TEST af LEGO® City sættet Politiskolens træningsområde (60372) – Testfamilien
TEST af Lego Friends Autumns hus (41730)

TEST af LEGO® City sættet Politiskolens træningsområde (60372)

Flere af vores testere har testet LEGO® City sættet Politiskolens træningsområde (60372) her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Line har sammen med hendes datter Esther på 7 år testet Lego City – Politiskolens træningsområde.

Line fortæller:

Vi elsker LEGO herhjemme, så begejstringen var stor, da Esther modtog Legosættet Politi Skolens træningsområde. Som alt andet Lego er sættet meget detaljeret og realistisk. Herhjemme er byggeprocessen ligeså sjov, som de mange timers leg efterfølgende. Instruktionerne er nemme at følge, og det tog ikke Esther lang tid at samle sættet.

Sættet indeholder en politistation med flere rum og en udendørs forhindringsbane med sjove faciliteter (klatrevæg, armgangsribbe og en svævebane). Derudover er der en ATV, 6 figurer og en hestefigur. Det indbyder til mange timers god leg, hvor der er god mulighed for at stimulere fantasien og udvikle kreativiteten.

Esther har i forvejen Lego City Bymidte og Lego City politistation og synes, at det er sjovt at bygge det sammen. Det er et sæt, der er propfyldt med seje detaljer og funktioner, som helt sikkert kan anbefales til enhver, der er vild med at lege med politi og actionfyldt leg.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Det er en fantastisk Legosæt, der både er sjovt at bygge og endnu sjovere at lege med.

Holdbarhed: MEGET GOD. Det er bygget af høj kvalitet plastik, der er designet til at modstå gentagne monteringer og nedtagninger, og som kan blive leget med mange gange.

Kvalitet: MEGET GOD. Som altid god kvalitet.

Pris: GOD. Prisen er 799 kr., hvilket jeg synes er en fin pris, da der er virkelig meget leg og underholdning i sættet.

 


Vores tester Anne-Louise har sammen med hendes drenge Isak (7) og Vitus (5) testet LEGO® City sættet “Politiskolens træningsområde” (60372).

Drengene ELSKER Lego og har allerede en kæmpe samling. Glæden var ikke at tage fejl af, da de så pakken med Lego. De var hurtigt igang, og drengene samlede den hele helt uden hjælp på blot 1,5 time! De er efterhånden virkelig seje til at samle og holde koncentrationen. De skiftedes til at samle en pose ad gangen og fulgte manualen tæt, så der ikke opstod fejl undervejs. De var absolut et godt makkerpar!

Lego er virkelig fantastisk og holder bare! Jeg elsker at se drengene træne finmotorikken, blive bedre og bedre til at følge en manual slavisk og derefter se, hvor stolte de bliver, når de står med det færdige produkt, som de SELV har samlet. Herefter glædes jeg over at se, hvordan de leger, og hvordan en hel Lego by hurtigt bliver til og rollelegen er igang.

Politiskolens træningsområde indeholder en modulopbygget politistation med flere rum og derudover også en udendørs forhindringsbane med sjove aktiviteter, bl.a. en svævebane, klatrevæg og armgang. Pakken indeholder også en ATV, 6 mini figurer og en hest.

Vores børn kan godt lide at samle Lego ved hjælp af den medfølgende manual, men man kan også finde en digital guide, hvis man er mere til det.

Lego giver altid anledning til hyggelig bygge- og legeoplevelser med detaljerne i orden! Det giver anledning til fantasifuld og ubegrænset rolleleg. Denne pakke er ingen undtagelse!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD/GOD – Lego giver så meget mening! Det træner koncentrationen, finmotorikken og giver anledning til rolleleg.

Pris: MEGET GOD:  Vejledende pris er 799,95 kr., men den kan lige nu fås helt ned til 380 kr.

Kvalitet: MEGET GOD –Lego holder, ganske enkelt!

 


Den seneste tid, har vores tester Aynur, sammen med sin snart 5-årig søn Milas testet LEGO Politiskolens træningsområde (60372).

Aynur fortæller:

LEGO er, og forbliver nok, vores favorit legetøj herhjemme, og Milas glædede sig utrolig meget til, som han selv sagde at gøre sin LEGO by større, så da pakken endelig ankom, og at han så at der lå politiskolens træningsområde, var der julelys i Milas’ øjne. Vi har allerede en stor samling af Lego City.  

LEGO-city sættet indeholder en 2-etagers politistation med inspiration til fantasifuld leg. Det er modulopbygget med flere rum og en udendørs forhindringsbane med sjove aktiviteter, bl.a. en klatrevæg, armgangsribber og en svævebane. Derudover er der en ATV og ikke mindre end seks minifigurer samt en hestefigur, som tilsammen giver mange timers underholdning. 

Sættet er ret stort, og i færdigbygget tilstand er det over 23 cm højt, 49 cm bredt og 25 cm dybt, samt indeholder 823 dele. Byggemanualen er derfor en stor tyk bog, så brugen af LEGO builder appen, til smartphones og tablets, kan kun anbefales herfra, og med den får man en super overskuelig digital byggeguide med adgang til 3D modeller, hvor børn kan zoome ind på, dreje og visualisere modellerne fra alle vinkler, mens de bygger dem. 

Selvom aldersanbefalingen er fra 6 år vil jeg mene at, med lidt hjælp fra en voksen i byggeprocessen, så kan børn under 6 år sagtens lege med sættet. 

Herhjemme var vores tvillinger, Ella og Noah, på næsten 3 år også med til at lege med sættet, og størrelsen af det gør, at alle vores børn kan lege med det samtidig.

Nytteværdi: MEGET GOD – Ifølge os er LEGO verdens bedste legetøj, som ingen børn skal snydes for i livet. LEGO Politiskolens træningsområde (60372) er designet til fans af LEGO City verdenen, men kan bruges af alle og er super til at udvikle børns fantasi og kreativitet i legeoplevelsen og bl.a. finmotorik i byggeprocessen, hvilket gør det yderst nytteværdi. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Alt LEGO overholder strenge branchestandarder for at sikre, at det kan blive kastet, klemt, vredet så holdbarheden er utrolig høj. Under hele testperioden har sættet været flittigt brugt både Milas, men også af lillesøster og lillebror, og har ikke vist tegn på slidtage på trods af, at børnene til tider været lidt hårdføre.

Pris: GOD – 799 kr. Selvom det ikke er et billigt LEGO-sæt, synes jeg prisen er fuldt ud rimelig, taget i betragtning af, at der er mange timer underholdning. Prisen gør det måske mere oplagt som fødselsdagsgave, julegave eller gave til en særlig anledning. Dog skal det nævnes, at sættet også kan findes billigere på tilbud.

Kvalitet: MEGET GOD – LEGO er bare et kvalitetsstempel, og det er også udtrykt i dette legesæt. Der er som altid kræset for detaljerne og lagt vægt på design, kvalitet og funktionalitet, og dette sæt rummer en hyggelig bygge og legeoplevelse, med realistiske fartøjer, detaljerede bygninger og sjove karakter, der inviterer til fantasifuld og ubegrænset rolleleg. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Lego Friends Autumns hus (41730)