun talte dagene ned, selvom hun ikke rigtig vidste hvad cirkus var.

Vi var afsted i Sorø i starten af maj og vejret var sådan ok- typisk dansk. Der var en karrusel og en bod på cirkuspladsen og man fornemmede straks, at det ikke var det største cirkus. Man blev mødt i indgangen af selveste cirkusdirektøren og i boden stod deltagere fra scenen. Det var egentlig vildt hyggeligt, at det var de samme mennesker man så hele vejen igennem.

Inden showet gik igang, fik Karla lidt maling i ansigtet af en af artisterne. Det gik heldigvis stærkt, fordi der var en del kø deroppe. Vi fik en fin plads og kunne se alt, hvad der foregik på scenen.

Vi blev taget hele jorden rundt og besøgte de forskellige artisters “lande”. Sprechstallmeisteren havde Leo- løven med sig hele vejen igennem, som han “bugtalede” med. Den var Karla ret vild med. Der var også en klovn, som lavede numre. I starten fangede hun ikke helt, hvad han lavede og synes ikke, at det var sjovt, når han slog sig.

Til gengæld var hun ret vild med linedanseren, som også var vildt dygtig, og med akrobaterne. Vi voksne var også ok underholdt, men det var mest forbeholdt børn- og sådan skal det også være. Derfor var det lidt ærgerligt, at nogle af jokes’ne var lidt voksne, f.eks. omkring Brexit osv., men det var nok for at få os andre til at grine lidt også.

Der var en fin pause imellem 1. og 2. akt.

Her mødte man igen de forskellige artister, der havde andre bijobs- superhyggeligt.

Karla var lige fyldt 4 år, og vi var spændte på, om hun kunne holde koncentrationen under 2. akt også, men det gik rigtig fint. Nu grinede hun med, når klovnen slog sig og sagde hele tiden, at hun ikke ville hjem.

Men hjem skulle vi jo altså, og da forestillingen var slut, så styrtede hun grædende hen over pladsen og vi måtte spørge ind til, hvad der var sket. Hun var bare så ked af, at det var slut. Det havde været så sjovt. Så set fra vores 4-årige datters perspektiv- og det er jo nok meningen, så fås der næppe en bedre anmeldelse. Hun taler iøvrigt stadig om cirkus idag og leger cirkus i sine rollelege. Vi havde nogle gode timer i Cirkus Baldoni i Sorø.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/Nytteværdi/holdbarhed: GOD – Det er en oplevelse- ligesom mange andre, men i vores tilfælde, så har det virkelig været en stor oplevelse for vores pige. Hun taler stadig om det her 3 uger efter og vi har lovet hende, at hun må komme igen til næste år.

Pris: MIDDEL – Billetpriserne spænder fra 170kr. – 280kr. hvilket måske ikke er det dyreste, men der går alligevel en sjat til. Ansigtmaling, karusseltur, drikkevarer, popcorn, balloner, program. Alt koster ekstra- så det skal man være opmærksom på.

Kvalitet: GOD – Det er et lille cirkus, men super hyggeligt og meget nærværende.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af HELLY HANSEN Outdoor tøj + giveaway