Test af Nissedør og tilbehør fra CCHobby.dk – Testfamilien
TEST af Julepynt fra Klarborg

Test af Nissedør og tilbehør fra CCHobby.dk

Flere af vores testere har den seneste måned testet forskelligt tilbehør til nissedøre fra CC HOBBY. Her kommer deres anmeldelser:


 

Vores tester, Jeanette, har sammen med sine børn på 5 og 7 år testet Creative Company Jule krea.

Jeanette fortæller:

Vi har været så heldige at få lov at teste Nissens dør + tilbehør samt julekugler fra Creative Company, og det har været rigtig hyggeligt og sjovt. Nu glæder vi os bare til, at Nissen flytter ind og til at kunne hænge de fine julekugler på juletræet.

Jeg har sammen med børnene lavet krea pakken med nissens dør, hvor vi sammen har hjulpet hinanden med at bygge nissens nye hjem. De synes, det var rigtig spændende og hyggeligt og gik utrolig meget op i det. Alle materialerne er med, så det var utrolig nemt at gå til for børnene.

Derudover lavede Emilie også 2 små søde julekugler til at hænge på juletræet – en snemand og et rensdyr. De er lavet af foam clay og silk clay, hvilket er ret sjovt at modellere med.

Nissens dør “Under construction” og “På ferie” har jeg selv lavet uden børnene, så der stadig er lidt mystik omkring, at nissen flytter ind og ud. I disse pakker er alle materialer også med og fin vejledning til, hvordan man skal lave det hele. Jeg synes, det er rigtig godt fundet på med disse krea æsker, og jeg er sikker på, at børnene bliver helt vilde med det.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle 5 pakker giver mange timers kreatid og fordybelse.

Holdbarhed: MEGET GOD – Holdbarheden er helt fin, det kan holde længe hvis man passer på de ting der bliver lavet.

Pris: MEGET GOD:

Kreativt Kit: Nissens dør – Normalpris 319,95 kr.

Mini DIY Kit Nissens dør: “Under construction” – Normalpris 59,95 kr.

Mini DIY Kit Nissens dør: “Kunstner” – Normalpris 59,95 kr.

Mini DIY Kit Nissens dør: “På ferie” – Normalpris 59,95 kr.

Mini DIY kit: Julekugler, rensdyr og snemand – Normalpris 72,95 kr.

Jeg synes, alle priserne er gode, så der kan tilføjes noget hvert år.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er rigtig god.


Vores tester Daniella har sammen med hendes dreng på 4 år testet produkter fra CC hobby.

Vi har de sidste par måneder testet

•Nissedør med to mini DIY kits

•DIY juletræspynt

Produkterne kommer i de fineste kasser, hvor du også kan indhente inspiration fra, lige fra at samle, til idéer til at male. I mini DIY kits er der både en billedevejledning med i sættet, og der er også en QR kode til at finde en online vejledning.

Juletræspyntsættet var virkelig spot on til Liam’s alder. Det bestod af 6 tuscher, 5 glimmerlim, 6 træfigurer og en masse sten. Hans kreative side fik lov til at udfolde sig, og han dekorerede alle figurerne. Produkterne ,der fulgte med i kassen, var nøje udvalgt og nemme at forholde sig til for en dreng på 4 år. Jeg tror, det var lige præcis dét, der gjorde, at han kunne holde koncentrationen og synes det var sjovt SÅ længe.

Nissedøren og mini DIY kits kommer som nævnt tidligere alle med en QR kode, så hvis du oplever problemer undervejs i at samle/bygge, så kan man altså nemt scanne koden og få hjælp.

Der er ALT, du skal bruge i kasserne endda også en lyskæde, og der er lige præcis nok af, hvad du skal bruge. Jeg kunne rigtig godt lide, at intet gik til spilde – men at man skulle tænke sig om, hvordan man klippede, for at der var nok.

Det er en Nissedør til “next level”, der er virkelig ALT, til at bygge det perfekte nissehjem i denne kasse.

Fælles for alle produkterne, vi har testet, er, at de har været med til at styrke Liam’s fantasi og udvikle hans kognitive færdigheder. Det styrker hans hukommelse og er så godt at øve koncentrationsevner på og lov til at udfolde sine kreative færdigheder med noget, han synes er sjovt!

Vi har faktisk brugt rigtig lang tid på Nissens dør, da det er et stort (men meget sjovt) samleprojekt, og vi måtte også lige bruge QR koden et par enkelte gange for at få hjælp.

Liam synes, det er så sjovt, at Nissen har en postkasse, som vi skulle skrive ønsker til. I kan selv gætte, hvilken Liam har skrevet på.

De små mini DIY kits, man kan købe til Nissens dør er simpelthen geniale! Det skaber et helt miniature univers foran døren.

Vi har testet “På camping” og “Under konstruktion”. De kan bruges på præcis de måder, man ønsker.

Vi har valgt at “På camping” står fremme i vores lille nisseunivers, og “Under konstruktion” bruger vi til ballade til at sætte op foran Nissedøren, når drillenissen er på spil.

CC hobby har SÅ mange forskellige mini DIY kits, og altsammen er noget, vi selv kan lave i juletiden, bare i mini udgave – så børnene kan spejle sig i det vi laver.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Men start i god tid, for man bruger mange timer på det, og det skal være hyggeligt – det er ikke et endagsprojekt.

Holdbarhed: MEGET GOD – Nissedøren kan hives frem år efter år, og det samme kan det juletræspynt, han har lavet.

Pris: MEGET GOD –

Juletræspynt sættet koster 111,- og jeg har ikke tal på, hvor mange hyggelige timer Liam har brugt på det.

MINI diy kits koster 59,- pr pakke og det er altså ikke noget man lige samler på 30 minutter, så her er der også til mange timers underholdning.

Nissens dør 317,- og det er altså en dør til NEXT level, med alt du behøver.

Kvalitet: MEGET GOD – tucherne var gode, og materialerne er holdbare og går ikke ikke lige i stykker – heller ikke selvom det er børn på 4 år, der sidder og nusser med det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Julepynt fra Klarborg