TEST af Lego Disney “Fortryllet prinsesserejse” (43216) – Testfamilien
TEST af MamaRoo 5.0 gynge fra 4moms

TEST af Lego Disney “Fortryllet prinsesserejse” (43216)

Flere af vores testere har testet Lego Disney “Fortryllet prinsesserejse” (43216). Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Mette har sammen med datteren Vigga på 5 år testet LEGO Disney nr. 43216. Æsken der hedder “Fortryllet prinsesserejse”.

Mette fortæller:

Vigga blev så glad for at se Lego æsken med de fine prinsesser, og den skulle da også straks åbnes og samles. Det kunne vi heldigvis hjælpes om.

Alle kender jo Lego, men der er noget helt eventyrligt over at se de velkendte Disney prinsesser komme til live i små Lego figurer.
Æsken består af en luftballon med Rapunzel, en hestekaret med Askepot, og Jasmin på et flyvende tæppe. Dertil er der søde detaljer som en lille bade til en sød elefant, der sprøjter med vand og selvfølgelig græskar til kareten. Er det ikke noget med historien lyder, at det er et græskar, der bliver lavet om til en karet ved midnat?

Lego formår gang på gang at forny sig, så de følger med tiden, og hvad der hitter hos denne generations børn, og det imponerer mig.
Deres samarbejde med Disney er virkelig et genialt koncept, så børnene kan lege med det, de ser i tv.
Samtidig med det, holder Lego fast i ting, der inspirerer til at få en leg i gang.
Vigga er bl.a. helt vild med at flyve med luftballonen, hvor prinsesserne kan stå og kigge ud igennem kikkerten, og så er det selvfølgelig et hit, at der fulgte en gulerod med, så den kære hest ikke sulter.
.
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:
Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD. Hvem har ikke leget med Lego på et eller andet tidspunkt i deres liv?
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD. Som altid er kvaliteten i top og ingen dele går i stykker, heller ikke selvom man træder på dem… Av..
Pris MEGET GOD. Sættet står til mellem 368 kr. og 549 kr. ved en Google søgning, og det er virkelig en fin pris for sådan et stort Lego sæt med 320 dele.

 


Vores tester Marianne og datteren Irma har testet LEGO Disney – Fortryllet prinsesserejse 43216.

Marianne fortæller:

Hjemme hos os elsker alle vores 5 børn Lego. Irma på 4 år er som den yngste kæmpe fan ligesom sine ældre søskende. Hun har dog ikke prøvet at have sin helt egen æske Lego før, så begejstringen var virkelig stor, da hun modtog pakken. Især fordi det var prinsesse-LEGO!

Vi gik selvfølgelig straks i gang med bygge, da jeg også synes, at LEGO-byggeri er noget af det hyggeligste. Fortryllet prinsesserejse indeholder 320 klodser og er derfor et overskueligt byggeprojekt for en 4-årig, hvor tålmodigheden godt kan slippe op. Her holdt den dog til, at hele sættet var færdigbygget, og legen kunne begynde. Fordelen ved, at sættet består af tre forskellige transportmidler er blandt andet, at der kan leges med fx det flyvende tæppe imens luftballonen eller kareten bygges. Det hyggede Irma sig i hvert fald gevaldigt med. 

Æsken indeholder tre Disney prinsesser, nemlig Askepot, Rapunzel og Jasmin samt to LEGO dyrefigurer. Især prinsesserne var gode at samle for de små fingre.

Siden vi satte den sidste klods på, har Fortryllet prinsesserejse nærmest været i brug dagligt. Det er uden tvivl Irmas nye yndlingslegetøj, og hun får virkelig lang tid til at gå med at lege forskellige rollelege med prinsesserne og deres transportmidler. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Fantastisk sæt, hvor både børn og barnlige sjæle kan fordybe sig. Der er mange timers leg og underholdning i dette sæt fra LEGO Disney. 

Holdbarhed: MEGET GOD – LEGO er kendt for deres gode kvalitet, og det samme gør sig gældende her.

Pris: GOD – Dette sæt fra LEGO Disney koster 549,-, men kan ofte findes på tilbud.

Kvalitet: MEGET GOD – LEGO er kvalitetslegetøj, som kan holde i mange år og sågar generation efter generation.


Vores tester Kristina har sammen med sin datter Sif på 6 år testet Disney-sættet “Fortryllet Prinsesserejse” fra LEGO.
Kristina fortæller:
Vi elsker virkelig LEGO herhjemme. Vi voksne har det jo selv med helt tilbage fra vores barndom, og det er virkelig skønt at kunne dele den glæde over byggeproces og leg med vores børn.
Det sæt, vi har testet, er med Disney-prinsesserne Askepot, Jasmin og Rapunzel og nogle af deres kendte ting fra historierne – fx det flyvende tæppe!
Der følger en samlevejledning med, som er rigtig nem at følge (det synes jeg generelt, at LEGOs vejledninger er), og Sif kan sagtens selv sidde og samle det – men det er altså hyggeligt at være fælles om!
Det skal lige nævnes, at man også kan finde vejledningen online på LEGOs hjemmeside, eller man kan bruge LEGO Builder-appen. Den er virkelig smart, og man kan både zoome ind på og dreje figuren.
Delene til de forskellig ting, man skal samle, er delt op i poser med numre, så man ved hvilke ting og vejledning, der passer sammen. Det gør det meget nemt og overskueligt for Sif (og os andre), at det ikke er nødvendigt at pakke ALT ud på én gang, og vi kan koncentrere os om en mindre portion af klodser ad gangen.
Noget af det, jeg lægger mærke til, når vi bygger med LEGO er, at det faktisk kan få Sif til at sidde og være koncentreret om den samme ting ret længe. Hun kan snildt sidde 1-1,5 time, uden at lede efter anden underholdning.
Selv efter sættet er bygget, tager hun det gerne frem og leger med det, så Jasmin fx kan tage en tur på det flyvende tæppe!
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Legeværdi: GOD – Sif elsker prinsesser og synes, at det er et sjovt sæt. Det var dog forholdsvis hurtigt at samle.
Holdbarhed: MEGET GOD – LEGO er jo bare sindssygt holdbart. Både levetiden, men også på den måde, at klodserne sidder rigtig godt sammen, så man rent faktisk kan lege med de ting, man samler.
Pris: GOD – Man køber jo et stykke legetøj, som kan gå i arv flere gange, så jeg synes egentlig, at prisen er rimelig. 549 kr. for sættet på LEGOs egen hjemmeside.
Kvalitet: MEGET GOD – Jeg tror, de fleste vil give mig ret i, at LEGO er sindssygt god kvalitet. Derudover er modellerne rigtig godt lavet og vellignende, og man føler, at der er kælet for detaljerne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af MamaRoo 5.0 gynge fra 4moms