Test af Vinter og Bloom fra Amvina – Testfamilien
TEST af Nord kørepose fra Easygrow of Norway

Test af Vinter og Bloom fra Amvina

Vores tester Nora har testet den nye Kollektion “Meadow” fra Vinter & Bloom i samarbejde med Amvina.

Nora fortæller:

Amvina importerer og distribuerer baby-, børne-, graviditets- og barselsprodukter i hele Skandinavien. De stiller høje krav til både design, sikkerhed og funktion, og der udvælges nøje de produkter og mærker, som de ønsker at sælge. Amvina eksporterer og repræsenterer ligeledes deres eget mærke “Vinter & Bloom” til flere europæiske lande. 

Det er igennem Amvina, at jeg blev kendt med de fine barselsprodukter fra Vinter & Bloom, og jeg har modtaget en ammepude, aktivitetstæppe og en puslepude. 

Alle produkter matcher hinanden så smukt med en lille historie bag. 

De små, fine 4-kløver er et smukt symbol på naturen og livsglæde, hvilket Meadow-kollektionen fra Vinter & Bloom er inspireret af.

Det økologiske bomuld og hørstof er nøje udvalgt for at fremhæve det naturlige. Tanken er, at Meadow-kollektionen skal være tidløs, holdbar og at mønsteret skal leve længe – og jeg synes, at det går så fint ind i børneværelset, uanset hvordan man vælger at designe børnerummet og uanset farvevalg. 

Ammepude

Ammepuden har jeg allerede brugt i graviditeten, som en lindrende sovestøtte om natten, og den har hjulpet mig meget til at finde en behagelig sovestilling. Eller også har vi brugt den i sofaen, og børnene har puttet på den. Den er så blød og behagelig at ligge på. Jeg glæder mig allerede til at bruge den under amningen. Det virker til, at den giver god støtte, og så er jeg vild med lommerne, som kan opbevare en sut, stofble eller ammeindlæg – de blev altid væk under amningen sidst, og nu er de lige indenfor rækkevidde. Det er smart med de to slips, så man kan binde ammepuden om livet, så den bliver på plads.

Puslepude

Meadow puslepude har en blød madras og hævede kanter, der får barnet til at ligge behageligt under alle bleskift. Det vandafvisende cover har et tidløst kløvermønster, og betrækket er nemt at tørre af og kan også vaskes. Det pynter fint på puslebordet og elsker, at detaljerne går igen med noget af det andet fra kollektionen.

Aktivitetstæppe

Sidst men ikke mindst har jeg modtaget det fine legetæppe, som har en blød legemåtte, så baby kan ligge behageligt på både mave og ryg. De fire farverige bevægelige figurer stimulerer barnets læring ved at føle, se og lege. Buerne kan tages af, og babylegetæppet kan bruges som legemåtte.

Der er ingen tvivl om, at der er kredset om kvalitet og detaljer i Vinter & Bloom Meadow kollektionen fra Amvina. Det hele er syet i et behageligt, økologisk bomuld og hørstof, hvilket garanterer at det fri for skadelige stoffer, for at skåne barnets hud og sundhed. 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Den samlede vurdering af Vinter & Bloom fra Amvina:

Nytteværdi: MEGET GOD – Der er lige, hvad man skal bruge i barselsboblen. Man bruger meget tid på at pusle sådan en lille, både hvad angår amningen, hvor det er vigtigt med en god pude og stilling og ligeledes med en aftørrelig puslepude til alle de bleskift, uheld og ikke mindst gylp. 

Og hvad er bedre end at stimulere barnet med lidt leg på et lækkert aktivitetstæppe. 

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten og detaljerne er i top. Materialerne er GOTS & Oeko-Tex certificerede, hvilket garanterer, at det er helt uden kemiske sprøjtemidler og kunstgødning.

Pris: MEGET GOD – Priserne er gode og rimelige, og jeg vil faktisk påstå, at det er til den billigere side, når man ser på, hvor dyrt det kan være at købe alt nyt til en baby, og man går på ingen måder galt med kvaliteten, og jeg ville til hver en tid vælge det, til de priser. 


Lene har sammen med datteren Esther på en måned testet diverse produkter fra det svenske brand Vinter og Bloom, herunder aktivitetstæppe, ammepude og puslepude fra serien Meadow. 

Lene fortæller:

Ammepude

Vores datter blev indlagt på neonatal afdelingen kort efter fødslen, og her var ammepuden virkelig god at have med. Istedet for at skulle stables op med puder, gav den nemlig god støtte til både mor og far i sygesengen. Og da Esther måtte begynde at die, gjorde ammepuden det nemt, da den spændes rundt om livet og nemt kan justeres.  

Vi har også et par tvillinger på 3 år, som meget gerne vil holde lillesøster da vi kom hjem, og her var det nemt og trygt at lade hende ligge på ammepuden. 

Ammepuden fylder ikke meget, så er den er nem at have med alle steder. Snorene gør at den er nem at tilpasse alle, og så er jeg vild med lommerne på ammepuden som gør at jeg altid har en stofble eller sut ved hånden. Stoffet er hør og bomuld og produktet er  OEKO-TEX certificeret, og så er det skønt med små børn, at den er nem at rengøre med en klud og ligeledes tåler 40 grader i vaskemaskinen. 

Aktivitetstæppe/aktivitetscenter

Vi har også testet aktivitetscenteret, som både kan bruges med og uden bøjlerne. Det er 80 cm i diameter og 50 cm i højde. Aktivitetscenteret nyder Esther at ligge under. Ja det gør vores tvillinger egentlig også 🙂 

Ofte synes jeg at babyting er meget farverige og “larmer” lidt i rummet, derfor er jeg vild med at printet er så fin, tidsløst og neutralt, og dermed nemt blender ind i hjemmet. Desuden kan jeg lide at designet er inspireret af naturen, og den fine firkløver, som betyder lykke, passer perfekt til et lille menneske. 

Ned fra bøjlerne hænger 4 figurer (stjerne, sky, regnbue og sol) alle med forskellige lyde. Figurerne sidder fast med velcro og er aftagelige så de nemt kan placeres forskellige steder

Puslepuden.

Puslepuden har vi brugt i vores sommerhus. Den har et vandafvisende betrækl, som er super nemt at gøre rent, og så kan jeg godt lide kanterne på puslepuden som gør at baby ikke så nemt falder ud over. Ligesom de 2 andre produkter kan betrækket også smides i vaskemaskinen.  

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: 

Holdbarhed/kvalitet: Meget god: OEKO-TEX certificeret, Lavet af hør og bomuld. Det fine tidsløse print gør at det kan bruges både til dreng og pige, og går ikke sådan lige af mode. Og at det kan komme i vaskemaskinen på 40 grader forlænger levetiden. 

Pris: Meget GOD. Priserne ligger på jollyroom på 294 for puslepude, 385 for ammepude og 555 for aktivitetstæppe. Jeg synes priserne er meget fair og det tidsløse design gør at det kan bruges til flere søskende, og dermed bruges i flere år. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Nord kørepose fra Easygrow of Norway