TEST af Nord kørepose fra Easygrow of Norway – Testfamilien
TEST af Nature Kørepose fra Easygrow of Norway

TEST af Nord kørepose fra Easygrow of Norway

Vores tester Christine har sammen med hendes datter Vega på 4 år testen køreposen Nord fra Easygrow.

Christine fortæller:
Selvom Vega er 4 år bruger hun stadig klapvognen en del, for jeg elsker at gå lange ture, og hun elsker at komme med. Jeg har haft problemer med at finde en kørepose, som var lang nok til hende. Vega er 94 cm høj, så en lille pige af hendes alder, men stadig for stor til en del køreposer.


Nord køreposen fra Easygrow er vanvittigt lækker! Selve posen er fyldt med andedun/fjer, uld i ryggen og dejlig blød økologisk bomuld på indersiden. Køreposen fåes i mange forskellige farver. Vores er i den fineste sandfarvede udgave.
Køreposen er vandtæt med et vandsøjle tryk på 3.000 og en ekstrem god åndbarhed. Den er derfor perfekt her i den kolde tid, både som sovepose i barnevognen, men også som en kørepose til klapvognen, som vi udelukkende bruger.


Køreposen kan lynes helt op, så den kan bruges som legetæppe. Der medfølger et forlænger stykke, som lynes på for enden af køreposen, og dette udvider køreposens længde fra 92 til 114 cm.

Der er desuden huller til barnevognsselen. En anden virkelig smart ting er det “gummibånden” bag på køreposen, som holder køreposen bedre fast i klapvognen, så den ikke så nemt rutsjer ned, hvilket jeg har oplevet andre køreposer gøre.

Køreposen er virkelig lækker tyk og vamset. Den minder mig om min egen dyne.

Vi har allerede brugt køreposen en del gange her i det kolde vejr. Vega elsker at sidde i NORD køreposen, og den holder hende dejlig varm.
Omkring hætten er der “fake” fur, som man snøres ind, så køreposen lukker til omkring barnets ansigt.
Dunposen kan med fordel kommes i tørretumbleren for at genvinde luftigheden i dunen, men det har dog ikke været nødvendigt for os endnu.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Brugsværdi: MEGET GOD –Fantastisk kørepose der kan vokse med barnet, fra nyfødt op til 114 cm.

Kvalitet/holdebarhed: MEGET GOD – Vanvittig lækker kvalitet! Øko Tex 100 Certificerede. En kørepose der kan bruges I mange år.

Pris: GOD – Nord Køreposen koster 2.099 kr. Det er mange penge, men hvis den kan bruges i min 4 år, så synes jeg, den er alle pengene værd!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Nature Kørepose fra Easygrow of Norway