TEST af hudplejeprodukter fra MUMS WITH LOVE – Testfamilien
TEST af Lego Harry Potter Quidditch™-kuffert (76416)

TEST af hudplejeprodukter fra MUMS WITH LOVE

Flere af vores testere har testet hudplejeprodukter fra Mums with love. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Ann-Charlott har testet renseserien fra MUMS WITH LOVE. Vi har testet: 

 • Cleansing Water
 • Face Cream SPF15
 • Repair Cream
 • Hand Cream
 • Sun Stick SPF50

Ann-Charlott fortæller:

Vi har testet den skønne renseserie fra MUMS WITH LOVE. For hele serien gælder det, at cremerne er gode til sensitiv og tør hud både i ansigtet og på hele kroppen. Jeg har virkelig været glad for produkterne, da jeg har sensitiv hud i ansigtet.

Selve renseproduktet er supereffektiv til at fjerne make up og til at rense huden i dybden. Derudover er den meget skånsom for huden. Ansigtscremen indeholder SPF15, hvilket jeg er meget glad for. Jeg bruger altid ansigtscreme med solfaktor, da solen er meget hård mod ansigtet – og giver hurtigere rynker, har jeg hørt, så jeg elsker at kunne kombinere min ansigtscreme med SPF. Denne ansigtscreme indeholder niacinamid, der netop modarbejder solskader og hyperpigmentering. Derudover mindsker cremen de fine linjer og plejer huden i dybde. Jeg døjer med meget tør hud, og min hud suger cremer til sig. Den her er rigtig god til at give pleje og næring til hud som min. 

Repair cremen kan bruges over alt på kroppen og fungerer lidt som en mirakelcreme. Vi havde den med på ferie, og den blev brugt dagligt af alle i familien. Den var særligt god efter en dag ved poolen til at lindre den røde hud og give ekstra pleje. Vi har også været glade for at smøre vores 2-årige søn Charlie på hans tørre hud på kinderne og på knæene. 

Med os på farten har vi næsten altid håndcremen, og den bliver også flittigt fundet frem herhjemme af både min mand og vores to store piger på 10 og 11 år inden de skal i hhv. skole og på arbejde eller i inden de går i seng om aftenen. Særligt min mand og vores ældste datter har tendens til tørre hænder, og de har været rigtig glade for håndcremen, der indeholder kokosolie, aloe vera og shea butter, der blødgør og heler tørre hænder. 

Vi var så heldige også at få en sun stick med, hvilket vi er superglade for. Vi havde nemlig allerede brugt den op, vi havde. Den er lille og let at have med i tasken. Den lille Sun stick giver ekstra solbeskyttelse og indeholder jojobaolie, som har rensende og helende egenskaber uden at tilstoppe porerne. 

Generelt er vi bare rigtig glade for produkterne fra MUMS herhjemme, og disse skuffer heller ikke.  

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen: 

Nytteværdi: MEGET GOD – Vi bør alle bruge renseprodukter, og disse er bare superlækre og gode mod huden.

Holdbarhed: MEGET GOD – Produkterne er drøje i brug og kan bruges over lang tid. 

Pris: MEGET GOD – Prisniveauet på hele serien ligger rigtig fornuftigt, og prisen er tilgængelig for alle.

 • Cleansing Water koster 99,95 Kr.
 • Face Cream SPF15 koster 99,95 Kr.
 • Repair Cream koster 89,95 Kr.
 • Hand Cream koster 79,95
 • Sun Stick SPF50 koster 139,95 Kr. 

Jeg synes at priserne er meget rimelige. 

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er bare lækker. Produkterne er allergivenlige og er lavet i flot materiale, som man gerne vil have stående fremme på sit badeværelse. 


Janie fortæller:

Jeg har testet hudplejeprodukter fra Mums With Love i et stykke tid, og jeg vil gerne indrømme, at jeg er ret begejstret for produkterne.

Jeg går selv meget op i min hudpleje både morgen og aften, og derfor er det vigtigt for mig, at de hudpleje produkter, jeg bruger, er gode.

De produkter jeg har testet er:

 • Cleansing Water
 • Face Cream
 • Repair Cream
 • Hand Cream

Cleansing water bruges til at rense huden og fjerne make-up med. Den er virkelig skånsom og mild, og jeg føler på ingen måde, at min hud tørrer ud, når jeg bruger den.

Face Cream er en fugtgivende ansigtscreme med SPF 15. Jeg har brugt ansigtscremen både morgen og aften og føler virkelig, at min hud er godt dækket ind med fugt. Det er samtidig et kæmpe plus, at den beskytter imod sol.

En anden fordel ved denne ansigtscreme er, at den forebygger pigmentering i huden. 

Repair cremen er vi blevet meget glade for herhjemme – hele familien. Det er en slags SOS creme, som lindrer og heler irriteret hud, ru hud, sår, og andre sarte områder.

Vi har brugt den til myggestik, skrammer, ekstra tør hud mm.

Den er i øvrigt virkelig, virkelig lækker i konsistensen. Dejlig fast at smøre ud.

Hånd cremen er virkelig også lækker. Den er ultrablød i konsistensen, og man føler virkelig, at hænderne bliver forkælet.

Alle produkterne er neutrale i deres duft, hvilket er virkelig rart.

Jeg vil derudover gerne smide en bemærkning på prisen af de her produkter.

Det er ikke særlig tit, at jeg har oplevet så lækre hudpleje produkter og så til så god en pris, som de er.

Vi taler om et prisniveau som betyder, at de fleste kan være med til at opstarte en god hudpleje rutine.

Som en bonus, så har Mums With Love et samarbejde med SMIL fonden, hvor de donerer 3,- til SMILfonden ved hvert køb af et produkt på deres webshop.

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Produkterne kan bruges af hele familien, er allergivenlige og bæredygtige. 

Holdbarhed/kvalitet: GOD – Produkterne er virkelig gode og har alle en holdbarhed på min. 9 mdr. efter åbning. 

Pris: MEGET GOD – Som skrevet tidligere er prisen meget god.
F.eks. koster håndcremen 79,95,-, repair cremen koster 89,95,-.
Ansigtscremen koster kun 99,95,-

Det synes jeg er gode priser.

 


Vores tester Jane har den seneste måned testet produkter fra Mums with love.

Jane fortæller:

Jeg modtog en fin pakke fra Mums with Love som indeholdt en håndcreme, ansigtscreme, repaircreme, skintonic (cleansing water) og en sun stick faktor 50.

Mums with love er et dansk mærke, hvor produkterne er udviklet og produceret i Danmark. Jeg elsker, at de er uden skadelige ingredienser, så jeg trygt kan bruge dem både til mig selv og også til mit lille barnebarn på 14 måneder. Det, at de er svanemærket, allergicertificeret, veganske og uden parfume, gør dem til det gode og perfekt valg.

Hvis jeg skal være ærlig, har jeg ikke altid været så god til at passe på mit ansigt, til trods for huden har tildens til at være tør. Nu foretager jeg en afrensning med cleansing water ved sengetid og tager efterfølgende ansigtscreme på. Ansigtscremen giver dejlig fugt til min tørre hud. Ofte tager jeg også ansigtscremen på om morgenen, da den også indeholder solfaktor 15, og dermed er med til at beskytte min hud mod solens stråler.

Repair cremen har jeg flittigt brugt til min meget tørre hæle, et godt lag creme på hælen og så en strømpe udover. Efter en lille uge, var der allerede en væsentlig opblødning af hælen, og nu er den ved at være fin.

Jeg døjer ofte mere tørre hænder, især i vinterhalvåret, hvor jeg tror, at jeg får stor glæde af håndcremen. Jeg har allerede brugt den et par gange, og elsker at den trækker hurtigt ind i huden og ikke efterladen hånden fedtet. (billede 6)

Den lille sun stick har manden fået til at have i hans golfbag. Han har en meget sart hud, og det er derfor smart, at han lige let kan tage lidt ekstra solcreme i ansigtet undervejs på golfrunden. 

Nu har jeg prøvet det i 1 måned, og jeg er begejstret for alle produkter, som mere eller mindre bliver brugt dagligt.

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD –lækker creme, som trækker hurtig ind i huden og ikke er fedtet. 

Holdbarhed: MEGET GOD – både creme og cleansing water er drøj, så det er kun nødvendigt med en meget lille portion ved brug.

Pris: MEGET GOD – produkterne ligger på en pris mellem 79,95 og 139,95, hvilket er i orden, når det er så gode produkter

Kvalitet: MEGET GOD –Lækker ”blød” creme, som både er vegansk, .

 


Lone fortæller:

Den seneste måned har vi været så heldige at teste Mums With Love, der er en hud- og kropsplejeserie til hele familien. Produkterne er rene og udviklet med tanke på bæredygtighed og ansvar. Huden er så vigtigt et organ for os mennesker, og det er derfor så vigtigt at pleje huden (og kroppen generelt). 

Pakken kom med en fin indlægseddel, indeholdende fem lækre produkter:

 • Cleansing Water

Produktet er til ansigtet, der renser huden samt fjerner make-up og snavs.

 • Face Cream SPF 15

Produktet er selvsagt til ansigtet. Cremen er let (fedter ikke), solbeskytter huden og giver fugt.

 • Repair Cream 

Produktet kan bruges over alt på kroppen. Cremen heler samt reparerer skadet og tør hud. Den er særlig god til tørre steder på kroppen såsom albuer, knæ, næsesider og fødder.

 • Hand Cream

Produktet er til hænderne og indeholder kokosolie, aloe vera og shea butter, som blødgør tørre og ru hænder. Et ”must have” i tasken 😊

 • Sun Stick SPF 50

Produktet er til ansigtet som ekstra solbeskyttelse. Det kan påføres på særlig udsatte områder såsom øre, næse, øjenlåg, kinder og læber.

Produkterne er danskproducerede og har miljøcertificeringerne, The Vegan Trademark, AllergiCertificed, Svanemærket og FragranceFree label. Serien er bygget op om ”Den gode Rutine”, og alle disse fem produkter bruges nu fast herhjemme hos os. 

Ordet MUMS er meget sigende, og vi er enige herhjemme. Produkterne er helt oprigtig lækre og som familie er det skønt, at produkterne kan bruges af os alle fire, så vi i fællesskab kan passe på vores hud. Der er næsten gået sport i at få smurt os godt ind dagligt.

Pigerne er meget ude i deres natur dagsinstitutioner samt herhjemme, ligesom Mikkel og jeg i vores fritid elske at være udendørs, herunder dyrke sport, gå ture eller ordne have – og netop derfor er huden ekstra udsat for vind/vejr og kræver løbende pleje.

Her i sommer er det også vigtigt med pleje af især vores ansigter, da solen udtørrer huden.

Det er ingen hemmelighed, at vi er blevet rigtig glade for MUMS with love herhjemme, og med deres æstiske udseende står de fremme og pynter på badeværelset hos os. Produkterne fugter huden (uden at fedte) og efterlader huden blød og lækker. 😊

Vi kendte ikke mærket og producenten i forvejen, så derfor er vi taknemmelige for at have fået kendskab til dette, og vi vil til hver en tid anbefale det til familie og venner. Det er i øvrigt en god værtindegave, da alle bør passe og pleje sin krop/hud – og gerne med disse kærlighedsprodukter fra MUMS with love,

***

Nytteværdi: MEGET GOD – MUMS with loves produkter er guld værd og kommet for at blive hjemme på vores hylde på badeværelset.

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD – Produkterne kan holde længe, og kvaliteten er i top. De fedter ikke og efterlader huden tilpas.

Pris: GOD – Den vejledende pris på hjemmesiden er samlet 510 kr. Jeg synes, at priserne er meget fair, henset til kvalitet og holdbarhed.

 

 


Vores tester Kirsten fortæller:

Jeg har de seneste uger haft fornøjelsen at teste nogle lækre hudplejeprodukter fra MUMS WITH LOVE. Produkterne var helt nye for mig, så jeg var selvfølgelig spændt på, hvad de kunne gøre for min tørre, sarte hud.  

Blandt testprodukterne var bl.a. en frisk og behagelig Cleansing Water og en fin og let Face Cream SPF 15. Er der noget jeg er fan af, så er det de nemme og gode løsninger, og det er lige præcis, hvad man får, når man bruger de her to produkter som hudplejerutine. Jeg har egentlig aldrig været god til at pleje min hud om morgenen, men med Cleansing Water og ansigtscremen fra MUMS WITH LOVE er det så enkelt, at selv jeg får det gjort. 

Kom lidt Cleansing Water på en vatrondel og rens huden med denne. Den giver en dejlig frisk og ren fornemmelse i ansigtshuden. 

Brug herefter en lille smule af ansigtscremen, der også indeholder solfaktor 15 – mere behøver du ikke, hvis du ønsker en nem og god morgenrutine. Ansigtscremen er let og behagelig, trænger lynhurtigt ind, og er en lille smule tynd i konsistens, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Hvis du – som jeg – ikke helt har nok i en solfaktor 15, kan du supplere med den smarte lille solstift, der har solfaktor 50, på de udsatte steder. Den er i øvrigt nem at have med i tasken/lommen, hvis du gerne vil påføre mere solfaktor i løbet af dagen. 

Et andet af testprodukterne er Repair Cream, og jeg vil altså rigtig gerne slå et kæmpe slag for denne fantastiske reparationscreme. Min søde mand har over en periode gået til kontroller hos øjenlægen, og forrige gang han var der, mente øjenlægen, at det var nødvendigt med et øjenlågsløft på begge øjne, da huden tog en del af hans synsfelt. Efter stingene blev fjernet begyndt han at smøre med reparationscremen morgen og aften. 

Prøv lige at se hvilken forskel der er efter bare 5 dages brug af Repair cremen. Det er et virkelig flot resultat. SOS-cremen kan også bruges ved bleskift, da den heler og beskytter babys hud. Desuden er den også god ved småsår, kan lindre ved insektstik og er generelt bare god til tør, stresset og irriteret hud.

Det sidste MUMS WITH LOVE-produkt jeg har testet i denne omgang er deres lækre Hand Cream. I forbindelse med mit arbejde indenfor sygehusvæsenet, hvor vi vasker og spritter hænder mange, mange gange dagligt, har jeg altid smurt mine hænder ind i en god creme efter hver håndvask, og når de bliver fugtige. Det har ikke altid været lige let at finde en håndcreme, der trænger hurtigt nok ind, og som ikke giver en fedtet fornemmelse. Her er håndcremen fra MUMS WITH LOVE rigtig god, og så er den – lige som alle firmaets andre produkter – dermatologisk testede, svanemærkede, veganske, allergicertificerede og uden parfume – alt sammen noget jeg vægter højt. 

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Produkterne er virkelig gode og anvendelige, da de kan bruges af alle i familien.  

Holdbarhed: MEGET GOD – Produkternes lette, lidt tynde konsistens, gør at de er meget drøje i brug, samtidig med at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. 

Pris: MEGET GOD – Af de testede produkter er det kun den lille Sun Stick med faktor 50, der koster lidt over 100,- kr. Ellers koster alle de øvrige produkter under 100,- kr. pr. styk. Det synes jeg bestemt ikke er dyrt for så lækre hudplejeprodukter.

Kvalitet: MEGET GOD – Virkelig lækre og effektive hudplejeprodukter, morgenrutinen kan ikke være nemmere, og særligt reparationscremen er virkelig god. 


Vores tester Heidi har testet hudpleje-serien fra Mums With Love, bestående af, Cleansing Water, Face cream spf 15, Repair creme, Hand creme samt Sun stick spf 50.

Hele serien for hudpleje er i emballage, som er fremstillet af 100 % genbrugsplast, og alle materialer kan genbruges. Den fine mørkegrønne farve fortæller helt klart, at det er bæredygtigt og fortjener at stå fremme.

Jeg har en meget sensibel hud og bruger ikke hvad som helst, så jeg var ikke i tvivl, da jeg blev tilbudt Mums With loves produkter. Det betyder meget for mig, at det er gennemtestet og ikke indeholder skadelige stoffer. Dette lever Mums With Love op til, da det er rene produkter, som er certificerede med Svanemærket, AllergyCertified, The Vegan Tradmark og er uden parfume samt dansk produceret og ingen skjulte ingrediens liste.

Deres produkter er så milde og venlige, at de også kan bruges til børn, de produkter som nu er relevante til børn.

En fast rutine er at bruge af Cleansing Water som renser nemt og skønsomt og fjerner nemt make-up også rundt om øjnene. Efter brug har man en følelse af renhed og blødhed. God til sart hud.

Efter rens skal huden selvfølgelig lukkes igen og plejes med face creme. Det er en creme som fugter godt, og man føler sig plejet og dækket hele dagen. Samtidig er det også rart at vide, man er beskyttet mod solens stråler. Har man tendens til rødme, kan den mindske dette samt forbygge de fine linjer. 

God til sensitiv, ujævn, irriteret, tør og kedelig hud.

Repair Creme har jeg brugt bl.a. til myggestik og irriteret hud. Må sige at sår hele pænt op ved brug af Repair creme og skaber en ro for irriteret hud og giver en god fugt til huden. Er lige så brugt til barnebarns røde numse. 

God til skadet, irriteret, tør og sensitiv hud. 

Hand cremen har en blød konsistent, som er nem at smører ud samt absorberes hurtig i huden uden at klister eller fedte. Giver god fugt og pleje, god til at holde neglebånd plejet.

God til sensitiv hud samt en god størrelse til tasken.

Sun Stick er bare et must at have med sig i tasken, da den er god til udsatte steder, som læber og kinder. Den er vandfast, fedter ikke og nem at bruge.

God til sensitiv hud. 

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Gode pleje og nærende og hudvenlige produkter

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Alle produkterne er af høj kvalitet, da de er med mange gennemtænkt certifikater.

Pris: GOD – Mellem 100 – 150 kr., hvilket er en god pris, for produkter af denne kvalitet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Lego Harry Potter Quidditch™-kuffert (76416)