TEST af Baby Jogger City Select – Testfamilien
TEST af River stones fra Randomshop

TEST af Baby Jogger City Select

En af vores testere har den seneste måned testet Baby Jogger City Select 2 i samarbejde med Pro Support Scandinavia. Her kommer anmeldelsen: 


Vores tester Helle har sammen med sin søn på 2 år samt datter på 2 måneder testet ”City Select 2” fra Baby Jogger med tilhørende liftdel.

Helle fortæller:

”Vi har haft den store fornøjelse af at teste ”City Select 2” både som klapvogn og barnevogn. Vognen er virkelig nem at navigere rundt. Den er derudover virkelig nem at folde sammen og fylder intet i bilen, så der er god plads til alle de ting man skal have med som børnefamilie. Vi har testet vognen over sommeren, og der er mulighed for at lave virkelig god udluftning i liftdelen. Klapvognen kan lægges ned i en glidende bevægelse og er derfor nem at håndtere, hvis barnet falder i søvn på turen. Det rummelige net under vognen gør det også nemt at have alle fornødenheder med, når man skal på tur.”

Baby Jogger er kendt for deres evne til at lave vogne til ethvert formål, så man som familie ikke bliver begrænset, men støttes i både bylivet og den aktive livsstil. De ønsker at skabe en mulighed, så man kan vise sine børn hele verden og har siden 1984 udviklet produkter, der er elskede af både voksne og børn.

City Select 2 giver en tryg base, hvor man kan udforske alverdens spændende oplevelser på sin vej. Der er mulighed for at bruge vognen både som klapvogn, med lift og autostol. Vognen kan bruges af op til 3 børn ved at udnytte de forskellige kombinationsmuligheder og montere ståbræt. Den kan foldes sammen med et enkelt klik og fylder ikke særlig meget i en bil. For os er dette en vigtig egenskab, da vi har 3 børn under 3,5 år – og det kræver en del oppakning, når man skal afsted som familie.

Vognen har mange brugbare detaljer som kunstlæder på håndtaget, hvilket gør det behageligt at holde ved på gåturen. Håndtaget kan ligeledes justeres i højden, så det er ideelt til flere forskellige højder. Jeg kan godt lide at have styret lavt, når jeg går tur, og for mig er den nederste højde på styret en smule for højt.

Kalechen har UV 50+ beskyttelse, så man trygt kan lade sine børn sidde i den i sommervarmen. Der er kighul, så man som forældre har mulighed for at holde øje eller vise man er der. Sædet kan vendes begge veje og kan nemt lægges ned, hvis der bliver behov for det på turen og derudover kan fodstøtten nemt justeres. Under vognen er der en stor varekurv, som gør det nemt at medbringe alle fornødenheder. Vognen vejer 12,1 kg, har punkteringsfrie hjul og affjedring på forhjulene. Liften er godkendt til 9 kg, og klapvognssæderne kan maksimalt klare 22 kg pr. sæde.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD OG DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – vognen kan bruges i mange forskellige kombinationer og kan nemt klappes sammen, så den ikke fylder særligt meget. Den er nem at manøvrere rundt og børnene både ligger og sidder godt i vognen.

Holdbarhed: MEGET GOD – vi har testet vognen i 2 måneder, og der er ingen brugstegn.

Pris: GOD – 6.999 kr for klapvognen og 2.999 kr for liften. Det er mange penge for en vogn, men jeg synes, at det er pengene værd, da den kan følge barnet i mange år og har den multifunktionelle egenskab, så flere børn kan anvende den på én gang.

Kvalitet: MEGET GOD – absolut i top med materialerne. Den er lækker, kompakt, luftig og nem at håndtere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af River stones fra Randomshop