TEST af Mums solprodukter – Testfamilien
TEST af Najell bæresele “Rise” - nyhed

TEST af Mums solprodukter

Flere af vores testere har den seneste måned testet solprodukter fra Mums with love. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Ida har sammen med familien testet den lækre solserie fra fra Mums with love. Sommeren er her, og jeg skyndte mig derfor at sige tak, da vi blev tilbudt den nye test for Mums with love. Jeg kendte ikke mærket i forvejen og var meget spændt på at modtage produkterne. Vi modtog en Sun lotion 50, Sun lotion 30, Sun stick 50 og en Aftersun. Alle produkterne er bæredygtige, dermatologisk testede og koralvenlige. Det kan man godt fornemme, når man ser på dem. Emballagen er enkel og lækker. Less is more. Man er ikke i tvivl om, det er solcreme, og at der samtidig er tænkt over indholdet. Miljømærker præger forsiden og taler til den gode samvittighed. Mums håndskrevne og legende logo henvender sig til mødre og børnefamilier.

Det betyder meget for mig, at jeg ikke smører mig selv og mine børn ind i creme, som indeholder en masse unødvendige tilsætningsstoffer. Ærligt så HADER vi solcreme, pigerne hader at få det på, og jeg hader at give det på. Man bliver fedtet, de gider ikke stå stille, og man skal diskutere hver evig eneste gang. Det er faktisk en af grundene til, at jeg ikke gider tage sydpå. Derudover er begge piger virkelig følsomme med deres øjne, hvis de er for vandet, så løber de i øjnene, når de sveder. Der findes heller ikke noget værre end af smøre sig ind, og man så ligner et spøgelse bagefter. Så ja… vi har haft mange udfordringer med at finde nogle mærker, som ikke generer dem og, som hverken er for tykke eller tynde. Jeg var derfor meget spændt på at afprøve produkterne fra Mums with love. Jeg smører altid pigerne ind om morgen, imens de spiser morgenmad – så sidder de stille 😉  Vi har fået en meget god rutine og har tuberne stående på bordet, så vi ikke glemmer det. Cremerne er super nemme at påføre – de klistrer ikke og efterlader heller ikke en hvid overflade. Det er hurtigt og nemt at få smurt cremen godt ind i huden. De får en omgang mere i weekender – det anbefales nemlig at gentage påføring i løbet af dagen, især efter badning.

Min egen favorit er den lille smarte sun stick. Den er blevet min egen bedste ven og ligger i tasken. Især kinder, læber og næse er udsat i solen. Sun sticken er virkelig nem at smøre på – især i løbet af dagen, hvis solen er lidt ekstra stærk, og man synes de skal have lidt mere på. Pigernes små fregnede næser får også en tur med den hver morgen inden afgang. Jeg tror, jeg skal have fat i to mere, så de kan have en med hver i børnehave og skole. Jeg har også fået testet After Sun, og også denne er parafumefri. Jeg har brugt den til afkøling efter en dag i solen. Den er lækker at smøre ud og dejligt fugtgivende. Cremen er sammensat med naturlige ingredienser, såsom økologisk aloe vera og sheasmør, kokosolie, vitamin B5 (panthenol), allantoin og glycerin, så den genopretter vigtige næringsstoffer. Jeg kan sagtens anbefale den, da den er super lækker.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Vores vurdering af solserie fra fra Mums with love bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Solecreme er bare et must om sommeren. Det er no go at gå ud uden. Produkterne fra Mums with love er et super godt bud. Og jeg kan sagtens se mig selv købe dem fremadrettet.

Holdbarhed: GOD – Der går jo bare meget til, når man alle skal smøres ind flere gange om dagen. Det tror jeg er meget generelt for solcreme, at det ryger hurtigt. Men her er tuberne måske lidt små. Jeg har i hvert fald allerede brugt faktor 30 og næsten 50 op, og jeg har bestilt to nye af begge to. Jeg savner lidt, at jeg ikke kan gå ned i den lokale Matas eller apotek, men jeg bestiller bare på nettet. Jeg kan dog se på deres hjemmeside, at de har en lokal forhandler, så det kan være, jeg skal prøve at ligge vejen forbi der en dag.

Pris: MIDDEL – De ligger lidt i den dyre ende, i forhold til indholdet, men man man få virkelig også nogle lækre produkter, som er både bæredygtige, dermatologisk testede og koralvenlige. Personligt så betaler jeg gerne lidt mere for at være miljø bevist, men det løber op, når vi har så godt vejr, som vi har i øjeblikket.

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg har ikke noget at sætte på kvaliteten, det er virkelig lækre produkter. Stor anbefaling herfra.


Karina fortæller:

Søger du også mod bæredygtighed, allergivenlige, svanemærkede, parfumeri og veganske produkter? Så er MUMS with love produkter absolut værd at begive sig ud i! Ja og så varmer det også bare mit hjerte, at det er et dansk brand, produceret i Danmark. Den sidste måneds tid har Alexa, Mark og jeg testet den nye SOLSERIE fra https://mumswithlove.dk Vi har testet en Sun stick SPF15, Sun lotion SPF30, Sun lotion SPF50 samt en Aftersun. Vi har formået at prøve alle produkterne en del gange. Dog er det Sun lotion SPF30 & Sun lotion SPF50, der har været mest i spil. Hvis man bruger produkterne korrekt og passer på solens stråler, burde der jo heller ikke være så hårdt brug for en aftersun.

Overall er vi rigtig glade for produkterne, men herunder kommer en mere retfærdig og fyldestgørende anmeldelse af produkterne:

NYTTEVÆRDI:

Sun Lotion SPF50:  MEGET GOD Til stor glæde for  vores datter der er meget ude i børnehaven. Hun er endnu ikke kommet hjem med røde skuldre eller solbrændt næse.

Sun Lotion SPF30: MEGET GOD Brugt mest af Mark og jeg, der opholder os meget ude i solen. Vi er glade for den absorberes godt og forholdsvis hurtigt i huden, og vi derfor hurtigt kan gå i gang med havearbejde osv. efter anvendelse.

After Sun: MEGET GOD Den har vist sig nyttig og effektiv de par gange Mark og jeg ikke har fået anvendt solcreme nok hen over dagen. Den har en rar kølende effekt og absorberes hurtigt. Den giver som beskrevet på hjemmesiden en dejlig lindrende og kølende effekt. Ydermere tilføjer den en masse fugt til huden, da den blandt andet er spækket med Aloe Vera, Shea butter og Kokos olie.

Sun Stick SPF15: MIDDEL Da vi kun har brugt den enkelte gange og ikke normalt bruger Sunstick, vurderer vi den neutralt, da vi ikke har noget at sammenligne med. HOLDBARHED:

Sun Lotion SPF50: MEGET GOD Produktet er vandfast, det giver en effektiv og forlænget holdbarhed. Vi har følelsen, og et resultat af at være beskyttet i rigtig mange timer.

Sun Lotion SPF30: MEGET GOD Produktet er vandfast, det giver en effektiv og forlænget holdbarhed. Vi har følelsen og et resultat af at være beskyttet i rigtig mange timer

After Sun: GOD Holder hvad den lover og giver en holdbar og lindrende effekt efter en varm dag i solen.

Sun Stick SPF015: DÅRLIG Jeg er ked af den hårde bedømmelse, og måske kommer den en smule uretfærdigt til sin ret, men jeg kan jo kun bedømme ud fra vores oplevelse. Ved modtagelse var Sun Sticken ødelagt indeni. Produktet sad fast i låget og var svær at have med at gøre. Det smuldrede næsten. Jeg prøvede at lappe den sammen og forme den, sætte den på køl for mere fasthed, men desværre var det en “Lost Cause”. Efter at have fedtet rundt med den et par gange kasserede jeg den. Jeg er sikker på produktet havde levet op til standarden, hvis det havde det fastere og derved været brugbart i sit etui. Vi var nok bare uheldige.

PRIS:

Sun Lotion SPF50: GOD Yderst fornuftigt og nyttigt produkt til prisen.

Sun Lotion SPF30: GOD Yderst fornuftigt og nyttigt produkt til prisen.

After Sun: GOD Yderst fornuftigt og nyttigt produkt til prisen

Sun Stick SPF15: DÅRLIG Levede desværre ikke op til forventningerne at dømme ud fra de andre produkter.

 

KVALITET:

Sun Lotion SPF50: MEGET GOD Lever absolut op til nytteværdi, holdbarhed, pris samt kvalitet

Sun Lotion SPF30: MEGET GOD Lever absolut op til nytteværdi, holdbarhed, pris samt kvalitet

After Sun: MEGET GOD Lever absolut op til nytteværdi, holdbarhed, pris samt kvalitet

Sun Stick SPF15: DÅRLIG Levede desværre ikke op til forventningerne.

Vi sætter pris på gode hudplejeprodukter herhjemme, og vi vil hel sikkert begive os ud i MUMS produkter igen.


Vores tester Kirsten, har testet den lækre solserie fra MUMS WITH LOVE.

Kirsten fortæller:

Det er så vigtigt at passe rigtig godt på sin hud og bruge en god solcreme året rundt. Derfor er jeg glad for, at jeg har fået lov til at teste den nye lækre solserie fra MUMS WITH LOVE. Nu har jeg ENDELIG fundet mine nye bedste venner, hvad solcreme angår.

Min hudlæge ordinerede for et par år siden solfaktor 50 fremover, og jeg har efterhånden prøvet mange forskellige mærker af solcreme. Det er fantastisk, at jeg nu endelig har fundet en faktor 50, der trænger lynhurtigt ind, som ikke fedter og frem for alt ikke efterlader huden med et tyndt hvidt pudderagtigt lag, som smitter af på tøjet.

Jeg har egentlig aldrig rigtig brudt mig om at opholde mig i solen, da min hud er meget sart, så jeg har næsten altid søgt ind i skyggen. Både i det daglige, og når jeg har været på ferie, har jeg forsøgt kun at få sol, når jeg har skullet gå fra A til B, for at undgå at blive forbrændt. Det resulterede selvfølgelig i, at jeg næsten altid har fået kommentarer for at være så bleg. Den dag i dag undgår jeg helst solen, men takket være de gode solprodukter fra MUMS WITH LOVE kan jeg nu holde ud af være i solen i meget længere tid, før jeg føler solen ”napper” i min hud. 

Der er nogle områder i mit ansigt, hvor huden er tynd og ømfindtlig efter en skrap behandling hos hudlægen, og her er solstiften, som også er med faktor 50, intet mindre end perfekt. Den er nem at have med i tasken/lommen, så de ømfindtlige områder hurtigt og nemt kan få et ekstra lag, når jeg er på farten. Solserien består også af en sollotion med faktor 30, som min mand er rigtig glad for, og en god aftersun lotion, som køler og lindrer, hvis man er blevet forbrændt.   Solserien kan bruges af alle i familien, så når vores børnebørn kommer på besøg er solcremen klar. Det er nemlig ikke kun mig, der er glad for solprodukterne, børnebørnene protesterer ikke længere, når de skal have solcreme på. De kan godt lide, at produkterne er uden parfume og trænger lynhurtigt ind.  Sidst, men ikke mindst så er produkterne dermatologisk testede, svanemærkede, veganske og allergicertificerede – alt sammen noget vi vægter højt i vores familie. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Solserien fra MUMS WITH LOVE er virkelig god, så nu kan jeg endelig holde ud at være længere i solen end tidligere. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Man skal generelt ikke spare på mængden af solcreme, når man smører sig ind, men da produkterne er så effektive, trænger hurtigt ind i huden og er vandfaste, synes jeg de er meget drøje i brug. 

Pris: GOD – Det er med solcremer, som med alt andet – pris og kvalitet hænger sammen. Da produkterne er drøje i brug, synes jeg prisen er OK. 

Kvalitet: MEGET GOD – Virkelig lækker og effektiv solserie. Fremover vil jeg helt sikkert bruge produkterne med faktor 50, så jeg er helt sikker på kvaliteten af de solprodukter jeg bruger.


Vores tester Ann-Charlott har sammen med sin familie Casper på 37, Clara-Cecilie 10, Celina-Sofie på 9 år og Charlie på 22 måneder testet solserien fra MUMS WITH LOVE. Vi har testet: 

  • Sun lotion SPF50 150 ml
  • Sun lotion SPF30 150 ml
  • Sun Stick SPF50 15 ml
  • After Sun 200 ml

Ann-Charlott fortæller: Vi har testet den dejligste solcreme serie fra MUMS WITH LOVE. For hele solserien gælder det, at cremerne er gode til sensitiv og tør hud både i ansigtet og på hele kroppen. Vi har virkelig været glade for cremerne, da særligt min ældste datter og jeg selv har sensitiv hud i ansigtet. Vi har selvfølgelig været inde og læse om produkterne forud for testperioden, og jeg er særlig glad for, at alle produkterne er udviklet med tanke på bæredygtighed, ansvar og gennemsigtighed. Derudover er cremerne nemme at påføre, har UVA og UVB-beskyttelse, er vandfaste, giver nærende pleje og det bedste af det hele – de er ikke fedtende. Hvis der er noget, som vi ikke kan lide hjemme ved os, så er det fedtende cremer. Min mand undgår tit diverse solcremer og tager det først på, når det næsten er for sent, men ikke dem her. Vi var en smuttur på stranden i weekenden, og jeg havde godt nok pakket solcremerne fra MUMS med i tasken. Vi havde kun lige smidt os på håndklædet, da han var ved at smøre sig selv ind i solcreme og derefter gav han vores lille søn på også. Normalt er det min opgave, men nu gør han det også gerne. Med min mands egne ord, har solcremerne ”en god konsistens og virker til at sidde fast på huden i længere tid uden at fedte”.  After Sun lotionen har en dejlig kølende effekt på huden og plejer i dybden. Indtil videre er der ikke nogen af os, der har været solbrændte eller haft skadet hud, men vi har alligevel haft god gavn af at påføre cremen efter en dag ude i solen, hvor vi virkelig kan mærke den tørre hud blive plejet og fugtet godt igennem. Jeg glæder mig til at have den med på ferie, for der vil vi få endnu mere brug for den. Sun stick’en fylder ikke eget og er let at have med på farten. Den er god til tør og sensitiv hud og ligesom de andre cremer fedter den ikke og er vandfast.  Produkterne er lavet i et virkelig fint design, som man gerne vil have stående fremme i hjemmet. Der er tænkt over æstetik, detaljer, kvalitet, bæredygtighed, ansvar, gennemsigtighed i ingredienser samt brugen af produkterne – at de skal være nemme at påføre, ikke fedtende og vandfaste, hvilket er parametre der er vigtige for os. Derudover er de allergivenlige, hvilket er et klart must i forhold til vores børn, der har forskellige allergier. 

I dette tilfælde bliver vurderingen: 

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle har brug for solcremer i den sæson, vi befinder os i nu, så hvorfor ikke vælge nogle, der ”kan det hele”. Kvalitet, bæredygtighed, gennemsigtig, æstetik, pris og produkt, hvor det hele bare spiller. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Produkterne er drøje i brug og kan bruges over lang tid. Da solcremerne er vandfaste, behøver man heller ikke smøre igen hver gang, man har været i vandet og bade. 

Pris: MEGET GOD – Prisniveauet på hele solserien ligger rigtig fornuftigt, og prisen er tilgængelig for alle.

  • Sun lotion SPF50 150 ml koster 199,95 kr.
  • Sun lotion SPF30 150 ml koster 159,95 kr. 
  • Sun Stick SPF50 15 ml koster 139,95 kr.
  • After Sun 200 ml koster 89,95 kr.

Jeg synes, at priserne er meget rimelige. 

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er bare lækker. Særligt at cremerne ikke fedter, er allergivenlige og produkterne er lavet i flot materiale, som man gerne vil have stående fremme. Der er tænkt over det hele. 

 


Vores tester Heidi har testet solserien fra Mums With Love, bestående af Sun Lotion faktor 30 og 50, Sun Stick faktor 50 og After Sun

Da jeg lukkede min pakke op, blev jeg overrasket over det fine og rene design som produkterne er i. Enkel og neutral, som man bare har lyst til skal stå fremme.

Vi bor i sommerhus hele sommeren, og er meget ude, så i den forbindelse er det vigtig med sollotion, hvad enten man slapper af eller lave havearbejde.

Er meget overrasket over, hvor let den er at smøre ud, taget i betragtning af, at den er vandfast, som normalt kan være svær at fordele. Overrasket over hvor let og hurtig den absorberes i huden, og at den bagefter ikke hverken klister eller fedter, samt at den føles behagelig på huden. Specielt dette er et stort must, især for evt. sensitive børn, som ikke er så glade for at få solcreme på. Den efterlader ingen mærker på tøjet. 

Da jeg er blevet lidt tynd i hårtoppen (efter hårtab) og let bliver solskoldet i hovedbunden, valgte jeg at bruge faktor 50 i skilningen, hvor det er mest udsat, og jeg må sige, at jeg er ikke blev solskoldet i hovedbunden, den beskytter godt mod solens skadelige stråler. Da den jo ikke fedter, var det heller ikke et problem i hovedbunden.

Sol Stick med faktor 50 med plejende olier og E vitamin, har jeg med mig i tasken, og bruger den til de meste udsatte steder, så som kinder, ører og ikke mindst på læberne. Denne er også vandfast og nem at bruge. 

Efter en lang dag i solens stråler, er After Sun perfekt til at køle og pleje huden med de økologiske ingredienser, som bl.a. aloe vera, kokosolie og sheasmør som er med til at pleje og fugte huden. Den fedter heller ikke. 

Jeg kan varmt anbefale disse produkter, der er tænkt på miljø med bæredygtighed, ingen skadelige stoffer, allergi testes, svanemærket, parfume fri alle med certifikat, ingen kræftfremkaldende stoffer eller hormonforstyrrende kemikalier

De kan bruges af alle hudtyper, og af hele familien.

 

I dette tilfælde bliver vurderingen. 

Nytteværdi: MEGET GOD – kan bruges af hele familie. Speciel god til børn da den ikke klister.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Brugervenlig, med mange gennemtænkt certifikater.

Pris: GOD – Mellem 100 – 200, kr. hvilket er en god pris, for så gode produkter. 


Cebrina fortæller:

”Når vi skal teste solcreme er det faktisk ikke altid helt nemt. Jeg har nemlig et enkelt krav, som ofte kan svært at overholde. Solcremen må IKKE indeholde aluminium, da min store pige har aluminiumsallergi. Aluminium tilsættes til mange solcremer for at gøre cremen mindre klumpende, mere smørbar og som en del af det fysiske filter, der beskytter mod solens stråler.

Vi har derfor tidligere været ret begrænset i valg af solcreme, når jeg jo samtidig også stiller krav til,at jeg ikke gider, at det fedter og laver gule skjolder på tøjet.

MUMS with love solserien  er skabt af rene økologiske produkter, og består af en sun stick, sun lotion med spf 30 og 50 samt en after sun lotion. Faktisk er alle produkterne hos MUMS with love certificerede med
Svanemærkning, AlleryCertified, the Vegan Trademark & er uden parfume

Hjemme hos os tager vi meget forskelligt imod solen, derfor bruger den mindste spf 50 og den store pige og jeg selv bruger, på almindelige dage spf 30, på badedage bruger hun spf 50.

For mig har solbeskyttelse høj prioritet da jeg i dag lider under min manglende forståelse for vigtigheden af solcreme i mine unge dage.

Jeg forsøger derfor at gøre solcreme til den største selvfølgelighed, når det er nødvendigt.

Mums with love produkterne er nemme at smøre ud, absorberes relativt hurtigt i huden og virker ikke fedtet. Altså lige med undtgelse af deres sun stick som er udviklet til at bruge på udsatte steder, f.eks. næse og læber. Den bruger vi kun, som læbepomade da den fedter en del.

Deres after sun lotion er en lækker creme, som tilfører god fugt efter timerne i solen.

Sidst vil jeg gerne fremhæve at MUMS with love ikke blot er gode produkter, for hver gang du køber et produkt på deres hjemmeside støtter du SMILfonden med 3 kroner

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Med MUMS with love solserie er man godt beskyttet både mod solskoldning, og aldring af huden.

Holdbarhed: MEGT GOD – En solcreme der fin drøj i brug. Husk altid at smør dig flere gange i løbet af en dag, hvis du opholder dig meget i solen eller hvis du bader i løbet af dagen.

Pris: MIDDEL – Solcreme kan være hunde dyrt, og i virkeligheden er det aldrig rigtig billigt. Produkterne er ikke de dyreste på markedet, men heller ikke de billigste. Til gengæld får du nogen produkter, som ud over at passe på dig og dine børn, også passer på miljøet og støtter SMILfonden

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Najell bæresele “Rise” - nyhed