TEST af LEGO Disney (43221) – 100 år med Disney ikoner – Testfamilien
TEST af Philips 3D printede lamper fra Greenline.dk

TEST af LEGO Disney (43221) – 100 år med Disney ikoner

Flere af vores testere har den seneste måned testet LEGO Disney (43221) – 100 år med Disney ikoner. Her kommer en af deres anmeldelser:


Den seneste tid, har vores tester Aynur sammen med sin 5-årig søn Milas testet LEGO Disney (43221) – 100 år med Disney ikoner.

LEGO er et kæmpe hit herhjemme. Vi har en del LEGO-legetøj, men det er vores første Lego Disney. Milas kender mange Disney karakterer og syntes, at pakken var enorm interessant, og han fandt hurtig ud af, at han kunne bygge sin helt egen Disney figur. 

Dette Disney-sæt starter af med at man bygger en ramme og ophængningselementer, herefter er det bare i gang med at bygge dine Disney ikoner, og de færdige små kunstværker kan sættes i rammen. Den fine, elegante og tidløse Disney ramme passer ind i alle hjem og vil pynte så fint på ethvert børneværelse. Milas fik hurtig fundet en væg, hvor hans nye LEGO-kunst kunne komme op og hænge på sit værelse.

LEGO-sættet består af et instruktionshæfte, som er meget nemt at følge. Udover de 72 forskellige designs medfølger, der også en eksklusiv Disney LEGO minifigur. 

Når man har lavet selve rammen, er der plads til 9 ikoner, som kan skiftes/byttes ud ved at lave andre Disney ikoner eller lave noget ud fra fantasien, der medfølger rigeligt LEGO dele til at konstruere noget nyt. Der er 12 plader, og derfor er der også mulighed for at bygge 12 færdige ikoner ad gangen, som man kan skifte løbende.

Sættet byder til masse af kreative timer og styrker ikke mindst fantasien. 

Sættet består af 1022 elementer, og når rammen er færdig bygget, er målene på rammen 26,2 cm højt, 28,2 bred og 7,6 cm dybt. 

Udover at der medfølger instruktionshæfte/byggemanual, er det også muligt anvende LEGO-Builder App, til smartphones og tablets.

Selvom aldersanbefalingen er fra 6 år, har det ikke været et problem for Milas at bygge. 

Han har fået hjælp af enten mig eller hans far, men stort set har han selv været med til at bygge de forskellige ikoner, hvor han enten selv har fundet de forskellige dele, og mor eller far har samlet eller omvendt, hvor vi har fundet dele, mens han har bygget og samlet. 

Nytteværdi: MEGET GOD – Ifølge os er LEGO absolut favorit legetøj, som ingen børn skal snydes for i livet. Det er med til at udvikle børns fantasi og kreativitet i legeoplevelsen og bl.a. finmotorik i byggeprocessen, hvilket gør det yderst nytteværdigt. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Som alt andet LEGO-legetøj er holdbarheden utrolig høj, hvor det kan holde til at blive kastet rundt uden, at det går i stykker. Under bygge processen er det vigtigt, at man anvender elementadskiller, hvis man bygger forkert og vil pille klodsen af, så man undgår at knække negle, 

Pris: GOD – 530 kr. Prisen er måske lidt for høj, men når man tager underholdning i betragtning samt, at den kan anvendes i flere år af flere generationer, synes jeg prisen er rimelig. 

Kvalitet: MEGET GOD – Der er ingen tvivl om, at der er kræset for detaljerne og lagt vægt på design, kvalitet og funktionalitet, og dette sæt rummer en hyggelig bygge- og legeoplevelse, med realistiske Disney karakterer, der inviterer til fantasifuld kreativ leg. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Philips 3D printede lamper fra Greenline.dk