TEST af Lego Harry Potter Quidditch™-kuffert (76416) – Testfamilien
TEST af sommerpakke fra Forlaget Alvilda

TEST af Lego Harry Potter Quidditch™-kuffert (76416)

Flere af vores familier har den seneste måned testet Lego Harry Potter Quidditch™-kuffert (76416). Her kommer deres anmeldelser: 

Mette fortæller:
Vi elsker alle i familien LEGO herhjemme, og da Laura på hendes 10 års fødselsdag modtog Harry Potter Quidditch™-kuffert (76416), blev hun meget glad! Et par dage efter fødselsdagen var der tid til at fordybe sig i byggeriet sammen med sin bror på 8 år. Vi hørte ikke en lyd fra dem i over to timer, da de begge var dybt engagerede og koncentrerede.
Laura siger: “Jeg synes, det er virkelig sjovt at bygge med Lego-sættet fra Harry Potter. Det er fedt, at der i sættet er små spil, man kan lege med sammen med sin familie.
Min bror og jeg brugte ca. 2 1/2 time på at samle det og har samlet det uden hjælp fra en voksen”
Nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD. Det er et super fint Lego-sæt, der både er lærerigt og sjovt at bygge og lege med, da der er “indbygget” små lege i spillet.
Holdbarhed: MEGET GOD. Det er bygget af høj kvalitets plastik. Kufferten er meget holdbar, når den er samlet, og den fylder ikke meget.
Kvalitet: MEGET GOD. Kvaliteten er helt i top, som altid.
Pris: MEGET GOD. Prisen er 599kr. Dette er en fin pris, da man får meget for pengene og flere timers underholdning til børnene med sættes, som kan bygges igen og igen.

 

Marie fortæller:

Vi har haft fornøjelsen af at teste Lego sættet Harry Potter Quidditch kuffert. 

Emma var meget begejstret, da hun så sættet. Sættet ser flot og inspirerende ud – det indbyder til at gå igang med at samle med det samme.

Brugsanvisningen er nem og enkel. Det er let at følge anvisningerne. Tegningerne er lette at tyde.

Lego sættet er god træning for børn, når de skal øve sig i at følge en brugsanvisning. Det giver en masse underholdning undervejs, når de enkelte dele skal samles. 

Lego sættet med Harry Potter Quidditch kuffert har en ekstra bonus. Når sættet er samlet, kan der spilles forskellige spil. Det giver rigtig god underholdning og samler familien om de små spil. Her kan alle være med, og det bringer næsten sættet til live og bringer minder frem om filmene med Harry Potter.

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Lego sættet er god til at øge børns fantasi og kreativitet. Der er lagt op til gode lege. Sættet er et stort hit herhjemme.

Holdbarhed: GOD –  Lego sættet er af rigtig god kvalitet. Det holder til flere timers leg, og Lego holder til flere generationer.

Pris: GOD – En god pris for kvalitet.

Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten på Lego sættet er super god og kan holde til en masse leg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af sommerpakke fra Forlaget Alvilda