TEST af Gigantosaurus bøger fra Forlaget Alvilda – Testfamilien
TEST AF RUBBERDUCK.DK DÆKLEJE/SKIFT

TEST af Gigantosaurus bøger fra Forlaget Alvilda

Vores tester Marie har sammen med hendes søn Liam på knap 6 år testet 4 forskellige bøger om Gigantosaurus fra Forlaget Alvilda. 

Gigantosaurus er kendt fra tv-serien, som omhandler 4 dinosaurvenner, som prøver at blive klogere på verdenen og løser forskellige udfordringer på deres vej, MEN de skal passe på, for Gigantosaurus lurer et sted tæt på. 

Marie fortæller:

Vi har testet bøgerne, og hvis man ligesom jeg har en søn, der er vild med dinosaur, så er disse bøger helt perfekt. Liam har set alle afsnit af tv-serien, så bøgerne faldt i god jord. Man kan også sagtens benytte sig af bøgerne uden at have set tv-serien. 

De 4 forskellige bøger om Gigantosaurus. Liam har selv figurer af de 4 dinovenner. 

Historien om Gigantosaurus 

De 4 venner Rocky, Bill, Mazu og Mini er gået på opdagelse for at finde den største og mest frygtindgydende dinosaur, Gigantosaurus.

Liam har en fest med at kigge i bogen og venter på, at jeg igen gider at læse. 

Gigantosaurus – 5 minutters eventyr 

Oplagt som godnathistorie eller som en hyggestund i løbet af dagen. Bogen indeholder 7 kapitler om de 4 dinovenner og Gigantosaurus.

Gigantosaurus – Den store findebog 

Hjælp dinovennerne med at finde en masse forskellige sjove ting. Der er 3 spørgsmål på hver side i bogen, som alt sammen omhandler noget fra kridttiden; den tid hvor historien om Gigantosaurus fandt sted. Kan du mon finde Gigantosaurus? Liam har netop fundet den. 

Gigantosaurus – Den dinotastiske male- og opgavebog

Tag på et dinotastisk eventyr med dinovennerne, løs opgaver, farvelæg billeder, kom igennem labyrinten, svar på spørgsmål og lav din egen side med over 200 klistermærker.

Liam sidder og arbejder imens han prøver at finde ud af svarene til spørgsmålene. Han viser stolt hans version af bogen frem – efterfølgende har han fortalt historier, som han selv har opdigtet. 

Vi har testet bøgerne om Gigantosaurus i lidt over 1 måned. Liam har brugt minimum en af bøgerne dagligt. Nogle gange i ganske kort tid, andre gange har han været fordybet længe. 

Samlet for alle bøgerne er, at de fyldt med underholdning, læring og en masse farver som fanger børnenes interesse. Liams lillesøster på 4,5 år har også benyttet sig af bøgerne, hendes favorit er findebogen. 

 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: 

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, 

GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD. Bøgerne indbyder til leg, læring og læsning. 

Holdbarhed: MEGET GOD. Her 1 måned efter ser bøgerne stadig ud som nye. Findebogens sider er af tykkere materiale, hvilket fungerer rigtig godt. 

Pris: GOD. Priserne på bøgerne synes jeg er gode. Bøger efterhånden er blevet ret dyre, men disse er til at betale sig fra. Derudover er penge på bøger generelt givet godt ud. 

Kvalitet: GOD. Kvaliteten føles virkelig god. Alle bøgerne ’skinner’ og ser indbydende ud. Siderne er glatte og ikke papirstynde, så de kan holde til lidt mere. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST AF RUBBERDUCK.DK DÆKLEJE/SKIFT