TEST AF RUBBERDUCK.DK DÆKLEJE/SKIFT – Testfamilien
TEST af Miiego M1+Re:duce og Charge one Re:duce

TEST AF RUBBERDUCK.DK DÆKLEJE/SKIFT

Annonce/test af Rubberduck.dk

Mie har testet Rubberducks service med dækleje, skift og opbevaring.

Mie fortæller:

“I kender det sikkert godt? Det bliver vinter og du har endnu ikke fået anskaffet dig vinterdæk til bilen. Jeg havde i hverttilfælde ikke fået vinterdæk til min nye bil i år og det skal jeg lige hilse at sige godt kan gå hen og blive en dyr fornøjelse.

Men nu kan du altså leje vinterdæk med dækskift på din adresse (eller arbejdsplads) til en fast pris, baseret på din bils fælgstørrelse. Rubberduck monterer vinterdækkene på bilens eksisterede fælge og tager sommerdækkene med til opbevaring i perioden – alt sammen inkluderet i prisen.

Jeg havde allerede fået Rubberduck til at sætte vinterdæk min bil i vinters og nu var det tid til sommerdæk.

Jeg ringede til Rubberduck og bestilte en tid og så kom de på min arbejdsplads og satte mine sommerdæk på – og tog vinterdækkene med retur. Det er simpelthen SÅ smart. Jeg synes, at det er rigtig svært at få presset en værkstedstid ind i en travl hverdag.

Der er følgende fordele ved leje af vinterdæk:

Du lejer dine vinterdæk

Du lejer dine vinterdæk. Det betyder, at du ikke behøver at investere i nye dyre dæk, samtidig med at du altid er godt og sikkert kørende.

Du sparer køreturen til og fra værksted

Synes du også, at køreturen til og fra værkstedet er spild af tid? Og er du også træt af ventetiden på værkstedet, når du endelig er kommet frem? Med en dækaftale slipper du for at køre på værksted, når du skal have skiftet til enten sommer- eller vinterdæk. I stedet kommer Rubberduck til dig og sætter nye dæk på din bil. De sørger også for at tage de overskydende dæk med retur til deres professionelle dækhotel. Alt sammen er inkluderet i din dækaftale.

Undgå at vælge de forkerte dæk

Rubberducks kompetente medarbejdere er klar til at hjælpe dig med at vælge de rigtige dæk til din bil. Det betyder, at det er slut med at være i tvivl om, hvad der er det rigtige valg.

Du slipper for bøvlet med opbevaring af dæk

Hvorfor bøvle med opbevaring af dæk, når det kan undgåes? Med en dækaftale skal du kun forholde dig til de dæk, der sidder på din bil. Så bliver det ikke meget nemmere.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er en nødvendighed med det danske klima, at man skifter dæk alt efter sæson.

Holdbarhed: MEGET GOD – Du kan have en dækaftale så længe du ønsker.

Pris: GOD – Hvis man regner lidt på det, så er det faktisk billigere at have en dækaftale end at gå ud og investere i dine egne vinterdæk. I hverttilfælde hvis du som jeg har en bil, hvor vinterdæk kan være ret pebrede. Derudover udgår du også at skulle punge op med en masse penge på én gang – men udgiften til dæk bliver en del af din faste månedlige udgift ved din bil. Jeg giver 425 kr. om måneden og det inkluderer altså både dæk, skift og opbevaring.

Kvalitet: MEGET GOD – Rubberduck benytter udlejer kun dæk af den bedste kvalitet.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Miiego M1+Re:duce og Charge one Re:duce