TEST af Mysig Kørepose fra Easygrow of Norway – Testfamilien
TEST af Aktivitetssættene Krystalhaven og Menneskekroppen fra Legeakademiet

TEST af Mysig Kørepose fra Easygrow of Norway

Lene har sammen med sin datter Esther på 3 uger testet den nye Mysig Kørepose fra Easygrow of Norway. 

Mysig er en vegansk kørepose, der vokser med barnet. 

Da vi allerede har flere produkter fra Easygrow bl.a. køreposer til vores tvillinger og håndmuffer til moderen, så hænderne holdes varme på de kolde vinterdage, var det oplagt at sige ja til at få lov til at teste til lillesøster. 

Det jeg blandt andet faldt for var, at køreposen er smart, da den kan bruges det meste af året. Den er nemlig både vindtæt og har et vandsøjletryk på 3000, så den kan bruges både til sommer, efterår, milde vintre og kølige forårsdage. 

Og skal vi så lige snakke om det fine fine Berry Blue print, som jeg simpelthen ikke kunne stå for. Så pænt og piget – helt perfekt til vores lille pige. Hvis man foretrækker mere neutrale farver findes køreposen også i farverne sand og sort.

Derudover synes jeg, det var en interessant tanke, at Easygrow i denne model gør op med uld og dun og istedet laver en vegansk kørepose. Køreposen er nemlig lavet af genanvendt polyester fremstillet af majsfibre. Udover at den er vegansk og økologisk, er den også ØKO-TEX certificeret, hvilket betyder meget for mig som mor. For med dette stempel betyder det, at der ikke er nogen skadelig kemi i produktet, og hvem ønsker ikke at passe bedst muligt på sin guldklump. 

Posen kan bruges fra nyfødt og helt ind til 4 år, da der medfølger et forlængerstykke, der nemt lynes på køreposen. Da Esther er helt ny, er det smart at snøre i hætten, som kan strammes ind. Derudover har køreposen åbninger til selerne, ligesom den har antiskrid og kan passe til alle vogne. Dette er smart, da hun kan holdes varm i autostolen, mens hun er spændt forsvarligt fast. Derudover er det smart, fordi vi har forskellige vogne, alt efter hvor mange vi skal ud på tur. 

Derudover er jeg fan af, at den kan komme i vaskemaskinen på hele 40 grader OG tørretumbles, fordi med sådan en lille størrelse, kan man ikke se sig fri for gylp og uheld. 

Vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier; Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger fem ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD, da man ud over at have en kørepose også altid har et legetæppe ved hånden, da posen kan åbnes. 

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD: Køreposen er lavet i lækkert vandafvisende og åndbart materiale, og det, at den tåler både vask og tørretumbling, forlænger posens levetid. 

Pris: MEGET GOD. Prisen er 1.199 kr., hvilket jeg synes er en helt fair pris, når man tænker på, at den kan bruges fra nyfødt og helt op til 4 år. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Aktivitetssættene Krystalhaven og Menneskekroppen fra Legeakademiet