TEST af Lego City Højhus (60365) – Testfamilien
TEST af Lego City Gade skaterpark

TEST af Lego City Højhus (60365)

Flere af vores testere har den seneste måned testet Lego City Højhus (60365). Her kommer en af deres anmeldelser: 


Nicoline fortæller:

Nicoline har sammen med hendes barn Lukas (5) testet Lego City Højhus. Vi har indtil for nylig kun leget med Lego Duplo hjemme hos os, så tiden var også til, at vi skulle prøve noget lidt mere avanceret. Lego er tidsløst og for alle aldre, og det var derfor også med stor begejstring, at vi fik og åbnede æsken med Lego City Højhuset.

Som altid når man åbner en pakke Lego er der fine og lette manualer med, som følger en fint igennem byggeriet brik for brik. Derudover er det lavet så nemt, at Legoet i dette højhus har 3 manualer, og så er Legoet opdelt i 7 poser, som åbnes undervejs, som det skal bruges.

Lukas var inde over hele byggeriet og kunne også flere gange sidde selvstændigt og bygge nogle af de forskellige etager. Det er sjovt at bygge, men faktisk også lærerigt og gav nogle rigtig hyggelige snakke undervejs. Da vi var færdige med at bygge højhuset, skulle der straks leges med det, og bedsteforældrene skulle have billeder af det fine højhus, som Lukas stolt ville vise frem. Der er ingen tvivl om, at det var en glad og stolt dreng, der efterfølgende kunne betragte og lege med sit nye Lego City Højhus.

Jeg bliver altid så imponeret over detaljegraden i Legos univers, og højhuset her var ingen undtagelse. Søde, sjove og finurlige ting der samlet set gjorde det til et af Lukas nyeste yndlings legetøj på værelset.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Lego City Højhus er under byggeriet og i den efterfølgende leg både sjov og lærerig.

Holdbarhed: GOD – Vi har haft Lego City Højhus i lige knap 2 måneder, og jeg synes, at det på trods af meget leg med det, at det stadig holder rigtig godt, selvom det i leg godt kan få lidt tæsk.

Kvalitet: MEGET GOD – Lego skuffer aldrig, og det gør kvaliteten i deres Lego æsker heller ikke. Alt er intakt, fine farver og fede detaljer i hver enkelt del af højhuset.

Pris: GOD – Jeg synes ikke lego er det billigste legetøj, men taget i betragtning af holdbarheden og kvaliteten af det, så synes jeg prisen er god.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Lego City Gade skaterpark