TEST af Baby Jogger City Sights med liggedel – Testfamilien
TEST af Baby Jogger City Tour 2

TEST af Baby Jogger City Sights med liggedel

Vores tester Daniella har sammen med hendes datter på 1 måned testet:

Daniella fortæller:

Da jeg fik lov til at teste denne City Sights, blev jeg meget glad, da vi i forvejen er meget glade for Baby Jogger og også har en klapvogn til vores store i dette mærke. Jeg havde på forhånd sat forventningerne op.

Klapvognen/liggedelen kom usamlet, men den var virkelig enkel og nem at samle. Selv sådan en som jeg, der hader at samle ting og læse brugsforvirringer, havde nemt ved denne vogn!

Det hele er et “klik” system, og man kan virkelig ikke gøre det forkert! Der var heldigvis heller ikke mange genstande, der skulle sættes sammen, før vognen var samlet.

Jeg har testet City Sights klapvognen med liggedel, da min datter kun er 1 måned gammel. Liggedelen er en mindre sag men stilfuld og har et liggemål på 74 cm, hvilket gør, at hun kan ligge dejligt trygt og ikke kommer ned i en stor “kasse”.

Hun kan bruge liggedelen til hun er 6 måneder eller vejer 9 kilo, da det er maksimal belastning for liggedelen. Liggedelen har mange fede funktioner, bl.a forlæderet der blot skal sættes hen over liggedelen, så klæber den sig selv fast med dens magnetsbeslag! Stoffet på liggedelen er UV50+, hvilket gør at hun ikke overopheder i barnevognen til sommer. Det er virkelig en lækker detalje Baby Jogger har tilføjet på deres liggedel, og som jeg ved, vi bliver meget glade for!

Nu har vi testet vognen i godt en måned, og jeg ELSKER den. Den er lille og kompakt, hvilket vil sige, jeg kan have den med alle steder, og den fylder samtidigt ikke meget at have stående indenfor – et kæmpe plus for os, der ikke bor så stort.

Og med to børn er det også at foretrække, at vognen ikke fylder så meget, når vi skal på ferier, og det hele skal kunne være i bilen.

Den har drejelige forhjul, som er en undervurderet detalje for en god køreoplevelse.  Det gør, at jeg ikke skal bruge kræfter på at skubbe vognen ned for at dreje vognen men blot skal dreje i håndtaget, og så drejer vognen. Det gør den let og komfortabel at køre med.

De har også krydret denne lækre vogn med håndtag i vegansk læder, som både er på håndtaget og den bøjle der følger med til klapvognen. På den vogn vi tester, er læderet brunt, og det var en detalje min mand, og jeg lagde mærke til som noget af det første og synes var meget flot og stilfuldt. Håndtaget kan også justeres i højden, så det både passer til min mand og jeg.

Alle vores tests og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:
Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.
Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Den er praktisk og komfortabel. Den har givet os rigtig mange gode ture, både dag og nat med et lille spædbarn.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD. Vi går ture hver dag, og den har klaret alt slags vejr og terræn. Vi har både oplevet sne, slud, regn og solskin, og den holder bare. Samt både gået på asfalt og som nævnt ovenover i snevejr og skov og køreoplevelse er lige god! En god vogn, der virkelig har lækre detaljer, og som man kan mærke er kvalitet.

Pris: MEGET GOD. Prisen for City Sights klapvognen inkl. liggedel ligger på 7.298,- Jeg synes faktisk, prisen er fair, når man tænker på, at hun kan bruge den i fire år og grundet dens gode kvalitet og flotte design.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Baby Jogger City Tour 2